1,5 Litre Suyu Tek Dikişte İçtim - yeni özgün kanalım

• Kullanıcı Hamburger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
1. dakikadan sonraki o surat ifaden izlenir :D ingilizce altyazı ve açıklama ekle

suyu bitirdikten sonra afedersiniz ama kusacağını sandım :D :D ayyh bana birşeyler oluyor :D süpersin hocam gereken desteği sağladım :)

İyi güzelde hocam bu yaşta sen böyle yemeye devam edersen kusura bakma obazite kapıları açık sana :)

Afiyet olsun, suyun yararı olduğu kadar zararıda var, çok fazla su vücuda zararlı, butür videolar harici sürekli 1,5-1,5 indirme.
:D

sen icerken ben nefessiz kaldim bi an sen suyun altinda iyi kalirsin

Özgün çalışman iddialı ama sağlıksız(senin açından)

Videonun sonunda mesaj vermeyi unutmadığına göre sende bunun sağlıklı bir hareket olmadığının farkındasın :)

Mideyle oyun oynamayın sonra çok çekersiniz ilerleyen yaşlarda, benden söylemesi gençler ;)

güzel bir kanal olmuş,kanal kapağıda iddalı ama madem yemek için varım demişsin,daha ses getirici şeyler yemeli içmelisin !
örnek mesela,bir oturuşta 20 hamburgere dalarsan,ertesi gün bütün haber siteleri ve sosyal medyada ilk sayfada çıkarsın :)

Sana sponsor olalım 20 hamburger gönderelim çek videoyu ataberk :D

---------- Spam Engelliyici 14:31 ---------- Önceki Mesaj 14:30 ----------

yada geleyim yarışalım :D

Çok beğendim şahsen, olur yani bu iş. Başarılar diliyorum ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri