Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Amin hocamAllah hepimize daha çok versin.![]()
Oyle hocam acimam paraya,tabikide birikim yapiyorum konuda belirtmedim sadece,her ay altin alip koyuyorum kenara.Basarilarinin devamini dilerim.
Son cumlelerden anladigim, harcamayi seven birisin.
Ihtiyacin olmayan birseyi almak israf biliyorsundur.
Birde bu isin bir gun bitecegini ve senin para harcama bagimlisi bir kisi olarak kalacagini dusun.
Sana tavsiyem kazandigin bu paralarin aklini basindan almamasi, ve biriktirebildigin kadar biriktirmen.
Yeri ve zaman geldiginde zaruri ihtiyaclarin icin harcarsin.
Allah herkese versin hocamHocam öncelikle konunuza baktığımda çok uzun bir yazı geldi gözüme ilk cümleyi okuduktan sonra bütün yazıyı okuyasım geldiAllah daha çok versin Allah kazanamayan arkadaşlara da kazanmasını nasip etsin inşallah
![]()
Insallah hedefinizi gerceklestirirsiniz hocamAllah daha çok kazandırsın hocam. Benim de hedefim biriktirebildiğim kadar biriktirmek ve evlendikten sonra ev almak. Evin parasının tamamını çıkaramamış olsam bile bir kısmını öderim en azından![]()
Darisi sizin basinizaHayırlı bol kazançlar hocam darısı benim başıma inşallah
Sagolun hocam.Orasi oyle tabi hocam,bakalim hayirlisi o zamana bi gelelimbir fransız arabaya 70 80 bin vermek bana hiç bantıklı gelmiyor2 model düşük olsun volvo olsun bmw olsun
hayırlı kazançlar
Amin hocam herkese versin.Uzerinden uzun zaman gectiginden hatirlamiyorum ne aldigimi,arkadasimin biri bisey istemisti bende yakin arkadaslarin hepsine almistim ondan teknolojiyle ilgili bisey oldugu icin oyle yazdimAllah daha çok versin hocamAma arkadaşlarıma teknoloji aletleri aldım yazısını görünce gülmeden geçemedim
Niyeyse komik geldi
![]()
Oyle hocam.Normalde konusurken arada buranin sivesiyle arada Istanbul agzi ile konusurum fakat yazarken hep Istanbul agzi kullanirim ki dogrusu da oyledir.Sanal ortamda sadece burada boyle kendi sivemle konusuyorum ve sıkınti etmiyorumHocam yazin bana cok samimi geldi,En cokta Usak agziyla ''yidim'' kelimesi hosuma gitti.Ben Tokatliyim ama esim Bursali onlarda sizin siveyle konusur.Simdi benim cocuklara nerelisin de Tokatliyim derler ama Yemek yedinmi de ''Yidim'' derlerBuda bize bu Babalar gününde Kültürün,Geleneklerin anneden devam ettigini gösterir.
Insallah herkes kazanir hocam.Amin.hayırlı kazançlar inşallah kazanamayan arkadaslarda kazanır
Benimde hayalim ferrari ya da porshe alıp okuduğum fakültenin otoparkına çekmek ya da okulun önünebaktım olmuyor 1 günlüğüne kiralayacağım. bu seferde kaldırımı aşmak sıkıntı.
Sizinkini de okudum bu ara şu parayı çekmeme olayına yarıldım gülmekten. Onun dışında bende web site ile başladım olaya 2012 senesinde günde 1 dolar kazanma hevesim vardı. şimdi kaç kaç katları yetmiyor vallaha insana. insanoğlu...![]()
300tl borcum var hala kapatamadım 30 kanalım var hepsi 0 nerdeyse çıldırdım biri patlama yapıyo hemen kapanıyo kategori bulamıyorum [emoji17]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Inşallah hayalinde ki arabayı alırsın
böyle yt tecrübelerini ve geçmişini dinlemek her zaman nedense bana zevk vermiştir
insan her zaman önüne bir hedef(amaç) koymalı, yoksa boşluğa düşüyoruz ve işleri salıveriyoruz.
bende bi "evo x" koydum hedefime birdahaki doğum günüme kadar, sevdiğimden dolayı değil, beni dinç ve hedefime odaklı tutsun diye![]()
Basarilarinin devamini dilerim.
Son cumlelerden anladigim, harcamayi seven birisin.
Ihtiyacin olmayan birseyi almak israf biliyorsundur.
Birde bu isin bir gun bitecegini ve senin para harcama bagimlisi bir kisi olarak kalacagini dusun.
Sana tavsiyem kazandigin bu paralarin aklini basindan almamasi, ve biriktirebildigin kadar biriktirmen.
Yeri ve zaman geldiginde zaruri ihtiyaclarin icin harcarsin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.