02.06.2015 Adsense Ödeme Alanlar Baksın Lütfen

Hayalet301

Kayıtlı Üye
evet arkadaşlar geçe ay adsense nisan ayı kazancını mayısın 23-24 ödemesi gerekirken haziran 2 sinde ödedi. Mayıs ayının kazancında halen bir ödeme gelmedi.

VVjgdr.png

Görmüş olduğunuz gibi resimde şu uyarı yok arkadaşlar kesnlesen kazançım olduğu halde, şuan her hangibi bri işlem yok uyarısı

resimde miktarları kapapttım arkadaşlar kafasını karışmasın
@Sahin01 fikrin nedir

Son düzenleme:
Başka bir forumda mı takılıyorsun? Bununla alakalı açılan başlıklardan ve yapılan yüzlerce yorumdan bi haberin yokmuş gibi.

evet arkadaşlar geçe ay adsense nisan ayı kazancını mayısın 23-24 ödemesi gerekirken haziran 2 sinde ödedi. Mayıs ayının kazancında halen bir ödeme gelmedi.

VVjgdr.png

Görmüş olduğunuz gibi resimde şu uyarı yok arkadaşlar kesnlesen kazançım olduğu halde, şuan her hangibi bri işlem yok uyarısı

resimde miktarları kapapttım arkadaşlar kafasını karışmasın
@Sahin01 fikrin nedir
Kız arkadasım da 3 haziranda aldı ödemesini onda da aynı görünüyor orda hic işlem yok dediği Haziran Ayı içerisinde işlem olmadığı ve siz Haziran Ayında ödeme aldınız o yüzden hic işlem yok yazmıyor ama merak etme Mayıs ödemesini de diğer kişilerle birlikte alırsın.

---------- Spam Engelliyici 18:45 ---------- Önceki Mesaj 18:35 ----------

Edit: ödeme geçmişinde son 7 günü de seçince hiç işlem yok yazısını görürsün kardesim

Aaah kardeşim ah. Ne desemki şimdi

Tapatalk dan tepetakla gönderildi

[MENTION=10784]sahi[/MENTION]01 çok tşk ederim.

arkadaşlar çaydanlık gibi fokurdanmayın boşu boşuna , başka forumda takılmıyorum. ytpara pek nadir takip ediyorum.saygılarımla kolay gelsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri