0 Dan Dizi Film Sitesi Yatırım Yapılırmı

Her sektörde olduğu gibi bu sektörde'de rekabet var.Ölücülere bakma ve hedefini çok yüksek tutma.Örneğin ben hedefim aylık 10k tekil alabilmek.Öyle milyonluk istemiyorum.İstersemde zaten hileci çok izin vermez.Youtube 'de nasıl flagcılar var bu işlerde 'de saldırıcılar vardır diye düşünüyorum.

Hedefim hitlenmesini bekleyip siteyi satmak.Bakalım emeğimi toplayabilecek miyim.

Sitelerin kazanci nasil oluyor anlamadm.filmlerde reklam mi cikiyor youtube gibi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Himm ondan yabanci iddaa siteleri vs. Dolu sitelerde.oyle olan siteleri direk kapatiyorum zaten cok abartiyolar.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir çok ünlü dizi film scriptleri yazdım. Büyük olan dizi ve film sitelerinin bir çok yazılımını geliştirdim. Şunu açık ve net söyleyebilirim. Yasal olmadığı için hergünü bir ayrı risk. Bu risk hem domainin ttnet tarafından kapatılması hemde reklam veren firmaların banlanması ile sonuçlanıyor. Bu dediğim sektörlerin ömürleri yok, boşuna yatırım yapma...

bunlarla rekabet gıremezsın kı hocam benım bırıkmıs param var ona gore sektor arıyorum dovız bozdurup [MENTION=43704]sonokey[/MENTION] abımle bır ıs yapıcazda ayrıyetten baska ıs ıcın her sektore bulunmak ws ws ws ws

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] en doğrusunu söylemiş benle iş yapmak zorunda değilsin alternatif sektörler araştır mutlaka ancak bunlara dikkat etmeni tavsiye ederim;

Kazanç devamlı mı?
İş legal mi?
Sosyal hayatına zaman ayırabiliyor musun ?
"Özgür müsün ?"

Öbür türlü aldığın parayı ağız tadıyla harcayamadıktan sonra (bunu çok yaşadım) bu işlerin bir anlamı yok.

Haram / Helal konularına hiç girmiyorum o ayrı bir boyut.

Son düzenleme:
film sektorunde rekabet cok fazla. buradaki arkadasların cogunun webte pek tecrubeleri yok. o yuzden rekabeti falan olan yerlere girmenizi pek onermem. film sitesi tehlikelidir de. basınız yanabilir.

film sektorunde rekabet cok fazla. buradaki arkadasların cogunun webte pek tecrubeleri yok. o yuzden rekabeti falan olan yerlere girmenizi pek onermem. film sitesi tehlikelidir de. basınız yanabilir.

Yanlış yönlendiriyorsunuz, arkadaş emek verirse bir yerlere gelir.Ha tutupda 30 gün uğraşıp bırakmayacak youtube işine benzemez.Tehlike de şu şekilde içerik barındırıcı siz olmadığınız için pek tehlikesi yok şimdilik.Site footer mutlaka belirtmeniz ve istenildiğinde içeriğin kaldırılabilmesi için size ulaşacakları mail adresi yazmalısınız.

Mobil olarak gönderildi.

paran varsa git site al hemen kazanmaya başla.. Uzun vadede daha önce site işi yapmamış insan soguyor. Youtube gibi değil. Siteler çok geç hitlenir kazançları youtube a oranla çok daha geç ve zor olur

Ben hostgator dan hosting-domain aldım , dizi film yüklesem hesabı kaparlar sanırım, dizi film için host domain i nerden tercih etmek lazım ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri