1.000 kişiye bedava bal

sakata gelmiyelim hocam neden beleşe veriyoki hadi beleşe verdi neden kargo parasınıda üstleniyo

Süzme Çam Balı 450g Kavanoz = 11 lira, 45g bal o zaman 1,1lira :D

1,1 lira kârdayım. :D

Aslında bir reklam şekli bu, ballarını beğenirseniz, en iyi reklam şekli olan dilden dile reklam olayını uyguluyorlar.

Hocam internet ortamına güven olmaz. Hani sen bilirsinde ne biliyim...

Son düzenleme:
45 gram arkadaşlar ya maliyeti ne kadar zaten sorun olmaz :)

Artık e-ticaret işleri böyle işliyor . Zarar edip piyasaya giriyorlar bir nevi reklam gibi.

tc istiyo vermem :D deneyin bakalım ölmez sorun çıkarmazsa yazın kalırsa alırız :D:D

reklam şirketlerine para vereceklerine bu şekilde değerlendirmişler bence başarılı

Aslında zarar da demeyelim, balları başka biryerden temin ediyorlarsa, oralardan da bir yada bir kaç kilo numune alıyorlar. Bunları da reklam olaylarında kullanıyorlar.
Kutu üzerinde başka firmalarında bir kaçının reklamı oluyor, onlar da sponsor olmuş oluyorlar.
Neredeyse kargoyu da bedavaya getirmiş oluyorlar.

yazıldım bekliyorum. inş bişey çıkmaz:D sagol [MENTION=8947]Linux[/MENTION] hocam.

bana bişi olursa sorumlusu [MENTION=8947]Linux[/MENTION]'dur tazminat davasını ona açabilirsiniz ailem saygılarımla :D

verdim spiariş gelirse afiyetle yerim gelmezse hiç benim olmamıştı zaten :D

bende verdim şipariş noda 850 yazıyordu sanırım 150 tane kalmış olabilir

bana bişi olursa sorumlusu [MENTION=8947]Linux[/MENTION]'dur tazminat davasını ona açabilirsiniz ailem saygılarımla :D

Tamam, fakat sorumluluğu ancak şu şekilde kabul edebilirim.

Başına birşey gelmediğinde ücret taleb edeceğim. :)

onay.png
Garanti kapsamına alındınız.

yazıldım bekliyorum. inş bişey çıkmaz:D sagol [MENTION=8947]Linux[/MENTION] hocam.

Sizi de alayım mı ? :)
Vergiler dahil toplam 250 :tl
Her türlü sorumluluğu üstleniyorum. :)

garanti.png

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri