1,5 yıldır içerik atıyorum büyüyemiyorum

Kanalını inceledim 2 ay video atmışsın 3 ay hiç atmamışsın 1 ay çok atmışsın.

Etiket açıklama başlık önemli

başlıkların hiç dikkat çekici değil kanal girince görüp merak edip tıklayabileceğim bir başlık yok bence daha dikkat çekici oyunlar ile denemelisin.

Idle oyunlara bak derim keşfedilmemiş güzel bir oyun bulursan daha hızlı büyürsün.

Edit: Çok gereksiz küfür etmişsin küfürü azaltsan veya yerinde küfür etsen güzel olabilir.Videoda sürekli küfür var gereksiz yere.

Kanalını inceledim 2 ay video atmışsın 3 ay hiç atmamışsın 1 ay çok atmışsın.

Etiket açıklama başlık önemli

başlıkların hiç dikkat çekici değil kanal girince görüp merak edip tıklayabileceğim bir başlık yok bence daha dikkat çekici oyunlar ile denemelisin.

Idle oyunlara bak derim keşfedilmemiş güzel bir oyun bulursan daha hızlı büyürsün.

Edit: Çok gereksiz küfür etmişsin küfürü azaltsan veya yerinde küfür etsen güzel olabilir.Videoda sürekli küfür var gereksiz yere.

Bende zaten küfür etmeyi bıraktım birde daha düzenli video atacağım . Birde hani etiketlere filan önem veriyorumda . Bakarmısınız en son çektiğim video nasıl ?

Bende zaten artık küfürü ve düzensiz video atmayı bıraktımda . Son çektiğim video nasıl telif filan yedim haksız olarak ama başlık filan nasıl dikkat çekicimi ?

Bende zaten küfür etmeyi bıraktım birde daha düzenli video atacağım . Birde hani etiketlere filan önem veriyorumda . Bakarmısınız en son çektiğim video nasıl ?

tüm videoların son video tarzı olsa kanalın daha ilerde olabilirdi son video güzel

Hocam öncelikle çok rekabetin olduğu bir kategorinin yine çok rekabetli bir alt kategorisinde içerik üretiyorsun. Youtube oyununu hardcore seviyede oynuyorsun demektir. Dolayısıyla ortalama bir youtuber’dan daha nitelikli iş çıkarmalısın. Bu da oyun kategorisinde gördüğüm kadarıyla iki şekilde oluyor. Ya çok gerekli bir bilgi verirsin millet not alır kendi oyununda uygulamaya çalışır. Yani oynadığın oyunu herhangi birinden daha iyi oynarsın. Veya ikinci yol oyun oynayarak başlayıp ünlü olan tayfanın yolu. Yüzün, sesin kameraya yakışıyordur. Şeytantüyün vardır. Millet önce içerik için gelir sonra sana hasta olur.

Onun dışında düzenli video at. Disiplinli ol ama eğlenmeyi ihmal etme. Özellikle oyun içeriğinde bu daha geçerli. Sen eğlendikçe o duygu dalga dalga izleyiciye yayılır. Şov yapmak adına yapma, bırak sen eğlendikçe şov senin içinden çıksın.

Dostum kolay kolay artık kimse sade dondurma yemiyor.

GTA çekmişsin biraz mod ekle sıra dışı şeyler ekle. Ben bu işin sık sık video atmakla olduğunuda düşünmüyorum. Biraz şans işi, birazda neye yöneleceğini bilmen ile alakalı. Açık ve net söylüyorum kalitede çok önemli değil(kitle çocuksa).

Translate kısmından ingilizce başlık at başka dillerde at. Güzel küçük resim ekle.
Küfür ediyormuşsun onu bırak :))

Başarılar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri