1 Adsense Kaç Kanal

H
  • Kullanıcı herromerro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
1 TR Adsense 5 Kanal ( 1.Kanal İngilizce, 2.Kanal Almanca, 3.Kanal Fransızca, 4.Kanal Çince, 5.Kanal Rusça ) Aynı 100 Video Atıyorum Kanallara Sadece Başlıkları Kanal Diline Göre Değiştiriyorum. TR Adsense Şu Anda Kanal Kapanma Yaşamıyorum.
Hocam izniniz ile sormak ıstıyorum acaba kapanma yasamadığınız adsense de hıc onceden kanal kapanması oldumu Benım adsensede 2 kanal kapandı açıkcası elimde kalan son iyi kanallarıda bağlamaya korkuyorum 4 kanalımın toplam izlenimi 600k falan bunlarda zıyan olacak diye korkuyorum

1 adsense 1 kanal sıkıntı yok

Bana Göre TR Adsense Bağlı Kanal Kapanma Nedenleri ?

1) Sahte Online Numara Onayları ( 5 Kanalımda Gerçek TR Numara ile Onaylı 25 Günü Geçti Kapanma Yok )

2) Yüksek Kazançlı Kanallar ( Bana Göre Kanallar Hitlenmeye ve Yüksek Kazanç Sağlamaya Başlayınca İncelemeye Alınıyor ve Spamdan Kapanıyor O Yüzden Kanal Kazancını Az Tutup Kanal Sayısını Çoğaltmak Lazım )

Dediginiz dogru olabilir çünkü zamanında ilk başlarken çevre tel no ile açtıklarım 7-8 ay gitmişti bu küçük ayrıntı aslında kanal kapanmalarınım sebebi olabilir.ip bile degiştmiyordum galiba o zamanlar.

Hocam izniniz ile sormak ıstıyorum acaba kapanma yasamadığınız adsense de hıc onceden kanal kapanması oldumu Benım adsensede 2 kanal kapandı açıkcası elimde kalan son iyi kanallarıda bağlamaya korkuyorum 4 kanalımın toplam izlenimi 600k falan bunlarda zıyan olacak diye korkuyorum

Hocam önceki aylarda herkes gibi bende kapanma sorunu yaşadım kanallarım cep onayına düştü bunun nedeni sanal online alınan onay numaraları diye düşünüyorum onun dışında spamdan kapanmalar oldu bunun nedenide kanallarım yüksek günlük 300 tl gibi kazançlar elde etmeye başlayınca oldu bu kapanma sorunları, bende artık gerçek cep numaraları kullanıyorum ve cep onayına düşme yaşamadım kazançlarım ise kanal başı ortalama 40-60 tl arası tutuyorum bir sorun yaşamıyorum. hocam eğer yanlış anlamadıysam kanal bası ortalama 150 bin izlenimi günlük alıyorsunuz demi benim kanallarımda o şekil izlenim alıyor. şimdilik bir sorun yaşamadım ama her zaman derim çalıştığımız kategori çok önemli çünkü adsense ile çalışıyoruz ve arkamızda partner yok bize sahip çıkacak aynı kategoride çalışıp çekemeyen çok insan var devamlı kanalları şikayet edip sahte telif atıp kapattıran insan çok ve böyle durumlardada elimizden gelen bir şey olmuyor.

BEN İNSANLARIN EN ÇOK TERCİH ETTİĞİ KATEGORİLERDEN ZİYADE REKABETİ AZ OLAN KATEGORİLERİ TERCİH EDİYORUM. BÖYLELİKLE REKABET ETTİN RAKİP SAYISI VE ÇEKEYEMEN DÜŞMAN SAYISIDA AZ OLUYOR.

elimdeki bir içeriği tr adsensede denemeye aldım.denediğim adsense daha önce kapanmaların yaşandığı,kapananların ödenmediği ve bir aydır kanal bağlamadığım bir adsense.

denediğim içerik kısa sürede tavan kazançlara çıkabiliyor.kazançtansa kapanmaması mümkün olmaz. telifçi sahibi youtube da var.telif gelene kadar ne olacak bakalım.

bu arada 2 telif yiyip kanalı ayakta kalanlar ödeme alabiliyor mu?

Dediginiz dogru olabilir çünkü zamanında ilk başlarken çevre tel no ile açtıklarım 7-8 ay gitmişti bu küçük ayrıntı aslında kanal kapanmalarınım sebebi olabilir.ip bile degiştmiyordum galiba o zamanlar.

Bencede hocam cep onayının çok büyük önemi var diye düşünüyorum. Gerçek numara ile onayladığım kanallar bir daha cep onayına düşmüyor ve kapanmaya yaşamıyorum. zaten cep onayına kanal düşünce büyük ihtimal o kanal kapanıyor. çevreden sanal online aldığım onay numaraları ile kanal onayı yaptımda ya ilerleyen zamanlarda kanal cep onayına düşüyor yada kapanıyor. bazı durumlarda ise direk gmailin kapandığını gördüm örneğin kanal açtım satın aldım numara ile cep onayı yaptım kanalı ne adsense bağladım ne video yükledim öyle duruyordu bir girimde video yükleyim dedim gmail ve şifre girdiğimde gmail hesabımın kapandığını gördüm yani bunun nedeni ne olabilir sizce ? içinde video yok kanal adsense bağlı değil sadece birinden rus numara alıp cep onayı yaptım gmail hesabımın %100 kapanma nedeni cep onayı ve youtube kanallarındada bu cep onayının çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.

Youtube zaten teknik bilgi istemiyor.fazla teori ürettik basit oynasak sorun olmucanı düşünüyorum.İşin özü örnek veriyorum amacı sadece oyun yükleyip para kazanan ilk başlayan gibi düşünmedik. yani gerçek tel no herşeyin gerçek olması lazım.

Lakin şöyle birşey varmı yıllarca burada onaysız açmak çok önemliymiş gibi algı var.tel onaya takılmayanda muhakkak sonra tel no istiyor.İlk mail açarken onaya düşse ne olurki.onaylayıp öyle devam edebilirmiyiz sıkıntısız.

1 adsense 1 kanal şu günlerde

normalde 1 adsense maksimum 10 kanal

Youtube zaten teknik bilgi istemiyor.fazla teori ürettik basit oynasak sorun olmucanı düşünüyorum.İşin özü örnek veriyorum amacı sadece oyun yükleyip para kazanan ilk başlayan gibi düşünmedik. yani gerçek tel no herşeyin gerçek olması lazım.

Lakin şöyle birşey varmı yıllarca burada onaysız açmak çok önemliymiş gibi algı var.tel onaya takılmayanda muhakkak sonra tel no istiyor.İlk mail açarken onaya düşse ne olurki.onaylayıp öyle devam edebilirmiyiz sıkıntısız.

hocam benim tel onayına düşen kanallarım gerçek numara ile denemedim ama satın alıp sonradan onayladığım kanallar %95 ihtimal 2 Gün içinde kapanıyor.
Ben artık gmaili açarken gerçek kullanılan telefon numarası ile açıyorum ve o aynı numarayla +15 onayı yapıyorum. ilerde bir daha başım ağrımıyor vay tel onayına düştü vay kanal kapandı. sizinde dediğiniz gibi aslında herşey çok kolay yeterki oyunu kuralına göre oynamak lazım hileyle kaçtığımız zaman mutlaka bir sorunla karşılaşıyoruz. aslında youtube kazanmak hiç zor değil zorlaştıran biziz olayı yok sanal +15 onayı yapalım, yok daha çok kanal açmak için vps ile botla yükleme yapalım, ne kadar çok hırs yapıp ne kadar çok hile yapmaya kalkarsak o kadar çok kaybediyoruz :) günde 10 tane hileyle kanal açmaktansa düzgün sağlam güvenilir şekilde 2 tane kanal açmak daha mantıklı bana göre

hocam benim tel onayına düşen kanallarım gerçek numara ile denemedim ama satın alıp sonradan onayladığım kanallar %95 ihtimal 2 Gün içinde kapanıyor.
Ben artık gmaili açarken gerçek kullanılan telefon numarası ile açıyorum ve o aynı numarayla +15 onayı yapıyorum. ilerde bir daha başım ağrımıyor vay tel onayına düştü vay kanal kapandı. sizinde dediğiniz gibi aslında herşey çok kolay yeterki oyunu kuralına göre oynamak lazım hileyle kaçtığımız zaman mutlaka bir sorunla karşılaşıyoruz. aslında youtube kazanmak hiç zor değil zorlaştıran biziz olayı yok sanal +15 onayı yapalım, yok daha çok kanal açmak için vps ile botla yükleme yapalım, ne kadar çok hırs yapıp ne kadar çok hile yapmaya kalkarsak o kadar çok kaybediyoruz :) günde 10 tane hileyle kanal açmaktansa düzgün sağlam güvenilir şekilde 2 tane kanal açmak daha mantıklı bana göre
düşünceleriniz güzel. Ama ben haftada bir açtığım orjınal tele takılmadna açılan kanallarla bile sorun yaşıyorum. Telefon onaysız yani. aç+kapa modem yapmadan %100 organık kanallarla bile sıkıntı yaşıyorum...

Şöyle düşündümde örnek veriyorum 50 adet mail aldısam arkama baktıgımda sonuç hep aynı ama ilk zamanlarıms baktıgımda ise benden kaynaklanan teliften topluluktan kapandı.

---------- Spam Engelliyici 15:16 ---------- Önceki Mesaj 15:11 ----------

düşünceleriniz güzel. Ama ben haftada bir açtığım orjınal tele takılmadna açılan kanallarla bile sorun yaşıyorum. Telefon onaysız yani. aç+kapa modem yapmadan %100 organık kanallarla bile sıkıntı yaşıyorum...

Sıkıntı yaşıyorum derken hocam? anormal hareketlik gördük diye tel no istiyor onumu diyorsunuz

Hocam önceki aylarda herkes gibi bende kapanma sorunu yaşadım kanallarım cep onayına düştü bunun nedeni sanal online alınan onay numaraları diye düşünüyorum onun dışında spamdan kapanmalar oldu bunun nedenide kanallarım yüksek günlük 300 tl gibi kazançlar elde etmeye başlayınca oldu bu kapanma sorunları, bende artık gerçek cep numaraları kullanıyorum ve cep onayına düşme yaşamadım kazançlarım ise kanal başı ortalama 40-60 tl arası tutuyorum bir sorun yaşamıyorum. hocam eğer yanlış anlamadıysam kanal bası ortalama 150 bin izlenimi günlük alıyorsunuz demi benim kanallarımda o şekil izlenim alıyor. şimdilik bir sorun yaşamadım ama her zaman derim çalıştığımız kategori çok önemli çünkü adsense ile çalışıyoruz ve arkamızda partner yok bize sahip çıkacak aynı kategoride çalışıp çekemeyen çok insan var devamlı kanalları şikayet edip sahte telif atıp kapattıran insan çok ve böyle durumlardada elimizden gelen bir şey olmuyor.

BEN İNSANLARIN EN ÇOK TERCİH ETTİĞİ KATEGORİLERDEN ZİYADE REKABETİ AZ OLAN KATEGORİLERİ TERCİH EDİYORUM. BÖYLELİKLE REKABET ETTİN RAKİP SAYISI VE ÇEKEYEMEN DÜŞMAN SAYISIDA AZ OLUYOR.

Hocam cevabınız için çok teşekkur ederim Allah razı olsun Hocam günlük 150k izlenimli değil kanallarım günlük izlenim 3-5 k ancak vardır Bu kanalların ıcınde biri gunluk 20k izlenıyordu ama scelelab dashboard bağlantısını kaldırdı kanalımı partnerden atmadı ama benım parama çoktü paramı vermıyordu bende bunları yt ye şikayet mailleri attım videoları gizliye aldım kanalın izlenimi düstü Şimdi bu kanal boşta ve yavas yavas izlenım yukselmeye başladı

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri