%0.11 T.O -- Çözüm Önerilerinizi bekliyorum :(

miranamahmut

Yasaklanmış
Arkadaşlar uzun süredir film kategorisindeyim.T.O hep %1 ve civarıydı.Ama birden ne olduysa %0.20 lere %0.10 lara düştü :(
Ben konu açmak yerine bir süre bekledim düzelir diye düzelmedi.Video ortasını kapadım açtım yine düzelmedi.
Sendikasyonu '' para kazandıran platformlar '' yaptım yine düzelmedi...
Bugün girdiğimde çok sinirlendim! millet 15-20 T.O ile oynar biz %1 e razı iken %0.1 olması çok moral bozucu bi durum bazen boşa çalıştığımı düşünüyorum!

Kaynaklara baktım %50 felan mobil var kanallarda.%50 mobil olsa bile %0.1 t.o imkansız çünkü 2-3 aydır bu kategoride ve bu dilde film yüklüyorum t.o %3 ile %1 arasındaydı bu düşüşün sebebi ne olabilir? nasıl engellenebilir.. yardımlarınızı beklıyorum çok saolun şimdiden :( :( :(

x3yGVr.png

tıklar da az gibi geldi bana , iyi izlenim almışsın tek kanal mı ?

Video arası reklamlar açık değilse düzenle diyerek video arası reklamları seç."7:11,14:34,21:59,32:30,45:10,59:20,77:35,91:30,102:13"Burdaki rakamları seçip yapıştırıp kaydet.Belirgin şekilde artması gerekli.

Bu konuda yapabilecegin hic bisey yok acikcasi. Kendi kendine duzelmesini beklemen gerek.

video ortası reklamları açarsan yükselir hocam, genelde 20dklık videolar çalışıyorum bende TO %10-15 arası..

çözüm video ortası reklam hocam

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim..ama bakın mart 25 de video ortası kapalıydı.26 gecesi tek tek açtım. to %0.30 dan %0.10 a düştü.. Hassas kategorilerle alakalı olabilir mi acaba @zzinan @slayfer @Mercurial @hepter @marcustanley (8 kanal)

hocam video ortası reklamları küsüratlı girin. 7:00 değil de 7:05 şeklinde. ve minnos un konularında hassas kategoriler ve sayfa to için video var. o vidodakileri uygulayın. uzun videolarla sayfa to nun bukadr düşük olması imkansıza yakın. saygılar

Çok ilginç valla.Yani izleniminde sıkıntı da yok.

00.00 dan itibaren 4k izlenim oldu tık sayısı sadece 5 ya kafayı yicem ben :((

aynen ne o öyle ya arkadaşın dediği gibi minnos un videosunu izle veya palipiletenin konusunu bul o hassas ayarları muhakkak yap yapmadıysan çok faydasını görürsün.

aynen ne o öyle ya arkadaşın dediği gibi minnos un videosunu izle veya palipiletenin konusunu bul o hassas ayarları muhakkak yap yapmadıysan çok faydasını görürsün.
Hocam yanlıs hatırlamıyorsam tüm hassas kategorileri engelleyip video reklamı acmaktı onların konusu benımkı zaten öyleydi :(

belkide çalıştığın dilde fazla reklam veren kalmadı..
çok kullanılan bir değilse tabi..

K6olg0.png

benimde su reklamları engelledikten sonra uçtu 4 k izlenmeye 84 TL nedir ya :D

hocam senin icin sikinti olmayacaksa hangi reklamlar secili hangileri engelli soylermisin saygilar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri