Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neyi anlatalım hocam ? Tek tıklama %100 sayfa to. çok normal.
büyük şans dogrusu15 dakıka sonra tekrar resim paylaşmanı bekliyorum
![]()
Hocam neyi soruyorsun yani burda ?
%100 tıklama oranıyla gidersen 1000 gösterim başına 80TL alırsın diyor.
Tablo okuyacaksınız yani azıcık.
вαттυѕαу;206310' Alıntı:Neyini açıklayalım ? BGBM rakamı o . Yani şansına 1 izlenime 1 tık gelmiş hemen BGBM ona göre hesaplanmış yani 1000 tık alırsan 80 TL Kazancaksın ?
Gerçekten teşekkür ederim bilmiyordum aydınlattınız beni. Yani ilk gelen tıkın değeri ne ise 1000 gösetime verdiği bu değermi? doğrumu anladım.
Hocam bilmiyordum tamam, öğrenmiş oldum sizler kadar profesyonel değilim alttan alın azıcık![]()
вαттυѕαу;206317' Alıntı:İlk gelen tıkın degil , Ortalama gelen tık degerlerinin , Bazı tıklar 0.15 TL Degerindedir , Bazıları 0.05 gibi , Onun ortalamasını alır ve sen 1000 tık alırsan aşagı yukarı bunu kazancan der .
---------- Mesaj saat 00:25:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:24:36 civarında gönderildi. ----------
Tamamdır![]()
75bin gösterim alacak kadar bu işi biliyorsun. Bunun neyini anlatalım allah için![]()
5 ocagı nasıl görüyosun adsense de ?
büyük şans dogrusu15 dakıka sonra tekrar resim paylaşmanı bekliyorum
![]()

kategorıne ne hocam?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.