Partner ol derim ben ayrica bir cok firma da tek video diye ayirmayacaktir.
Partner firmalari farkli seylere bakiyorlar.
ayrica kanalini incelemek isterim yani bu goruntulemeyi tek video kac ay yada yilda aldi ve tek videomu aldi yada bu analiz sayfa goruntulenmesimi video goruntulenmesimi ? yani incelemek isterim
---------- Mesaj saat 13:23:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:17:48 civarında gönderildi. ----------
Network firmalari senin benim gibi adamda Google yoneticisi olumsuz farkli bir yaratik mi ?
ayrica paypal falan niye ugrassin ki ?
kac network firmasi ile calistiniz ve hangisinde paraniz kaldi ?
Zoomin.TV olarak 3 sekilde odeme saglaniyor
paypal-wester union-banka
odeme sartlarini yerine getiren herkesin odemesi otomatik yapilmaktadir adsense gibi calisiyor zoomin.TV ayrica bir cok firma.!
mesela ben 8. ayin 27 sinde zoomin.TV ye gectim bu hafta odeme bekliyorum kimseye birsey demedim odeme ne oldu alacakmiyim yatacakmi diye.
Zoomin.TV 8. ayda giren her arkadasda bekliyordur.
Paypali sectim ve kazanc 50 dolar yani odemesi gerekiyor.
en cok bu soru soruluyordu bana paypali sectim 30-40 dolar birikti alabilirmiyim diye

kesinti yapilmamis halde 50 dolar birikti youngscreen arkadasimizin araciligi ile bagli bu kanal bu yuzden %30 kesinti uygulanacak bakalim 3-5 gun icinde odemeleri gerekiyor sizin dediginiz gibi B.....tanmi ve senin benim gibi siradan insanmi yoksa adsense gibi artik siz ordaki yoneticileri nasil goruyorsunuz bilmiyorum sizin gordugunuz gibimi gorecegiz.!