0888222200* bu numaraları asla açmayın!

Elturqo

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar son zamanlarda bu numaralardan durmadan aranıyorum. her ne kadar engellesemde sonu farklı nolardan tekrar arıyorlar. Aman dikkat edin sakın açmayın...

Şikayetvar
0888222200* numaralı bir telefondan aranıyorsunuz. Kim olduğunu bilmeden gelen aramayı açtığınız anda telesekreterin “Kaydınız alınmıştır” bildirimini duyuyorsunuz ve arama sonlanıyor. Ardından kontör ya da fatura bilgilerini kontrol ettiğinizde 20 lira ile 40 lira arasında ücret yansıtılarak, üyelik işleminiz başlatıldığını öğreniyorsunuz. Kısaca, çağrıyı yanıtladığınız an para ödüyorsunuz.

http://www.milliyet.com.tr/bu-numaradan-gelen-aramayi-acan/ekonomi/detay/2019920/default.htm

Son düzenleme:
Arkadaşlar son zamanlarda bu numaralardan durmadan aranıyorum. her ne kadar engellesemde sonu farklı nolardan tekrar arıyorlar. Aman dikkat edin sakın açmayın...

Şikayetvar
0888222200* numaralı bir telefondan aranıyorsunuz. Kim olduğunu bilmeden gelen aramayı açtığınız anda telesekreterin “Kaydınız alınmıştır” bildirimini duyuyorsunuz ve arama sonlanıyor. Ardından kontör ya da fatura bilgilerini kontrol ettiğinizde 20 lira ile 40 lira arasında ücret yansıtılarak, üyelik işleminiz başlatıldığını öğreniyorsunuz. Kısaca, çağrıyı yanıtladığınız an para ödüyorsunuz.

Uyarı için teşekkürler.

Ne Saçma Bişey ya Gelen Aramayı Cevaplayınca Üye oluyor Fatura Yansıyor. Yandı Gülüm Keten Helva .. Teşekürler Uyarı için

ya bunları bi yere ihbar edemiyor muyuz? yani bu kadar basit olmaması lazım bu işlerin.

Bir de 0850 ile başlayan servis numaraları arayıp duruyor. Öyle ki tlfnu kapatmak zorunda kalıyorum çoğu zaman...

Bilgilendirme için teşekkürler,beni de hep bulgardan numaralar arıyor,ama öyle bir çaldırıyor ki telefon 1 salise bile titremeden kapatıyor :) Zıt oldum bunlara

Bu tarz olayların önüne geçilemiyor mu ? bunu telekomünikasyon engelleyemiyor mu?

hocam bugün 2 kere oldu geçen günlerde de olmuştu.Ev telefonunu arıyolar numara gözükmediği için açıyorum haliyle, sesleri gelmiyor 2-3 kere alo alo diye seslendiğimde ''sesimi alabiliyomusun, sesimi alabiliyomusun sesinizi alamadığım için çağrıyı sonlandırıyorum diye konuşup kapatıyorlar.Sizin anlattığınız şey olabilirmi ?

hocam bugün 2 kere oldu geçen günlerde de olmuştu.Ev telefonunu arıyolar numara gözükmediği için açıyorum haliyle, sesleri gelmiyor 2-3 kere alo alo diye seslendiğimde ''sesimi alabiliyomusun, sesimi alabiliyomusun sesinizi alamadığım için çağrıyı sonlandırıyorum diye konuşup kapatıyorlar.Sizin anlattığınız şey olabilirmi ?

hocam ben bilmediğim noları açmıyorum zaten. bunun gibi bi konu daha önce açmıştım zamanında. burdaki arkadaşların tavisyesi üzerine cepten engellemiştim. uzun bir müddet fazla aranmıyordum. taki 3 gün önce kendi adıma enparadan yeni bir hesap açana kadar. onun öncesinde yunanistan ve bulgaristandan arada aranıyordum tabi açmayıp engelliyordum. şimdi 2 gündür en az 15 arama geldi bu telden tabi hepsini engelledim. tel nosunu değiştirmeyi bile düşünmeye başladım.

ne kadar çağrı gelirse açıyorum valla :)
kontörlü hat olunca kafam rahat...
tarifemi yenilemem gerektiği zaman gerektiği kadar yüklemeyi yapıyorum..

kullanıcı onay vermeden nasıl işlem yapılır, hiç inandırıcı gelmiyor bana..
hadi yapıldı diyelim, o tahsilatı operatörden tazminatı ile geri alırım..

___
Bir de 0850 ile başlayan servis numaraları arayıp duruyor. Öyle ki tlfnu kapatmak zorunda kalıyorum çoğu zaman...

satış yapanlar / yada digitürk - internet aboneliği için araynanlar olunca adımı söylediklerin yok yanlış aradınız diyorum :)
yoksa kurtulmak mümkün değil onlardan

hocam ben bilmediğim noları açmıyorum zaten. bunun gibi bi konu daha önce açmıştım zamanında. burdaki arkadaşların tavisyesi üzerine cepten engellemiştim. uzun bir müddet fazla aranmıyordum. taki 3 gün önce kendi adıma enparadan yeni bir hesap açana kadar. onun öncesinde yunanistan ve bulgaristandan arada aranıyordum tabi açmayıp engelliyordum. şimdi 2 gündür en az 15 arama geldi bu telden tabi hepsini engelledim. tel nosunu değiştirmeyi bile düşünmeye başladım.
hocam cep telefonundan öyle arayan yok ama ev telefonuna bu olay son 1 hafta içinde yaşanmaya başladı gelen numarayıda göremiyoruz ki göstermiyor telefon.

hocam cep telefonundan öyle arayan yok ama ev telefonuna bu olay son 1 hafta içinde yaşanmaya başladı gelen numarayıda göremiyoruz ki göstermiyor telefon.

son zamanlarda her hangi bir yere kayıt felan oldunmu hocam. özellikle ev telini kullanarak.

satış yapanlar / yada digitürk - internet aboneliği için araynanlar olunca adımı söylediklerin yok yanlış aradınız diyorum :)
yoksa kurtulmak mümkün değil onlardan

Hocam Turkcell'den Avea'ya geçiş yapmıştım 3 yıl önce... Hem Turkcell, hem de Avea abone oldular bana...

Greenpeace'in bir davası için imza kampanyasına destek oldum. Habire arıyorlar yardımda bulunun diye...

Evimizin dibinde tiyatro var. Haftanın 5 günü tiyatro oluyor. Her gösterim için yer ayırtalım diye arıyorlar.

Digiturk ve Superonline da abone olun diye arıyorlar.

EminEvim'e bilgi almak için başvurmuştum. Onların da maşallahı var.

2 yıl önce oturma grubu ve mobilya almak için gezdiğim tüm mobilya mağazaları haftada en 1 kez çaldırırlar beni.. Sağ olsunlar hiç unutmazlar.

Giyim mağazaları da mobilyacılarla yarışıyor tabi...

Aklıma gelmeyenler de kusura bakmasınlar. Onları anamadım.

Olay bu hocam. Kısa mesajlara "indirim", "kaçırmayın", "taksitle" gibi sözcükleri spam ifadesi olarak ekliyorum. Numaraları da engelliyorum ama yok Fayda etmiyor.

Baya çenem düşmüş ya.. :D

Hocam Turkcell'den Avea'ya geçiş yapmıştım 3 yıl önce... Hem Turkcell, hem de Avea abone oldular bana...

Greenpeace'in bir davası için imza kampanyasına destek oldum. Habire arıyorlar yardımda bulunun diye...

Evimizin dibinde tiyatro var. Haftanın 5 günü tiyatro oluyor. Her gösterim için yer ayırtalım diye arıyorlar.

Digiturk ve Superonline da abone olun diye arıyorlar.

EminEvim'e bilgi almak için başvurmuştum. Onların da maşallahı var.

2 yıl önce oturma grubu ve mobilya almak için gezdiğim tüm mobilya mağazaları haftada en 1 kez çaldırırlar beni.. Sağ olsunlar hiç unutmazlar.

Giyim mağazaları da mobilyacılarla yarışıyor tabi...

Aklıma gelmeyenler de kusura bakmasınlar. Onları anamadım.

Olay bu hocam. Kısa mesajlara "indirim", "kaçırmayın", "taksitle" gibi sözcükleri spam ifadesi olarak ekliyorum. Numaraları da engelliyorum ama yok Fayda etmiyor.

Baya çenem düşmüş ya.. :D

sende benim gibi yılmışsın hocam belliki bunlardan :)
bugün şu ana kadar 6 farklı yerden toplamda 11 mesaj gelmiş..

şu aralar partilerde başladı tacize...

yeni numara alayım diyorum ama, yaklaşık 9 yıldır aynı numarayı kullanıyorum.. bide özel numara almıştım .. kıyamıyorum..

Tamamiyle ülkemizdeki telekomünikasyon kurumlarının aciziyeti umursamayislarindan kaynaklanan durum. Hatta işlerine bile geliyor. İnsanların dolandirilmalari bu zengin kurumların işine geliyor. Ne diyelim emeği geçen herkese lanet olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri