1 saat ve 50tl dediğinize göre siz wordpress kurup tema atıp all in seo da kurup seo ayarlarını da yaptım deyip teslim edeceksiniz sanırım

Pinteres eklentileri zaten başlı başına lisanslı ücretli ve pahalı hadi onları ***** kurdun diyelim ayarlarının yapılması 1 saat sadece.
İç seo ayarlarının yapılması da bir kaç saat alabilir, her sayfaya özel meta tagler oluşturma, resimlerin alt etiketlerini ayarlama, description ayarlama, her sayfa için "h" etiketlerinin dağılımı, sayfaların Breadcrumblarını oluşturma.KELİME analizinin yapılıp belkide anahtar kelimelerin site içinde linklenmesini sağlama, spamdan koruma eklentilerinin kurulup ayarlanması, güvenlik eklentileri vs vs.. temanın düzenlenmesi, logo yapımı.. Temanın dile göre ayarlanması, ki temayı da ***** kuracaksınız ücretli alınacaksa en kötü tema 100 dolar. Reklam yerleşimi olacaksa r10da sadece reklam yerleşimini 150tl ye yapan PROFESYONELLER var araştırabilirsin. Mevcut birkaç basit eklenti kurup tema atıp teslim etmekle profesyonel site yapılmıyor malesef o devirler geçti. Detayları istersen yaz özelden bi site kurarken KAÇ GÜN UĞRAŞTIĞIMI ve ne ayarları yaptığımı teferruatı ile anlatayım. Sonra 50 ucuz mu pahalı mı tekrar tartışırız.
Profesyonel iş isteyen 50tl ye yaptırmaz zaten siz wordpress kurup geçin sonrada site yaptım dersiniz all in seo pack kurun ve seo ayarlarınıda yaptım deyin okey
yani kısaca sizin 50tl ye yaptığınız site ile benim yaptığım site bir olmaz. Ben kendi emeğim için fiyat biçerim ve iyi bir site 1 2 günden aşağı çıkmaz. Youtube kanalı gibi at geç yaparsan çok olmuyor bu işlerde

google çoktan önlem aldı buna.