0'dan matematik öğrenmek istiyorum

nejdet kirpi videolu anlatımlar işini görür /internetteders.com

Şu an matematik mühendisliği okuyorum, internette çok fazla kaynak var ilk etapta ekol hocadan başlamanı öneririm, ağır gelirse kitap olarak karekök yayınlarının kitapçıkları var onlardan başla. O da ağır gelirse bir arkadaşın da önerdiği gibi zambaktan başla.
-Zambak yayınları
-Ekol hoca
-PatrickJMT(Bizim mat müh 2. sınıfta gördüğümüz dersleri anlatıyor, çok ağırdır ama sağlam anlatır, çok ekmeğini yemişimdir :) )

kim ne derse desin şenolhoca dan daha iyi anlatan hoca yok şuan .

https://www.youtube.com/user/theSenolhoca

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum ilginiz ve yardımınız için fakat aklıma takılan 2 kişi daha var onlar sizce nasıl ?

Behzat Rasuli ve Hocalar Geldik diye bir kanal var youtube'da onlar sizce nasıl ? Behzat Rasuli dersleri para ile satıyor udemy üzerinden diğeri ise youtube kanalı zaten. İzleyen falan yorum yapabilir mi acaba ? Çünkü temelden sıfırdan başlayacağım eksik bir şey kalsın istemiyorum. Şenol Hoca ve Ekol Hoca'yı da biliyorum gayet iyiler fakat ben öğrenmişken en iyi şekilde öğrenmek istiyorum

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum ilginiz ve yardımınız için fakat aklıma takılan 2 kişi daha var onlar sizce nasıl ?

Behzat Rasuli ve Hocalar Geldik diye bir kanal var youtube'da onlar sizce nasıl ? Behzat Rasuli dersleri para ile satıyor udemy üzerinden diğeri ise youtube kanalı zaten. İzleyen falan yorum yapabilir mi acaba ? Çünkü temelden sıfırdan başlayacağım eksik bir şey kalsın istemiyorum. Şenol Hoca ve Ekol Hoca'yı da biliyorum gayet iyiler fakat ben öğrenmişken en iyi şekilde öğrenmek istiyorum

Behzat rasuliyi anlamak için az çok konuyu bilmen lazım çünkü temel vermez temeli sağlamlaştırır onun yerine başlangıç için şenol hoca veya nejdet kirpi hoca işini görür

Merhaba öncelikle bende hiç matematikten anlamazdım ama öğrendim ve matematiği çok seviyorum size yolunu anlatayım

Antremanlarla mat 123 al derim
Bu kitabın ilk serisindeki konuları öğrenmek içinde internetten senohoca.com ekolhoca.com ve daha aklıma gelmeyen bi çok site var pc ye geçince daha detaylı editlerim mesajımı

Behzat rasuliyi anlamak için az çok konuyu bilmen lazım çünkü temel vermez temeli sağlamlaştırır onun yerine başlangıç için şenol hoca veya nejdet kirpi hoca işini görür

Herkes çok övdüğü için yazmıştım hocam behzat rasuliyi :) Tamamdır hocam ben bi' bakayım onlara da. Çok teşekkürler :)

Merhaba öncelikle bende hiç matematikten anlamazdım ama öğrendim ve matematiği çok seviyorum size yolunu anlatayım

Antremanlarla mat 123 al derim
Bu kitabın ilk serisindeki konuları öğrenmek içinde internetten senohoca.com ekolhoca.com ve daha aklıma gelmeyen bi çok site var pc ye geçince daha detaylı editlerim mesajımı

Bekliyorum hocam editlemenizi :D Antrenman. Mat. 1. kitap var zaten gerekirse alırım devamını :) Şöyle MF-4 türünden 2 sene falan çalışıp 300 puan almak imkansız mı ya acaba :D 0 dan yani. Buna fen dersleri de dahil(fizik,biyo,kimya)

Öncelikle şöyle söyliyim eğer az bile olsa matematik bilginiz varsa antremanlarla matematik 1 kitabı var ilk başta konuyu anlatıyor ve ardından sorular çözdürüyor size kolaydan zora gidiyor sorular

Konular:
Toplama çıkarma, çarpma bölme gibi tabikide bunların ilerisi var ygs çalışan arkadaşlar ilk başlarda genelde matematiğini geliştirmek için bu kitabı kullanıyorum şahsen ben kullandım gerçekten çok güzel bir kitab

İsmi Antremanlarla Matematik kitabı

Öncelikle şöyle söyliyim eğer az bile olsa matematik bilginiz varsa antremanlarla matematik 1 kitabı var ilk başta konuyu anlatıyor ve ardından sorular çözdürüyor size kolaydan zora gidiyor sorular

Konular:
Toplama çıkarma, çarpma bölme gibi tabikide bunların ilerisi var ygs çalışan arkadaşlar ilk başlarda genelde matematiğini geliştirmek için bu kitabı kullanıyorum şahsen ben kullandım gerçekten çok güzel bir kitab

İsmi Antremanlarla Matematik kitabı

o kitap var zaten hocam bende :D

ben matematiği sıkı bir şekilde internetten öğrenecegine inanmıyorum, mutlaka kurs almanı öneririm.

Bir arkadaş meslek liseliydi sınavsız 2 yıllık uniye geçti ve o sıra 2 yıl dgs sınavına hazırlandı şimdi boğaziçi elektrik elektronik mühendisliği bölümünde matematiği sıfırdı demekki imkansız diye bir şey yok çalışan adam herşeyi yapar çalışma şeklide kişinin algısına bağlı olarak değişir

ben matematiği sıkı bir şekilde internetten öğrenecegine inanmıyorum, mutlaka kurs almanı öneririm.

Ben de buna inanmıyorum hocam :) Matematikte zor olan şey zaten bol olan soru tipi. Konuyu anlatacak bir sürü kitap, videolu anlatımlar var. Önemli olan bol bol soru çözmeyi becerebilmek bence.

Bir arkadaş meslek liseliydi sınavsız 2 yıllık uniye geçti ve o sıra 2 yıl dgs sınavına hazırlandı şimdi boğaziçi elektrik elektronik mühendisliği bölümünde matematiği sıfırdı demekki imkansız diye bir şey yok çalışan adam herşeyi yapar çalışma şeklide kişinin algısına bağlı olarak değişir

Hocam nasıl çalışmış peki ? acaba o kişiyle konuşabilme şansım var mı ?

meslek çıkışlı olup iki yıllıktan marmara bilgisayar mühendisliğine yerleşen bir arkadaşım vardı. ilk senesi üni dersleri ile matematiği bir arada götürdü, ikinci senede diğer açıkları ile ikinci sınıf derslerini bir arada halletti. onun temposuna biz yoruluyorduk :D

bana kalırsa yaş ilerledikçe insanın bilinci artıyor, hedeflerine daha sıkı sarılıyor. konuyu biraz okudum, lise yıllarından bahsetmişsin, o yıllar hepimiz için lay lay lom şeklindeydi.

kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaşın ilerlemesi anlayamam yapamam düşüncesine itmesin.

meslek çıkışlı olup iki yıllıktan marmara bilgisayar mühendisliğine yerleşen bir arkadaşım vardı. ilk senesi üni dersleri ile matematiği bir arada götürdü, ikinci senede diğer açıkları ile ikinci sınıf derslerini bir arada halletti. onun temposuna biz yoruluyorduk :D

bana kalırsa yaş ilerledikçe insanın bilinci artıyor, hedeflerine daha sıkı sarılıyor. konuyu biraz okudum, lise yıllarından bahsetmişsin, o yıllar hepimiz için lay lay lom şeklindeydi.

kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaşın ilerlemesi anlayamam yapamam düşüncesine itmesin.

Daha üniversite 1 im hocam da daha benim şimdiden kafama dank etti :D Gerçekten pişmanım ama ileride daha çok pişman olmamak için zamanımı iyi değerlendirmek istiyorum. O arkadaşınız ile görüşebilme imkanım var mı acaba hocam ? :D

hocam numarasını bulabilirsem bilgisi dahilinde atarım size. facebook üzerinden konuşuyorduk en son ama hesabını kapatmış. ortak arkadaşlarımızdan numarasını bulmaya çalışacağım.

hocam numarasını bulabilirsem bilgisi dahilinde atarım size. facebook üzerinden konuşuyorduk en son ama hesabını kapatmış. ortak arkadaşlarımızdan numarasını bulmaya çalışacağım.

Valla çok iyi olur hocam :)

---------- Spam Engelliyici 03:03 ---------- Önceki Mesaj 01:30 ----------

Yok mu başka yorum yapacak babayiğit :D

0 dan başladım ve çok büyük yol kat ettim sadece şunu söyleyeyim çalışacaksın yapamayacaksın deli olacaksın uğraşacaksın olmayacak biraz öğrendikten sonra konuyu bildiğini sanıp atlayacaksın sonra denemelerde yapamayacaksın vsvs ama hiç bıkmadan böyle devam edersen ki ben öyle yaptım şuan hukuk kazandım çok şükür illa bir şeyler oluyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri