1-17 Haziran Kazanç Tablosu

kkundakci

Yasaklanmış
Merhabalar Arkadaşlar,

Haziran ayında tekrardan başlamıştım işe. 10 kanal var şuanda hepsi ayrı kategoride. En çok kazancında spor kanalımdan geldiğini belirtebilirim. 4 $ kanalların oturmasıyla sanırsam iyi kazançlar alacağımı düşünüyorum. Görsel aşağıdaki gibidir.

Hepinize iyi çalışmalar.

p8c5f.jpg

Kanal Başı 25 Video, Toplamda 250 video

Yanlış yönlendirmek gibi olmasın, bende senin gibi 5 video atıyordum kanal başı, sonra forumdan bir arkadaşın bot'u varmış. 1.5 Günlüğüne kullandım. Sadece 1 kanalıma 700'e yakın video yükledim 1.5 gün içinde. Kanalın izlenmesi 50-100 arasaydı, dün 881'i gördü, bugün ne olur bilmiyorum. Yani çoğu kişinin dediği gibi çok video çok kanal olayı süper ve Serkan abininde özellikle geçen konuşmasında üstüne basa basa söylediği "fazla video atmaktan kanalınız kapanmaz" olayıda doğru.

Şöyle bir örnek vereyim, 1 hafta önce öylesine geziyodum kanal arıyodum, bir kanal buldum içinde 10 tane video vardı ve videolar 5-10 saniye önce yüklenmişti, yeniliyeyim dedim, asniyede 3-5 video atıyordu adam bot ile büyük ihtimal. 2 saat sonunda 2.000 video yüklemişti ve o kanal 1 haftadır açık, kapanacağınıda sanmıyorum.

hocam yolunuzdan şaşmayın bir kerede 3k 4k video yklemek marifet değil vpssi olan adam botada ihtiyaç duymadan bi günde 10k video yükleyebilir ama önemli olan kanalı spama düşürmemek. başalrda 20 20 sonra 50 50 sonra 100 100 ekleyin ki kanal spam olmasın

Bu kadar izleme alan arkadaşlar net bi soru soracam, bu kadar izlenimi manuel yükleyerek mi bot ile yükleyerek mi sağlıyorsunuz ? Günlük ortalama kaç video ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri