1.72 dolara 9.7 inç tablet

s.a arkadaşlar foruma daha şimdi üye oldum ilk bu konu çarptı gözüme ve ilk yorumuda bu konuya yapayım bari :)

evet çok gülünç fiyatlar bunlar helede bu satıcının sattığı onca ürünün hepsinin fiyatı cok gülünç fakat bundan 6 ay önce (256 gb Flash bellek) taşınabilir değil bildiğimiz parmak kadar belekler :) onlardan almıstım sadece 10 liraya daha doqrusu basta inanmamıstım da geleceğine parayı ödedim aradan 9 gun gecti ptt kargo ile işyerime getirdiler gelmesine geldide kesin sadece dış kasasıdır felan die düşündüm basta ama harbiden çatır çatır çalışan flash bellekdi o zamandan beri sürekli bu tür sitelerden alışveriş eder geldiği gibi de gittigidiyorda felan satarım konuda gecen 10 liralık flashıda 80 liraya satmıştım :)

Birisi denesin abi $2 Paramı yahu :D

---------- Mesaj saat 02:55:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:53:00 civarında gönderildi. ----------

Telefon iyiymiş yalnız 13mp kamera var 2.37 dolara kamerasının önündeki koruma camını vermezler :D

telefonu denesekmi acaba kargo ücreti ve gümrük vergisi nekadar bilen yazsın lütfen

---------- Mesaj saat 08:10:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:08:59 civarında gönderildi. ----------

s.a arkadaşlar foruma daha şimdi üye oldum ilk bu konu çarptı gözüme ve ilk yorumuda bu konuya yapayım bari :)

evet çok gülünç fiyatlar bunlar helede bu satıcının sattığı onca ürünün hepsinin fiyatı cok gülünç fakat bundan 6 ay önce (256 gb Flash bellek) taşınabilir değil bildiğimiz parmak kadar belekler :) onlardan almıstım sadece 10 liraya daha doqrusu basta inanmamıstım da geleceğine parayı ödedim aradan 9 gun gecti ptt kargo ile işyerime getirdiler gelmesine geldide kesin sadece dış kasasıdır felan die düşündüm basta ama harbiden çatır çatır çalışan flash bellekdi o zamandan beri sürekli bu tür sitelerden alışveriş eder geldiği gibi de gittigidiyorda felan satarım konuda gecen 10 liralık flashıda 80 liraya satmıştım :)

hocam kargo ücreti ve gümrük vergisi nekadar

telefonu denesekmi acaba kargo ücreti ve gümrük vergisi nekadar bilen yazsın lütfen

---------- Mesaj saat 08:10:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:08:59 civarında gönderildi. ----------

hocam kargo ücreti ve gümrük vergisi nekadar

gümrükten senin adına gelen 75€'yu gecen mallarda %5-%10 Arası bi vergisi oluyor

yani 1 ay içerisinde kendi adına 75€ altına vergi ödemiyorsun hocam kargo parasıda satılan ürüne bağlı kimisi free shipping oluyor kimiside ürün 10 dolar kargo ücreti 60-70 dolar oluyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri