Toplu hesap yönetim sorunu ve çözüm önerisi

NABUCHADNEZZAR

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Ekim 2014
Mesajlar
42
Tepkime puanı
0
Puan
0
Arkadaşlar ben bu foruma yeni katıldım. Forumun samimyeti ve buradaki üyelerin paylaşımları çok hoşuma gitti. Bu forumda diğer meşhur malum forumda olduğu gibi millet birbirini kandırma veya kazıklama çabasında değil. En azından ilk bir hafta içinde bendeki algı bu yönde oluştu ve bu mesajı yazmaya karar verdim.

Mesaj biraz uzun o nedenle çayınızı kahvenizi alıp okumaya öyle devam etmenizi öneriyorum. Bu forum dışında bir çok YT ve WM forumlarını da takip ediyorum. Ancak genelde sınırlı ve kısa paylaşımlarda bulunur ve soru soran olur da biliyorsam paylaşırım.

Burada gördüğüm ve genelde edindiğim izlenim YT üzerinden gelir elde etmek için iki ana yöntemin olduğu. İlki özgün olarak adlandırılan ve ikincisi sp..m denilen yöntem. Bu yöntemlerden özgün olan için orta ve uzun vadede en ideal yöntem olduğu konusunda şüphem yok, ancak ilk yöntem olan özgün yöntemini uygulayan arkadaşların dahi
sp..m konusunda bilgi sahibi olmaları gerektiğini düşündüğüm için bu mesajı yazıyorum.

Sp..m yönetmi ile ilgili olarak öncelikle kafamdakileri sizinle paylaşmak ve bu yöntemi elbirliği ile daha da geliştirmek amacındayım.

Öncelikle amacımızı tam belirlemek için, "bilgi paylaştıkça çoğalır" ifadesinin karşısına "sp..m yöntemi paylaştıkça etkisini yitirir" ifadesini koymak istiyorum. Bunun altını çizmemdeki amaç ben dahil buradaki diğer paylaşımcıların salt uyguladıkları yöntemi buraya yazmak, burada paylaşmak yerine bu yöntemin ana hatlarını ve yöntem içinde "kesinlikle yapılacak" ve "asla yapılmayacak" türde şeyleri paylaşmalarını tavsiye etmektir. Buradaki amaç bir kişinin uygulamış olduğu kendi yöntemini harfiyen paylaşmak değildir ki ben de öyle yapmayacağım. Çünkü bu halde sistemini korumaya çalışan amcanın gözüne batarak, sık kullanılan bir yöntem haline gelip, özel tedbir alınacak duruma geliriz. Bu durumda da bizim yöntem çöp olur. Ayrıca da, başka bir açıdan bakıldığında, bu durum "balık tutmayı" öğretmek yerine "balığı vermek" manasında olacaktır. O zaman balık tutmayı geliştirme konusunda ileri gidemeyeceğimiz aşikar olacaktır.
Bu nedenle SİZLERE bu mesajımdaki ilk tavsiyem kendi uyguladığımız yöntemleri harfiyen burada paylaşmak yerine yöntemimizle ilgili bir takım önemli ve kesinleşmiş bulgularımızı burada paylaşmamızın hepimize daha faydalı olacağı fikridir.
Büyük G diye bilinen amcamız son günlerde sürekli bizlerin sp..m metodlarına karşı yeni yöntemler geliştiriyor. Bu amca kaynak olarak bizden çok daha güçlü, binlerce uzmanı var, parası var, hertürlü deneyi ve testi yapacak imkanları var. Karşılaştırıldığımızda iki taraf arasında adil bir maç olmasının imkanı yok maalesef.
O nedenle bizler bu konudaki tecrübelerimizi burada bir sistematik dahilinde paylaşır ve bu tecrübeleri birbiri ile ilişkilendirerek geliştirip bu konuda sistematik bir hafıza yaratabilirsek bu konuda çok daha başarılı olabiliriz. Yoksa bireysel olarak bu mücadele bizler açısından günden güne daha da zor hale gelecektir.
Yukarıda anlattıklarımı daha pratik ifade etmem gerekirse; Ben yaptığım bir test veya denemeyi burada paylaştığımda, bir arkadaşım yaptığı testi veya denemeyi de başka bir konu açarak paylaştığında bu iki konu arasındaki ortak yönü veya ilişkiyi kurmadan bu paylaşımların birlikte yaratacağı sinerjiden de yararlanılmamış olunacaktır.
Önemli olan, metodları geliştirmek için yapılacak paylaşımların da bişrbirleri ile olan ilişkilerinin kurularak daha da ileri giderek amaca yönelik metodu geliştirebilmektir.
Yukarıdaki tanımları yapma gereği hissettim ki bundan sonra yazacaklarımın asıl amacının sizler tarafından daha da kolay anlaşılmasını istedim.

YT konusunda veya başka konularda, ana amaç farketmez, sp..mcı ilk temel kural olarak kimliğini gizlemelidir. Bu salt olarak sadece sizin kim olduğunuzu gizlemeniz demek değildir. Onu da yapın tabi :). Bu yaratacağınız çokluğun tek bir amaca yönelik sizin kontrolünüzdeki teklerden oluştuğunu gizlemektir.
Anlatılmak istenen budur. Yüzlerce video ile çalışmak, aynı videoları ana kısmı değişmeden ufak değişikliklerle kopyalayıp çoğaltmak vb. aktiviteler yarattığımız çokluğun tek bir elden çıktığının fark edilmemesi kuralı ile yapılmalıdır. Yoksa amcamız başta olmak üzere karşımızdakilerin tamamı bir domino taşına dokunarak bütün sistemimizi tek tıkla devirir.

Kimlik gizleme konusunu biraz daha açmamda yarar var. Siz kimsiniz? Mesela YT algısında? Siz YT (veya G a) ilk üye olduğunuzda o sizi tanımlıyor. Siz ona bir şekil şemal ile görünüyorsunuz ve o fotoğrafınızı çekiyor.
Bu şekil şemal ondaki ilk izleniminiz. Mesela, bir browser ile bağlandınız, g yi açtınız. ve basitçe bir hesap yarattınız. Siz kimsiniz? O size bazı sorular soruyor, siz de bir takım beyanlarda bulunuyorsunuz. Adınız, doğum tarihiniz, tercihleriniz vs. vs. Bu kadar mı? Çoğumuza bu kadarmış gibi görnüyor. Biraz ileri seviye evhamlananlarımız bu bilgiler dışında, benim IP, nerede olduğum, gibi bilgileri de çaktırmadan kaydediyorlar diyebilir.
Hatta kimileri daha da ileri gidip şu meşhur MAC adresi kaydımı da tutuyorlar diyebilirler. İşte bunların tamamı hakkınızdaki ilk kayıtlar. Artık sizin kim olduğunuzu amcamız kaydetti. Bu kadar olsa keşke. Şimdi browser ile açıp yeni kayıt oluşturduğunuzda (bu bir program da olabilir elbette), Sizin görmediğiniz daha bir çok bilgi amcaya gidiyor. Amca bunları kayıt ediyor.
Şimdi unutulmaması gereken şeyler:

BÖLÜM I

"AMCA BİZİ NASIL KAYIT EDİYOR?"

Amcanın gözlüğünü (o da tahmin edebildiğimiz kadarı ile) takmaya çalışalım. Bakalım o sizi nasıl görüyor?
https://panopticlick.eff.org/
Bu linke girin ve "TEST" e tıklayın.
Gördüğünüz bilgiler sizin ilk fotoğrafınızın bir bölümü. İlk satırda işletim sisteminiz, browserınızın ne olduğu sürümü, ve diğer bir takım bilgiler daha.
İkinci satırda dil ve bir takım kodlama öncelik tercihleri, üçüncü satırda kullanılan eklenti , applet vb bilgileriniz, dördüncü satırda bulunduğunuz zaman dilimi, beşinci satırda çözünürlüğünüz, altıncı satırda sistem fontlarınız vb. daha bir sürü bilgi.
Bunlarla da sınırlı değil aslında. Bu sadece en temel olanları. Hele bir de Java eklentiniz kontrolünüz dışında geleni alıyor veya IE kullanıyor ve Active X açıksa o zaman durum daha da vahim. İşte o zaman efsane MAC adresinizden tutun da yerel ip adresiniz veya donanımsal bilgileriniz vs. vs. ciğerinize kadar fotoğraf, röntgen ne varsa amcamız kaydediyor.

Peki ya sonra? Sizi kaydetti, indexledi, sınıflandırdı. Sonra?
Sonra siz sp..mcının o içten gelen çoğalma güdüsü ile bir veya daha fazla kimlik (hesap) daha yaratmak istediniz veya birilerine taşere ettiniz (gerçi bu kontroller sayesinde o kimlikler de daha yaratılırken bu sebeplerden ötürü bir bir doğrulama soruluyor veya bazen onunla da olamıyor, olsa da siz avrupa da yada Amerikada yartılmış kimliği burada kullanmaya çalışıyorsunuz vs. vs.).
O kimlikler de yaratıldı Sonra o kimlikleri maça sokmak sizin göreviniz. Onları oyuna sokmaya başladığınızda sarı kartlar ve ardından kırmızı kartların gelme süresi git gide çabuklaşıyor. Sizler de buna çözüm olarak eski profilleri tercih ediyorsunuz. Çünkü kullanıcılar tarafından daha çok tercih edilen bu profiller amcanın gözünde de daha kıymetli. Neden? Çünkü sicil/zaman durumuna göre daha doğal görünüyor ve böylece daha güvenilirler.
Hele ki son günlerde bu yeni yaratılan profiller konusunda amcamız kendini aştı. Hiç bekletmeden gelişine vuruyor. En ufak bir şüphede toplu BAN!
O kadar emek boşa gidiyor. Hatta bazen para da.

Biliyoruz ki ne kadar çok olursak (sp..m kimlikleriniz açısından) o kadar ses ve en önemlisi para getiririz. "Sp..m ın gücü çokluğundan gelir". İşte bu tek başına yeterli değil. Kalitesi de önemli.
20 yeni hesap aç/açtır. Her biri ile yeni kanallar ve içlerine basılan videolar, sonra da gelsin dolarlar her ay. Allah bereket versin. O birkaç ay önceydi belki, ya da eskidendi. Artık kolay kolay 20 hesabı birden sp..m ile belli bir süre yönetmek kolay değil. Kolay diyen var ise, "Hoş geldin, gözlerimiz yollarda kaldı. Eee? Anlat bakalım." deyip kuzu kuzu onu dinlemeliyiz. Çünkü her hesabın nasıl açıldığı ve sonrasında hayatına nasıl devam ettiği, ortak yönler, hatalar, kullanım şartları ihlalleri ve bu konudaki benzerlikler amcamız tarafından takip altında. Amcamız ilk önce bir algoritma salıyor üstümüze, ilk amaç Matrixteki gibi bu algoritmadan kaçmak yoksa insan oğlundan zaten kaçabilmek ilk amacımız değil.

Birden fazla kimliği/hesabı bir arada yönetebilmenin sp..mın ilk adımı olduğu konusunda herhalde kimsenin itirazı yoktur. Buradaki amaç bu çokluğu birbirini ispiyonlatmadan nasıl idare edebileceğimizi bulmamızdır. Zaten bilinen en temel h...king yöntemi de çokluğu yöneterek amaca ulaşmaktır.

Bu bölümün ana fikri : Amcamızdan ilk kafa kağıdını aldığımızda ondaki kaydımızın neleri içerdiğini/içerebileceğini ve bu durumun çoklu hesap yönetimini nasıl etkileyebileceğini sizlerin dikkatine sunmaktır.http://www.ytpara.com//www.pinterest.com/pin/create/extension/
 
Mesaj limiti olduğu için devamını buraya yazdım.

BÖLÜM II

"AMCAYI ZİYARET, ONUNLA İLETİŞİM"

Kafa kağıdımızı aldık. Bununla amcamızın bize sunmuş olduğu hizmetlerden yararlanmaya başladık. Onun mekanına girip çıkıyoruz. Her girişte bir ismimizi ve şifremizi ona iletiyoruz ama O bununla yetinmiyor. O ilk bölümde yazdığım diğer bilgileri de kayıt altına alıyor ve sizin nasıl biri olduğunuzu çözme sürecini başlatıyor.
Sizin nasıl biri olduğunuzu, yaptığınız haraketlerle birlikte ilk günkü kaydınızdan tutun, her ona selam verdiğinizdeki kaydınızla da birlikte değerlendiriyor. Tutarsızlıklarınız onun midesini bulandıracak. Çünkü sürekli sizin onu kandırabileceğiniz paranoyası içinde. Bu konuda sürekli bir kontrol mekanizması geliştiriyor.
Bu kontrolllerden sıyırmanın en basit metodu nedir? Bu kontrollerden sıyırmanın en basit metodu amcayla vedalaşmaktır. Yani başka bir deyişle sıyırmanın bir yöntemi YOK. Çünkü o sizi bireyselliğiniz için seviyor. Diğer türlü olsa sizi her anda kayıt altına almaya çalışmazdı.

Amcayı ziyaret ettiğinizde onunla ilk tanıştığınız halde olmaya özen gösterin. En azından doğal ve makul olun. Bununla ilgili pratik bir örnek :
Onunla ilk tanıştığımda Türkiye' de belli bir zaman ve IP de, Türkçe bir Windows NT 6.1 64bit işletim sistemi ve firefox versiyon 33.0 türkçe browser ile şu ekran çözünürlüğünde, şu pluginler, apletler ve fontlar ile şu biçimde cookielerle vs. vs. durumda tanıştım.
Dediğinizi unutmayın. Aynı zamanda bu aynı bilgilerle ve birtakım aynı eğilimlerle başkalarının da aynı şekilde onunla tanışabilme ihtimalini gözden kaçırmayacağını unutmayın. Yani, onun kaydettiği kimliklerinizin ortak yönleri ile bu kimliklerin yaptığı hata veya uygunsuzlukları eşleştirmesine izin vermemeye çalışın.
Bunu ne kadar uzun başarırsanız. Kimliklerinizin hayatı ve aldığınız hizmetlerin ömrü o kadar uzun olur.

Kimliklerinizi kendine özgü hale getirin. Hepsi ayrı kendine özgü olsun. Bu konuda yapacağınız ilk adım Browserınızın çoklu profili destekler hale getirilmesi ve her profilin kullandığı browserın da hangi bilgileri nasıl ve ne kadar amcaya vereceğinin tercihinin sizin tarafınızdan belirlenmesidir.
Bir örnek ile pratik ifade etmek gerekirse, Firefoxta her kullanıcı kimliğiniz için ayrı bir profil açın ve bu profillerin her birinin işletim sistemi, sürümü, browser ve sürümü , user agent, cookie, LSO, IP, dil, font vb gibi bilgilerini kendine özgü ayarlayın. IP dışındakiler nispeten daha basittir. Yani bir takım ayarlamalara dayalıdır.
IP ise ya modem reset veya özel proxy (özel proxy kullanıldığında hayatınız nerede başladı -ilk IP- nerede devam ediyor -sonraki IPler- önemlidir) gerektirir. Bunların yanında kimliğinizle işlem yaparken de cookie,LSO, java ve benzeri müdahalelerin de savuşturulması veya bunun gibi şeylerin spoof edilmesi için savunmanızı kurmanız gerekir.

Mecbur kalmadıkça amcayı kimliklerinizin birden fazlası ile aynı anda ziyeret etmeyin. Hatta ziyaretlerinizi belli bir sıra veya pattern e de bağlamayın. Kimliklerinizin ortak yönünü/yanlışını bulduğu anda hepsinin birden ipini çekecektir. Buna emin olun.

Bu konuda daha pratik bir yazıyı, yöntemleri ve araçları da içerecek şekilde en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım.

Bu bölümün ana fikri : Amcanızla nasıl tanıştıysanız o şekilde olun, çok değişmeyin ve diğer kimliklerinizle ortak yönünüzü/amacınızı/eylemlerinizi ona belli etmeyin. Her kimliği kendine özgü idare edin. Her kimlik kendi bacağından asılacak hale gelmeli yoksa TOPLU KATLİAMLAR KAÇINILMAZ!

Ben YT konusunda tecrübeli biri değilim. Sizler sayesinde bilgileniyorum ve tecrübe sahibi olmak için çalışıyorum. Bu çalışmalarda da bir takım cevaplar buluyorum, testler yapıyorum, denemeler sürdürüyorum. Ama bunların çoğu bende kalıyor. Bunları buradan yazmam okuyanın ilgisi var ise bir işe yarar. Elimden geldiğince de bu forumun havası böyle gitmesi koşuluyla yazmaya devam edeceğim.

Ancak bu konuda sizlere ve forumun yöneticilerine yapacağım çağrı, tecrübelerimiz ve özellikle deneme ve testlerimiz konusunda birlik halinde ve her testin/denemenin birbirini geliştirebilecek halde olabileceği bir ortamın yaratılması için gerekeni yapmamız yönündedir. Tek başımıza çok zor yöntem geliştiriyoruz ve çoğu zaman bu yöntmeler güdük oluyor.
Oysa ki tecrübe ve denemelerimizin sonuçlarını derleyebilsek o zaman kendimize özel metodları geliştirmede kullanabileceğimiz bir takım temel ilkeleri geliştirebiliriz ve amacımıza ulaşacak metodları geliştirmemizi sağlayacak bu know how ı yaratmış oluruz. Arkadaşlar, bu know how a sahip olmak demek kendi ihtiyaçlarınıza yönelik kendi silahlarınızı üretebilme gücüne sahip olmanız demek. Bu ise size büyük kolaylık sağlar.

Benim önerim sedece yapılan test/deney/deneme türünde şeylerin girdileri, süreçleri, metodları ve sonuçları/yorumları ile birlikte belli bir şablon (basit, kaydedilebilir ve birleştirilebilir olmalı) dahilinde buna özel açılacak bir forum başlığı altında paylaşılmasıdır. Bu başlık sayesinde çıkan sonuçların değerlendirilmesi ve yorumlanması forumun ortak aklı ile olacaktır. Bu hepimizin yararınadır. Aksi halde üzülerek belirtmek isterim ki, sonumuz yakındır.

Umarım bu konuda birileri ilk adımı atar ve bizler de test/deneme gibi bulgularımızı paylaşıp bunları hep birlikte sorgular ve işimize yarayacak sonuçları çıkarırız. Bu sayede de, bu sonuçların üzerlerine bir diğerinin birşeyler koyması ile övünebilme fırsatımız olur.

Gecenin bu saatlerinde yorgunluktan dolayı çok hızlı yazdım, sürç-i lisan ettiysek affola.

Hepinize hayırlı forumlar.
 
ilk dedigin bolumlere katiliyorum balik degilde balik tutmayi ogretme kismina ama .. her hesap icin font mac vs hepsini degistirmek suanlik imkansiz gibi goruyor daha soylenecek cok sey var ama yt nin belirsizligi hala suruyor yil sonlarinda hep boyle yapior..Isin dogrusunu soylemek gerekirse gecen bi arkadasin dedigi gibi 15 yasindaki cocuklar quiz satmaya basladi baska biri 8 k dolar para kazanmis sonra forumda millete taktik veriyor.. Kalite gercekden cok dustu eskisi gibi degil hic bir sey. Hani isin hic bi profesnelligi kalmadi
 
Tabi buradaki amaç YT ama yazdıklarım sisteme karşı genel mantığın nasıl olması yönünde. MAC değiştirmek benim önerdiğim veya inandığım birşey değil. Bunun dışındakileri zaten değiştirmiyoruz sadece deklarasyonu değiştiriyoruz :) Yani yalan söylüyoruz. Spoof!
 
Baştan beri biliyordum böyle bir takip sisteminin olduğunu ama kim uğraşır en ufak detayına kadar bilgilerini değiştirmek, kendini gizlemekle. İşte bu yüzden kaybediyoruz. Ama bir de kimliğimizi gizlememizin mümkün olmaması gerçeği var. Adamların havuzunda yüzüyoruz onların ürettiklerini kullanıyoruz bu şartlar altında kendimizi nasıl gizleyebiliriz ki? Yazı için eline sağlık. Sayende bir çok kişi bu konuda bilinçlenip durumun farkına varacaktır.
 
Su an için kullanılan en ideal kimlik gizleme yönteminin dinamik olarak geliştirilmesi ile ilgili metodu bulduğumuzda ve bunu uygulayabildiğimizde kimliklerimizi gizleyebilmenin sürekliliğini sağlayabileceğiz. İşte o zaman sistem ile uyum içinde paramızı sp..m yaparak kazanabiliriz. Çünkü sistemin sahibi bu mantıkla hareket ediyor. Onun savunma yöntemlerini dinamik olarak geliştirecek metodu var. Biz ise bunu bireysel olarak yapamayız. Birlikte yapabiliriz. Bunu anlatmaya çalıştım.
Bu arada kimliklerini gizlemek yerine kimliklerin konusunda yalan söylemek daha uygun ve doğru, çünkü gizlilik görünce sistem sahibi daha çok sorguda bulunuyor. O şüphelendiğinde en ufak hatada bile banlıyor. Şüphelenmediğinde aynı hatayı yaptığın halde banlanmıyorsun.
Kimliği değiştirme yöntemi basit. Onu da anlatacağım sonraki yazımda. Hepsini bilgisayar yapıyor zaten sistemi bir kere kurunca. Burada önemli olan prensipleri oturtmak.
Yorumun için ben teşekkür ederim. Demek ki doğru insanların olduğu doğru forumdayım :)
 
Su an için kullanılan en ideal kimlik gizleme yönteminin dinamik olarak geliştirilmesi ile ilgili metodu bulduğumuzda ve bunu uygulayabildiğimizde kimliklerimizi gizleyebilmenin sürekliliğini sağlayabileceğiz. İşte o zaman sistem ile uyum içinde paramızı sp..m yaparak kazanabiliriz. Çünkü sistemin sahibi bu mantıkla hareket ediyor. Onun savunma yöntemlerini dinamik olarak geliştirecek metodu var. Biz ise bunu bireysel olarak yapamayız. Birlikte yapabiliriz. Bunu anlatmaya çalıştım.
Bu arada kimliklerini gizlemek yerine kimliklerin konusunda yalan söylemek daha uygun ve doğru, çünkü gizlilik görünce sistem sahibi daha çok sorguda bulunuyor. O şüphelendiğinde en ufak hatada bile banlıyor. Şüphelenmediğinde aynı hatayı yaptığın halde banlanmıyorsun.
Kimliği değiştirme yöntemi basit. Onu da anlatacağım sonraki yazımda. Hepsini bilgisayar yapıyor zaten sistemi bir kere kurunca. Burada önemli olan prensipleri oturtmak.
Yorumun için ben teşekkür ederim. Demek ki doğru insanların olduğu doğru forumdayım :)

yazıda baya bir döktürmüşsün başta söylediğin tavsiyeyye uyup bir kupa çay aldım elime ama yarısını içmeden konu bitti :)
yararlı bilgiler için teşekkürler .
 
Bu sefer anca çay bardaği kadar oldu :) Bir dahaki sefere bir kupalık yazarım inşallah Başkanım. Yorumunuz için teşekkür ederim.
 
üşenmeden bu yararlı bilgileri paylaştığınız için teşekkürler.

Sabitlenmesi gereken bir konu [MENTION=11620]era[/MENTION], [MENTION=10039]bemonth[/MENTION]
 
Son düzenleme:
uzun zaman sonra yeni üyelerden kaliteli bir insanı görmek çok sevindirici.. konu paylaşımı için teşekkürler
 
Paylaşım için teşekkürler
 
Konu içeriği güzel olmuş. Yani Pc nasıl tanıdığını sinerji yaparak anlatmışsın. Ellerine sağlık.
Polemik, Kategri Paylaşımı yerine bu tür fikir üretebilecek paylaşım ve içeriklerin artması temennisiyle.
 
Şöyle bir sorun var browserda bu açıkları kapadığımızda üyelik aldırmıyor yada kanal açtırmıyor google.. Melsela ipcheck de tüm kriterler yeşil olduğunda hesap açamıyorsunuz dediğiniz gibi amca şöyle diyor "Ben sana darıldım benden sır saklıyorsan uğramam bidaha" kriterleri azalttıkmı sızıntı başlıyor hesap açılıyor ama busefte kanal açtırmıyor iframe sorunları vs yüzünden.Bir yerde hesap tıkanıyor ama onuda halleden vardır illaki, ona uğraşıyom kaç gündür.
 
Sonradan Gelen Eşleşen geçme taktiği Verilir

Skype : TheDeathFever
 
eline sağlık güzel bir paylaşım olmuş


peki 1 bilgisayardan kac tane website (gmail hesabı acabilirz )
ve 1 bilgisayardan kac tane özgün youtube kanalı (farklı gmail hesabıları ) acabiliriz ?

ve biz genelde vds ' den giriyoruz spam kanallara

ben şuan 40 tane kanala giriyorum 1 vds den hic bi sorun yaşamadım

elimde 2008 de acılmış gmail hesabları var bunlarla ilgili düşünceleriniz nedir ?
[MENTION=23012]NABUCHADNEZZAR[/MENTION]
 
eline sağlık güzel bir paylaşım olmuş


peki 1 bilgisayardan kac tane website (gmail hesabı acabilirz )
ve 1 bilgisayardan kac tane özgün youtube kanalı (farklı gmail hesabıları ) acabiliriz ?

ve biz genelde vds ' den giriyoruz spam kanallara

ben şuan 40 tane kanala giriyorum 1 vds den hic bi sorun yaşamadım

elimde 2008 de acılmış gmail hesabları var bunlarla ilgili düşünceleriniz nedir ?
@NABUCHADNEZZAR

Hocam ben kötü bir zamanda başladım bu kanal işine 2 hafta oldu ve youtube bana nefes aldırmıyor.farklı ip mac videosuz kanal 2 günde güm... 40 videoyu geçmedim her videoyu 10 dk aralıklı attım telif yemedim ama kanlalr gümlüyor spamdan.zaten video attığım 4,5 kanal vardı siz 40 kanaldan bahsediyorsunuz. Tek mantıklı açıklama youtube sizi kabullenmiş ve ses etmiyor ama yenilerede geçit vermiyor bence. 40 kanala tek vds den giriyorsanız o sizi zaten tek kişi olarak görüyordur.

Yada aldatma çabasında olmamak banı geciktiriyordur.Ben gizlenmekte nekadar agresifsem oda okadar agresif cevap veriyor olabilir.Şans dedikleri olay googlenin yapay zekasına kendimizi nasıl sevdircez anlamadım.
 
Çok güzel bir paylaşım olmuş. Eline, koluna sağlık [MENTION=23012]NABUCHADNEZZAR[/MENTION]
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri