Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gerek yok kardeşim eski mail aramana..Benimde başıma geldi boş kanallarım bile kapanıyordu adsense eklediğimde..Yeni açtığım bi maili yönetici olarak ekledim sonra diğer bağlı olan hepsini sildim düzeldi sorun.
Gerek yok kardeşim eski mail aramana..Benimde başıma geldi boş kanallarım bile kapanıyordu adsense eklediğimde..Yeni açtığım bi maili yönetici olarak ekledim sonra diğer bağlı olan hepsini sildim düzeldi sorun.
Aynen öyle benimde kayıtlı politika ihlaliniz yoktur yazmasına rağmen para kazanma aktif olmuyordu..Sildim toptan bütün bağlı kanalları..Sonra yeni boş mail ekleyip yönetici yaptım ve diğer yönetici mailini sildim..4 aydır sıkıntısız devam ediyorum bu şekilde.
Hocam benim sorunum bagli kanallari silemiyorum...
Yani soyle diyim 20 kanalin bagli oldugu excel dosyasini sildom yanlislikla ve aimdi o kanallari da silemiyorum...
Ben kanalları komple silmedim zaten şu an hiç bir yere bağlı olmadan duruyor videolar..Sadece adsense bağlantılarını kestim..
iyi taktik, fark edilene kadar tabi![]()
Baglantiyi da kesemiom ya sorun o
Adsense yönetici mailini mi bilmiyorsun anlamadım![]()
Adsense yönetici mailini mi bilmiyorsun anlamadım![]()
Para kazanmalari giden kanallarimi bilmiom
Yani 30 kanal var 10 una girdim , kalan 20 ye girmem imkansiz ...
Para kazanmalari giden kanallarimi bilmiom
Yani 30 kanal var 10 una girdim , kalan 20 ye girmem imkansiz ...
Hocam bu gecen kiyimda 30 kanalin para kazanmasi gitmisadsense bakiyorum hala daha KAYITLARIMIZDA HICBIR POLITIKA IHLALINIZ YOK diyor .. Ama kazanc SIFIR...
SIMDI bu adsense hesabina senin gibi baska mail tanimlayip yonetici olarak tanimlasam acaba devam edebilirmiyiz???
---------- Spam Engelliyici 21:09 ---------- Önceki Mesaj 21:08 ----------
Adam 4 aydir boyle diyor daha fark edilmesi mi kalmis![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.