1 000 000 (Bir Milyon) İzlenimli Kanalı Geri Alma

Tural Abiyev

Kayıtlı Üye
Merhaba, arkadaşlar. Geçen yıl bir kanal açmıştım fakat bu kanalın maili gmail değilde sitem.com şeklindeydi. Sitem.com un süresi doldu ve yenilemedim. Şimdi başka birisi almış ve site kurmuş. Bende ne maile nede adama ulaşabilioyrum. Bu youtube kanalımı nasıl sıfırlarım sizce? Tel numarası ekliydi. Fakat bu numarayıda bir kaç ay önce kırıp attım. Numaranın belgelerinide bulamıyorum yeniden çıkarttırayım diye.

Diğer kanalım 150 000 izlenimli ve her geçen gün artıyor. Bir kaç ay önce bir tanıdığa verdim şifreyi panele baksın diye. Daha sonra değiştim. Ama ne şifre koyduysam hatırlamıyorum bi türlü. Bir kaç ay önce youtube işlerinden uzaklaştığım için mail adreslerinin ve şifrelerin kayıtlı olduğu .txt dosyasını silmiştim. Youtube şifre sıfırlama formunu doldurdum kaç defa. Sorduğu bilgileri doğru yazdım. Hesap ne zaman açılmış, son defa ne zaman girilmiş ve benzer soruları yanıtladım. Fakat hala cevap gelmedi.

Tavsiyeleriniz nedir?

Hocam okuyorum da keşke biraz yedekleme felan yapsaydın . Bilgisayarımda 3 yıl önceki kullandıgım şifreler dahi kayıt altındadır her zaman . Napabilirsin bilmiyorum

вαттυѕαу;398898' Alıntı:
Hocam okuyorum da keşke biraz yedekleme felan yapsaydın . Bilgisayarımda 3 yıl önceki kullandıgım şifreler dahi kayıt altındadır her zaman . Napabilirsin bilmiyorum

Ne bileyim kardeşim. Akılsızlık yaptım şimdi de uğraşıyorum ama bulamıyorum şifreyi. 150 000 izlenimli kanal adsenseme bağlı şuanda para geliyor o hesaptan. Ama kanal ne durumda, telif aldımı onları göremiyorum. Ama izlenimler her gün artıyor. Diğerine hangi adsenseyi bağlamıştım hatırlamıyorum bile. :(

iş telefon numarasında bitiyorsa (numara size ait ise tabi) kimlik kartınızla tekrardan aynı numarayı çıkartabilirsiniz hocam.

iş telefon numarasında bitiyorsa (numara size ait ise tabi) kimlik kartınızla tekrardan aynı numarayı çıkartabilirsiniz hocam.

Ben Türkiyede yaşamıyorum hocam. Galiba bizde numaranı çıkartmak için numaranın belgeleri gerekliydi. Bir kaç arkadaş öyle dedi. Ama yinede ben bir operatörüme danışayım bi tek kimlik ile yapsalar kanalı geri alabilirim belkide.

Ben Türkiyede yaşamıyorum hocam. Galiba bizde numaranı çıkartmak için numaranın belgeleri gerekliydi. Bir kaç arkadaş öyle dedi. Ama yinede ben bir operatörüme danışayım bi tek kimlik ile yapsalar kanalı geri alabilirim belkide.

10 yıl önce aldığım numaranın belgesini saklamak zorunde değilimki. Dünyanın öbür ucundada olsan sana ait ise kimlikle geri alman gerekiyor.

*hırsızlık oldu, evin yandı, kaybettin vs... bunlar olabilecek şeyler değişmeyen birşey varsa oda kimlik kartındır ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri