0 km full + full özgün kanal için partner ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
D

Dean

Guest
Arkadaşlar demeyin şimdi konu var forumda bilmem ne diye fln güncel olsun arkadaşlarada faydalı olur malum şirketlerin şartları değişiyo hep. Niye partner derseniz. 2
adsense açıp esas adsensi riske sokmak istemiyorum.
quiz life aklımda fullscreen girmek zormuş sanırım. Machinima sadece oyun kanalıymış sanırım. Varmı baska sadece özgüncüler çalıştığı partner firması ?

Hocam kanalinizin linkini ozel mesaj olarak gonderirseniz yardimci olayim

Quiz evet bende seviyorum ama bi fikir istedim sizlerden
Valla dostum ben özgün çalışan birisiyim genelde ama spamda yapıyorum son zamanlarda. Benim awede de özgün kanalım var maalesef (parasını alamadığım) Yani özgün olupta partnerde çalışmak akıl işi değil fakat illa partner diyorsan Quiz iyidir. İlerisi için bir şey diyemem ama şimdilik quiz iyi.

Valla dostum ben özgün çalışan birisiyim genelde ama spamda yapıyorum son zamanlarda. Benim awede de özgün kanalım var maalesef (parasını alamadığım) Yani özgün olupta partnerde çalışmak akıl işi değil fakat illa partner diyorsan Quiz iyidir. İlerisi için bir şey diyemem ama şimdilik quiz iyi.

Hocam bnde adsenseden yanayım ama son zamanlarda malum durumlar kötü 2. Adsensi açıp eldekinden olmak istemiyorım en azından az daha riskli devam etmek istiyprum

Temiz bir adsenseyle başlasan çokdaha dogrusu olur yakının adına acabılırsın kanal tuttuktan sonrada içeriklerini koruyan partnere girebilirsin abone sayın yuksek olursa kesıntıde az olur her konuda yardım ederler içeriklerini korumaları zaten güzel bi durum fullscreende boyle imkan mevcut mesela

Temiz bir adsenseyle başlasan çokdaha dogrusu olur yakının adına acabılırsın kanal tuttuktan sonrada içeriklerini koruyan partnere girebilirsin abone sayın yuksek olursa kesıntıde az olur her konuda yardım ederler içeriklerini korumaları zaten güzel bi durum fullscreende boyle imkan mevcut mesela

hocam işte açarım yakınımın adınada sonuçta aynı net üzerinden girecem adsenselere fln riske sokmak istemedim o yüzden partnere karar verdim. fullscreen girmek çook zor diye biliyorum

valla Türkler berbat etti quizi başka partner arayın derim. Yakında oda patlar.

Herkes bir firma ismi vermis ben de vereyim.

Ozgun icin [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] :)

valla hocam bende bir özgün kanal actım 2k yı gecti izlnemesi ama ne adsenseye bagladım ne partnere acelesi yok bekleye dursun bakalım ortalık karısık zaten 2 k ilznememin bana getirecegi en fazla 5 lira :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri