efsane1903
Yasaklanmış
kim ne derse desin şenolhoca dan daha iyi anlatan hoca yok şuan .
https://www.youtube.com/user/theSenolhoca
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nejdet kirpi videolu anlatımlar işini görür /internetteders.com
Şu an matematik mühendisliği okuyorum, internette çok fazla kaynak var ilk etapta ekol hocadan başlamanı öneririm, ağır gelirse kitap olarak karekök yayınlarının kitapçıkları var onlardan başla. O da ağır gelirse bir arkadaşın da önerdiği gibi zambaktan başla.
-Zambak yayınları
-Ekol hoca
-PatrickJMT(Bizim mat müh 2. sınıfta gördüğümüz dersleri anlatıyor, çok ağırdır ama sağlam anlatır, çok ekmeğini yemişimdir)
kim ne derse desin şenolhoca dan daha iyi anlatan hoca yok şuan .
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum ilginiz ve yardımınız için fakat aklıma takılan 2 kişi daha var onlar sizce nasıl ?
Behzat Rasuli ve Hocalar Geldik diye bir kanal var youtube'da onlar sizce nasıl ? Behzat Rasuli dersleri para ile satıyor udemy üzerinden diğeri ise youtube kanalı zaten. İzleyen falan yorum yapabilir mi acaba ? Çünkü temelden sıfırdan başlayacağım eksik bir şey kalsın istemiyorum. Şenol Hoca ve Ekol Hoca'yı da biliyorum gayet iyiler fakat ben öğrenmişken en iyi şekilde öğrenmek istiyorum
Behzat rasuliyi anlamak için az çok konuyu bilmen lazım çünkü temel vermez temeli sağlamlaştırır onun yerine başlangıç için şenol hoca veya nejdet kirpi hoca işini görür
Merhaba öncelikle bende hiç matematikten anlamazdım ama öğrendim ve matematiği çok seviyorum size yolunu anlatayım
Antremanlarla mat 123 al derim
Bu kitabın ilk serisindeki konuları öğrenmek içinde internetten senohoca.com ekolhoca.com ve daha aklıma gelmeyen bi çok site var pc ye geçince daha detaylı editlerim mesajımı
Ben makine mühendisliği 5. sınıfım (uzattım) tavsiye etmem mühendislik pişmanlıktır![]()
matematik ve geometride ekolhoca ekoldürcidden gerisi boştur, bu adam işini biliyor.
?SS, YGS, LYS, SBS, KPSS Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji, T?rk?e, Edebiyat, Tarih, Co?rafya, Felsefe video dersler konu anlat?m? anlat?mlar? EkolHoca.com
Öncelikle şöyle söyliyim eğer az bile olsa matematik bilginiz varsa antremanlarla matematik 1 kitabı var ilk başta konuyu anlatıyor ve ardından sorular çözdürüyor size kolaydan zora gidiyor sorular
Konular:
Toplama çıkarma, çarpma bölme gibi tabikide bunların ilerisi var ygs çalışan arkadaşlar ilk başlarda genelde matematiğini geliştirmek için bu kitabı kullanıyorum şahsen ben kullandım gerçekten çok güzel bir kitab
İsmi Antremanlarla Matematik kitabı
ben matematiği sıkı bir şekilde internetten öğrenecegine inanmıyorum, mutlaka kurs almanı öneririm.
Bir arkadaş meslek liseliydi sınavsız 2 yıllık uniye geçti ve o sıra 2 yıl dgs sınavına hazırlandı şimdi boğaziçi elektrik elektronik mühendisliği bölümünde matematiği sıfırdı demekki imkansız diye bir şey yok çalışan adam herşeyi yapar çalışma şeklide kişinin algısına bağlı olarak değişir
meslek çıkışlı olup iki yıllıktan marmara bilgisayar mühendisliğine yerleşen bir arkadaşım vardı. ilk senesi üni dersleri ile matematiği bir arada götürdü, ikinci senede diğer açıkları ile ikinci sınıf derslerini bir arada halletti. onun temposuna biz yoruluyorduk
bana kalırsa yaş ilerledikçe insanın bilinci artıyor, hedeflerine daha sıkı sarılıyor. konuyu biraz okudum, lise yıllarından bahsetmişsin, o yıllar hepimiz için lay lay lom şeklindeydi.
kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaşın ilerlemesi anlayamam yapamam düşüncesine itmesin.
hocam numarasını bulabilirsem bilgisi dahilinde atarım size. facebook üzerinden konuşuyorduk en son ama hesabını kapatmış. ortak arkadaşlarımızdan numarasını bulmaya çalışacağım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.