%0 Riskli Adsenseye Kanal Bağlama

Allah razi olsun hocam en az 3 haftadir bas bas bagırıyoruz adsenseye kanal bagladıgımızda kanalllarımız askıya alınıyor diye ama kimse soylemedi simdi goruyorumki konuya siz yadıgınız gibi evet bu yontem ise yarıyor biliyordum diyenler var aramızda onları kınım kınım kınarken size ayrıca sonsuz tesekkur ediyorum hocam iyiki varsınız :)

evet biliyorduk bu yöntemi ve forumda en az 4 kere paylaşıldı bu yöntem hemde 5-6 ay öncede degil yakın zamanda paylaşıldı

evet biliyorduk bu yöntemi ve forumda en az 4 kere paylaşıldı bu yöntem hemde 5-6 ay öncede degil yakın zamanda paylaşıldı
toplu kanal kapanmalarında yok bulamadık cok arastırdık. 1 kisi degil 3-4 kisi birden baktık 4 kez paylasılmıs olabilir sozum yok lakin forumda milyonlarca paylasım var siz her aradıgınızı bulabiliyormusunuz hocam bi kezde toplu kanal kapanmalarına kopyala yapıstır yapsaydınız cokmu zordu. (maksadım sizi kırmak rencide etmek degildir sadece insanın agırına gidiyor forumdaki arkadasların bildikleri konuları forumdaki sorun yasayan arkadaslara aktarmamaları)

Toplu kapanmalar konusunu takip ediyorum da,
Adsense sebebi ile kanalı kapananlar arasında bu yöntemi kullanalar deneyenler de vardı... Onlarda neden kapanma oluyordu...

Teşekkürler.Hemen deneyeyim bende.

Arkadaşlar bu konu evet daha önce forumda paylaşılmış olabilir ordaki başlık şuan yaşanılan problemle çok ilişkilendirilemedi. Ben ve bir çok arkadaşımızın yaşadığı nisan sonrası bazı adsenselerde boş kanal dahi bağlansa max 1 saatte kanalların askıya alınmasıydı.Şuan bu başlığı yaşanılan sorunun çözümü olacağına dair ilşkilendirmek farklı bir algı yarattı. Onun için yerinde ve zamanlaması çok çok iyi bir konu oldu. Sanırım bu konu açılmışdı daha önce diyen arkadaşları aydınlatmış olurum. paylaşım için tekrar teşekkürler.

toplu kanal kapanmalarında yok bulamadık cok arastırdık. 1 kisi degil 3-4 kisi birden baktık 4 kez paylasılmıs olabilir sozum yok lakin forumda milyonlarca paylasım var siz her aradıgınızı bulabiliyormusunuz hocam bi kezde toplu kanal kapanmalarına kopyala yapıstır yapsaydınız cokmu zordu. (maksadım sizi kırmak rencide etmek degildir sadece insanın agırına gidiyor forumdaki arkadasların bildikleri konuları forumdaki sorun yasayan arkadaslara aktarmamaları)

İyide hocam bir konuyu birden fazla aç hemen atlıyorlar "açıldı", "forumu araştır öyle konu aç" yok bilmem ne... Daha önce denildiği gibi birkaç kere paylaşıldı baya da topta kaldı diye hatırlıyorum her konusu. Forumda birşey bildiğimizi sanıyorsanız pm atın söyleyelim. En azından kendim için diyorum ben söylerim. Bildiğimi saklamam. Bilen bilir. Kınamak flnda bu açıdan yakışmaz. Onun dışında canın sağolsun. Ayrıyetten bu yöntemin sorunu çözeceği bilinmiyordu. Bu yöntem temiz demek istedim yorumumda.

Son düzenleme:
bence konu daha once acılmıstı acılmamıstı, paylasılmıstı paylasılmamıstı tartısmaları yerine @Web_Scripti ne tesekkur edelim ayrıca konuyuda yonetici arkadaslar sabitlerse daha isabetli olur diye dusunuyorum cunku aradıgımızı bulamıyoruz milyonlarca konu ve mesaj var yerinde ve zamanında bi paylasım icin tekrar tsk ediyorum sabah ilk is laptopa format atıp tr lokasyonlu vds almak olcak

bence konu daha once acılmıstı acılmamıstı, paylasılmıstı paylasılmamıstı tartısmaları yerine @Web_Scripti ne tesekkur edelim ayrıca konuyuda yonetici arkadaslar sabitlerse daha isabetli olur diye dusunuyorum cunku aradıgımızı bulamıyoruz milyonlarca konu ve mesaj var yerinde ve zamanında bi paylasım icin tekrar tsk ediyorum sabah ilk is laptopa format atıp tr lokasyonlu vds almak olcak
@Web_Scripti bu yoğunluğunun içinde gecenin bir yarısı erinmemiş yaşanılan sorun güncel olduğu içinn tekrar konuya dikkat çekmeye çalışmış bir paylaşımda bulunmuş. Empati yapıyorumda hakikaten adamı paylaştığına paylaşacağına pişman ettiler. Evet sabitlensin konu bu problemi yaşayan bildiğim çok kişi var.

Abi paylaşalım için teşekkürler bir dertten daha kurtulduk sayende:)

6 Aydır bu yöntemle bağlıyorum kanallarımı türkiye lokasyon değil abd lokasyon vdsde açık benim adsense fark etmez orası.

Birden fazla adsense'si olanlar vds'leri farklı serverlardan alın aksi takdirde ban geliyorum demez :D

güzel paylaşım uzun süredir kullanıyorum bir problem yaşamadım ;) adsense kendi pcmde açık.

Bu üye açıklamıştı hocam bulamamanızın sebebi başka şeyler de açıklamış olması ve başlık sanırım,ama tek başlık ve konu olması daha mantıklı ve güzel teşekkürler paylaşım için.
http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/64146-spamdan-kapanmayi-engelleme-yontemim-bacanak.html
bu yönteme boşuna güvenmeyin. bizim spama giren adsense hesabımız abimin yani [MENTION=8667]bacanak[/MENTION]'ın adsense hesabıdır.

kendisi bu yöntemle bağlıyordu kanallarını ama adsense mimlendi. bu çözüm değil şimdiden bilginiz olsun.

Bu yöntem token yöntemi diye geçiyor bu yöntemle 1 günde tek adsenseye 90 kanal bağladığımı bilirim hala sorunsuz ödeme alıyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam partner için günlük 30 videoyu geçmeyecek şekilde 20 kanal açmanın sırrı nedir? Günde 3 kanala kadar hiçbir sorun yaşamıyorum. Ama 5 kanal açınca biri veya hepi ertesi gün kapanıyor.
Sorun ipmi? Gmaillerimi kendim alıyorum. İp ise benim kadar titiz kimse yoktur, İp değiştirme, Dns ön belleği temizleme, portable tarayıcı, mac değiştirme, ccleaner temizlik. Hepsini tek kanal için uyguluyorum.
Videoyap ile hergün 10 veya üstü kanal açanların olduğunu görüyorum, sorduğumda neet cevaplar alamıyorum. BU işi kısaca bir özetleseniz.

şimdi benim sorum şu olacak ; Türkiye lokasyon vds alın denmiş. Almanya lokasyondayız mesela işlemez mi acaba? evet farklı ülkelerden giriş oluyor riskli sonucta ama işe yarayabilir mi genede?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri