0.50' tl telefon onayli +15 dakikasi açik api keyli gmail satilir

Hayırlı olsun.Rekabet iyi birşey fiyatlar çok düştü.Hadi hayırlısı...:)
Yeni şipariş veridim hocam, birkaç gün sonra deneme amaçlı şipariş verebilirim.
Bol kazançlar...:)

A.s hocam . Bu işi yapan sayısının artması bize yarayacak fiyatlar düşecek sanırım :)

hayırlı satışlar hayırlı olsun :) Sevindim böyle bir işe girmene ama ben pek anlamadım

şimdi bunları alıp youtube üye bizmi yapıcaz yoksa bunlar hazır kanalı olanlarmı

Rekabet iyidir ama adil olursa bakalım hayırlısı güven konusunda adımı ortaya koyuyorum beyler bunun altını özellikle çiziyorum istediğiniz adeti yazın teslim sonrası ücreti alırım rekabet güzeldir şimdiden hayırlı olsun.

---------- Mesaj saat 14:13:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:10:33 civarında gönderildi. ----------

Hayırlı olsun.Rekabet iyi birşey fiyatlar çok düştü.Hadi hayırlısı...:)
Yeni şipariş veridim hocam, birkaç gün sonra deneme amaçlı şipariş verebilirim.
Bol kazançlar...:)

bekleriz üstad sıkıntı yok fiyatta yine indirime gidilir yeterki rekabet olsun.

---------- Mesaj saat 14:42:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:13:04 civarında gönderildi. ----------

Suan araba kullaniyorum mesaj atan tum arkadaslara donecem ilgi icin tesekkur ederim :)

---------- Mesaj saat 15:09:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:42:45 civarında gönderildi. ----------

hayırlı satışlar hayırlı olsun :) Sevindim böyle bir işe girmene ama ben pek anlamadım

şimdi bunları alıp youtube üye bizmi yapıcaz yoksa bunlar hazır kanalı olanlarmı

Eyvallah kardesim hazir kanallar olcak :)

Bana 60 tane hesap lazım kardeşim . Nasıl yapıyoruz ilk önce ödemeyi mi geçiyoruz ?

dönüşler yapılmıştır tüm hesapları en yakın zamanda teslim edeceğim inşallah yoğun ilginize teşekkür ederim :)

Bu fiyatlar yabancı piyasanın da altında hocam, eğer problemsiz çalışıyorsa hesaplarınız stok durumunuz müsait olduğunda yabancı piyasaya atılımınızı sağlayabilirim sizin. Kolay gelsin, hayırlı satışlar ;)

Bu fiyatlar yabancı piyasanın da altında hocam, eğer problemsiz çalışıyorsa hesaplarınız stok durumunuz müsait olduğunda yabancı piyasaya atılımınızı sağlayabilirim sizin. Kolay gelsin, hayırlı satışlar ;)

üstad söylenecek o kadar çok şey varki burdan yazsam ban sebebi içime atsam dert sebebi şaşırdım

koyverdim gidiyom anlayacağın ^^

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri