1,5 Yıl Önceki İlk Kazancım

yatırım ve iş kurmak her zaman daha önemli elinizde canlı para varken değerlendirin

Allah hepimize daha çok versin. :)
Amin hocam
Basarilarinin devamini dilerim.
Son cumlelerden anladigim, harcamayi seven birisin.
Ihtiyacin olmayan birseyi almak israf biliyorsundur.
Birde bu isin bir gun bitecegini ve senin para harcama bagimlisi bir kisi olarak kalacagini dusun.
Sana tavsiyem kazandigin bu paralarin aklini basindan almamasi, ve biriktirebildigin kadar biriktirmen.
Yeri ve zaman geldiginde zaruri ihtiyaclarin icin harcarsin.
Oyle hocam acimam paraya,tabikide birikim yapiyorum konuda belirtmedim sadece,her ay altin alip koyuyorum kenara.
Hocam öncelikle konunuza baktığımda çok uzun bir yazı geldi gözüme ilk cümleyi okuduktan sonra bütün yazıyı okuyasım geldi :D Allah daha çok versin Allah kazanamayan arkadaşlara da kazanmasını nasip etsin inşallah :)
Allah herkese versin hocam :) Bol kazanclar
Allah daha çok kazandırsın hocam. Benim de hedefim biriktirebildiğim kadar biriktirmek ve evlendikten sonra ev almak. Evin parasının tamamını çıkaramamış olsam bile bir kısmını öderim en azından :)
Insallah hedefinizi gerceklestirirsiniz hocam :)
Hayırlı bol kazançlar hocam darısı benim başıma inşallah
Darisi sizin basiniza :)
bir fransız arabaya 70 80 bin vermek bana hiç bantıklı gelmiyor:) 2 model düşük olsun volvo olsun bmw olsun:) hayırlı kazançlar
Sagolun hocam.Orasi oyle tabi hocam,bakalim hayirlisi o zamana bi gelelim :)

Son düzenleme:
Allah daha çok versin hocam :) Ama arkadaşlarıma teknoloji aletleri aldım yazısını görünce gülmeden geçemedim :) Niyeyse komik geldi :D

Hocam yazin bana cok samimi geldi,En cokta Usak agziyla ''yidim'' kelimesi hosuma gitti.Ben Tokatliyim ama esim Bursali onlarda sizin siveyle konusur.Simdi benim cocuklara nerelisin de Tokatliyim derler ama Yemek yedinmi de ''Yidim'' derler:):) Buda bize bu Babalar gününde Kültürün,Geleneklerin anneden devam ettigini gösterir.

300tl borcum var hala kapatamadım 30 kanalım var hepsi 0 nerdeyse çıldırdım biri patlama yapıyo hemen kapanıyo kategori bulamıyorum [emoji17]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Allah daha çok versin hocam :) Ama arkadaşlarıma teknoloji aletleri aldım yazısını görünce gülmeden geçemedim :) Niyeyse komik geldi :D
Amin hocam herkese versin.Uzerinden uzun zaman gectiginden hatirlamiyorum ne aldigimi,arkadasimin biri bisey istemisti bende yakin arkadaslarin hepsine almistim ondan teknolojiyle ilgili bisey oldugu icin oyle yazdim :D

---------- Spam Engelliyici 03:26 ---------- Önceki Mesaj 03:22 ----------

Hocam yazin bana cok samimi geldi,En cokta Usak agziyla ''yidim'' kelimesi hosuma gitti.Ben Tokatliyim ama esim Bursali onlarda sizin siveyle konusur.Simdi benim cocuklara nerelisin de Tokatliyim derler ama Yemek yedinmi de ''Yidim'' derler:):) Buda bize bu Babalar gününde Kültürün,Geleneklerin anneden devam ettigini gösterir.
Oyle hocam.Normalde konusurken arada buranin sivesiyle arada Istanbul agzi ile konusurum fakat yazarken hep Istanbul agzi kullanirim ki dogrusu da oyledir.Sanal ortamda sadece burada boyle kendi sivemle konusuyorum ve sıkınti etmiyorum :)

Son düzenleme:
hayırlı kazançlar inşallah kazanamayan arkadaslarda kazanır

Benimde hayalim ferrari ya da porshe alıp okuduğum fakültenin otoparkına çekmek ya da okulun önüne :D baktım olmuyor 1 günlüğüne kiralayacağım. bu seferde kaldırımı aşmak sıkıntı. :D

Sizinkini de okudum bu ara şu parayı çekmeme olayına yarıldım gülmekten. Onun dışında bende web site ile başladım olaya 2012 senesinde günde 1 dolar kazanma hevesim vardı. şimdi kaç kaç katları yetmiyor vallaha insana. insanoğlu... :o

hayırlı kazançlar inşallah kazanamayan arkadaslarda kazanır
Insallah herkes kazanir hocam.Amin.

---------- Spam Engelliyici 04:25 ---------- Önceki Mesaj 04:16 ----------

Benimde hayalim ferrari ya da porshe alıp okuduğum fakültenin otoparkına çekmek ya da okulun önüne :D baktım olmuyor 1 günlüğüne kiralayacağım. bu seferde kaldırımı aşmak sıkıntı. :D

Sizinkini de okudum bu ara şu parayı çekmeme olayına yarıldım gülmekten. Onun dışında bende web site ile başladım olaya 2012 senesinde günde 1 dolar kazanma hevesim vardı. şimdi kaç kaç katları yetmiyor vallaha insana. insanoğlu... :o

Bendede okurken okulun ortasina tas dikme hayali vardi :D Hocam o zaman bu isten kazanmiyordum 1600 lira az bi para degil sıkınti olursa geri nasil oderim diye dusunuyo insan :D Guzel aniydi ya daha neler neler gecti basimdan,simdi eski tadi yok allaha sukur kazaniyoruz ama eski zevki heyecani yok :D

Camasir Makinesi cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu arabayı aldığımın ertesi günü ölebilirim ben tamamımdır

böyle yt tecrübelerini ve geçmişini dinlemek her zaman nedense bana zevk vermiştir :)
insan her zaman önüne bir hedef(amaç) koymalı, yoksa boşluğa düşüyoruz ve işleri salıveriyoruz.

bende bi "evo x" koydum hedefime birdahaki doğum günüme kadar, sevdiğimden dolayı değil, beni dinç ve hedefime odaklı tutsun diye :D

şu arabayı aldığımın ertesi günü ölebilirim ben tamamımdır

İ8 mi hocam o ? 1 Trilyona yakın sanırsam fiyatı hocam :D :D

---------- Spam Engelliyici 14:21 ---------- Önceki Mesaj 14:20 ----------

böyle yt tecrübelerini ve geçmişini dinlemek her zaman nedense bana zevk vermiştir :)
insan her zaman önüne bir hedef(amaç) koymalı, yoksa boşluğa düşüyoruz ve işleri salıveriyoruz.

bende bi "evo x" koydum hedefime birdahaki doğum günüme kadar, sevdiğimden dolayı değil, beni dinç ve hedefime odaklı tutsun diye :D

İnsallah hedefinizi gerçekleştirirsiniz hocam güzel araba :D

Adsense ile bedelli aserliğimi yatırdım :D bana yetti

Hikayen çok güzel böyle hikayeleri ve hedefleri görünce insan daha bir hevesle bağlanıyor bu işe, Rabbim herkese daha çok kazanmayı nasip etsin...bende arabamı adsense kazancımla aldım 15k degerinde bir polo ama inşallah daha çok kazanınca daha iyisini alırım rabbim herkese hayallerine ulasmayı nasip etsin..

Yemin ediyorum başlangıç ayni ben ama senin gibi hic haftada 50 tl aldigim olmadı hele 2 haftada 2k felan imkansız ama ne olursa olsun bu isi birakmicam gittigi yere kadar artik sizin gibi bu işte usta olmuş abilerim elimden tutarsa cok sevinirim desteklerinizi bekliyorum

Basarilarinin devamini dilerim.
Son cumlelerden anladigim, harcamayi seven birisin.
Ihtiyacin olmayan birseyi almak israf biliyorsundur.
Birde bu isin bir gun bitecegini ve senin para harcama bagimlisi bir kisi olarak kalacagini dusun.
Sana tavsiyem kazandigin bu paralarin aklini basindan almamasi, ve biriktirebildigin kadar biriktirmen.
Yeri ve zaman geldiginde zaruri ihtiyaclarin icin harcarsin.

+1

Para kazanabilmek kadar parayı tutabilmekte önemli.

İyi bir başarı elde etmişsiniz tebrikler Allah daha fazlasını kazandırsın yedirmeyi de nasip etsin.

Son düzenleme:
Youtube da çok çalışıpta alamayacağınız hiçbirşey yok [MENTION=12209]Mehmet64[/MENTION] hocam Rabbim nasip eylesin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri