1 Adsenseye 500 Kanal

mixnewss

Kayıtlı Üye
Arkadaslar merhaba tek bir kelime üzerine 500 kanal açıp özgün videolar yapıp 500 farklı degerlendirebileceğim bir sistem planlamaktayım tabiki 1 günde olucak işler değil bunlar ama kanallar genel mantık olarak

Her Kanalda Maksimum 3 Adet video paylasacagım
Vİdeolar yarı özgün yani Netten Alınan REsimlere ekleme yaparak olucak

not tamamiyle ileriye yönelik bir çalışmadır
Yanlız bu kanalları TEk adsensede Toplasam özgün olsa bile sıkıntı yasarmıyım
sonucda 50den fazla kanal baglamak hep riskli deniliyor ama bu sanırım spam video çalışanlar için benim istediğim bulmaya çalıştıgım şeyin spamla hazır videolarla ilgisi yok o yüzden danısmak istedim he bu arada

İzlenim sayıları düşük olcagından dolayı her kanalı tek adsensede baglı tutup sınırı belki geçebilirm düşüncesi var kafamda ondan bu soruyu soruyorum:)

Oldukça mantıklı bence hocam bir süre sadece Video hazırlayıp sonra dediğiniz gibi paylaşılacak..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hiç beklemediğiniz bi şekilde dünya geneli yada sahte telif gelirse ne yapıcaksınız ? malum bi kanalda bir şey olduğunda büyük ihtimalle diğer kanallarda etkileniyor emeğinize yazık olur. ayrıca google o 500 hesabın tek kişiye ait olduğunu anlarsa hiç iyi şeyler olmaz :)

500 kanal yerine 10 kanal daha mantıklı 500 kanal ile doğru düzgün uğraşamazsın 1 sahte telif gelse tümünün para kazanması gidebilir.

Oldukça mantıklı bence hocam bir süre sadece Video hazırlayıp sonra dediğiniz gibi paylaşılacak..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tşkler hocam sonucda hazırladıgım düşündüğüm şeyi burda açık açık yazamıyorum tabiki ama evet farklı kanallardan farklı dilllerde slaytlara yazı ekleyip paylasmak hedefim her lokasyon içinde farklı bir kanal düşünüyorum ama işte korkum izlenim az olcagından en azından kendi masrafını çıkarmsı işin :) videolar özgün oclagı için bota vs bişeyede ihtiyacım olmıcak açıkcası sadece atıp belki yıllar sonra ekmeğini yiyebilcegim videolar olusturmak kafamdaki düşünce

Arkadaslar merhaba tek bir kelime üzerine 500 kanal açıp özgün videolar yapıp 500 farklı degerlendirebileceğim bir sistem planlamaktayım tabiki 1 günde olucak işler değil bunlar ama kanallar genel mantık olarak

Her Kanalda Maksimum 3 Adet video paylasacagım
Vİdeolar yarı özgün yani Netten Alınan REsimlere ekleme yaparak olucak

not tamamiyle ileriye yönelik bir çalışmadır
Yanlız bu kanalları TEk adsensede Toplasam özgün olsa bile sıkıntı yasarmıyım
sonucda 50den fazla kanal baglamak hep riskli deniliyor ama bu sanırım spam video çalışanlar için benim istediğim bulmaya çalıştıgım şeyin spamla hazır videolarla ilgisi yok o yüzden danısmak istedim he bu arada

İzlenim sayıları düşük olcagından dolayı her kanalı tek adsensede baglı tutup sınırı belki geçebilirm düşüncesi var kafamda ondan bu soruyu soruyorum:)

bence mantıklı degıl çünk;
senın videonu ızleyen yan taraftakı sidebar kısmında dıger videoların gozukuyor,

en azından 3 video degılde 20 video 50 kanal gibi daha ıyı tahmınımce

hocam bi resim müzik bişey olur bi telif yersin diğer kanallara yazık olur 20şer 10ar iyidir

tutmaz 1 kanal yüzünden hepsi elinde patlar o kanallar sonra gelir burda konu açarsın 1 kanal yüzünden 500 kanal gitti diye...

hiç beklemediğiniz bi şekilde dünya geneli yada sahte telif gelirse ne yapıcaksınız ?

500 kanal yerine 10 kanal daha mantıklı 500 kanal ile doğru düzgün uğraşamazsın 1 sahte telif gelse tümünün para kazanması gidebilir.

hocam peki nasıl olucak ben şimdi Resimleri netten bulcam Telif gelme durumu var haklısınız ama şöle diyim ünlü birinin veya bir dizi program çizgi film resimleri tarzı birşey değil belki telif az gelir diye düşünüyorum

birde açıkcası bu işten para kazanamayacagım bence 1-2 sene sonrasıda zaten muamma ama ben bu işten para kazanmadıkca adsense satın alıcak veya kanalları bölücek adsense isticek kadar çevremde yardımcı olcak insanda yok benimde fikrim en azından 50-50 bölmekdi ama aklımdaki rakam net açıkcası 500:) he diyeceksinizki iyi kardeşim sen bilirsin sizde haklısınız iki arada bir derede kaldım ama bu kafamdaki 500 kanal ya açılmalı yada hiç bu işe girilmemeli yani yarısı yeter bana diyecegim tarzda bir kelime değil

hocam peki nasıl olucak ben şimdi Resimleri netten bulcam Telif gelme durumu var haklısınız ama şöle diyim ünlü birinin veya bir dizi program çizgi film resimleri tarzı birşey değil belki telif az gelir diye düşünüyorum

birde açıkcası bu işten para kazanamayacagım bence 1-2 sene sonrasıda zaten muamma ama ben bu işten para kazanmadıkca adsense satın alıcak veya kanalları bölücek adsense isticek kadar çevremde yardımcı olcak insanda yok benimde fikrim en azından 50-50 bölmekdi ama aklımdaki rakam net açıkcası 500:) he diyeceksinizki iyi kardeşim sen bilirsin sizde haklısınız iki arada bir derede kaldım ama bu kafamdaki 500 kanal ya açılmalı yada hiç bu işe girilmemeli yani yarısı yeter bana diyecegim tarzda bir kelime değil

500 kanalı ayakta tutman imkansız gibi bir şey :) sahte telif gelmezse bile google mutlaka bi darbe yapar ya mailleri kapatır ya kanalları kapatır dediğim gibi 500 kanalı nasıl yöneticen nasıl giricen aynı pcden

500 kanalı ayakta tutman imkansız gibi bir şey :) sahte telif gelmezse bile google mutlaka bi darbe yapar ya mailleri kapatır ya kanalları kapatır dediğim gibi 500 kanalı nasıl yöneticen nasıl giricen aynı pcden

hocam düşüncem şuydu mesela her gün bir kanala yapıcagım videoyu koyup 500 kanala bir daha video atması bitene kadar aynı kanala girmemek yani günde 5 video atsam sonraki kanala 100 gün sonra girmek giibi:D

videonun sana ait oldugunu ispatlayabilirsin ama spam anlaşılır mı orası kafama takıldı benim de..

videonun sana ait oldugunu ispatlayabilirsin ama spam anlaşılır mı orası kafama takıldı benim de..

hocam tamda spam değil düşündüğüm şey en basitinden istanbulla ilgili manzara slaytı düşünün mesela bunu kendim yapsam videolasam tamam resimden telif yeme şansım var ama genede çok çok düşük diye tahmin ediyorum

hocam tamda spam değil düşündüğüm şey en basitinden istanbulla ilgili manzara slaytı düşünün mesela bunu kendim yapsam videolasam tamam resimden telif yeme şansım var ama genede çok çok düşük diye tahmin ediyorum

google aramasında lisansla işaretlenmemiş olarak seçersen sorun olmaz sanırım ..
baştan resim linkini bir dosyaya kaydedersin ispat isterlerse sizin google ın görsellerinde lisansla işaretlenmemiş olanlardan seçtim yazarsın...free license müziği de aynı şekilde kullanırsan sorun çıkmaz ama kanallar açılırken dikkat etmek gerekir...

google aramasında lisansla işaretlenmemiş olarak seçersen sorun olmaz sanırım ..
baştan resim linkini bir dosyaya kaydedersin ispat isterlerse sizin google ın görsellerinde lisansla işaretlenmemiş olanlardan seçtim yazarsın...free license müziği de aynı şekilde kullanırsan sorun çıkmaz ama kanallar açılırken dikkat etmek gerekir...

peki hocam tşkler ben gene sizin yardımınızı alıcam ben kanalları kendim açmıyorum hazır alıyorum :D inş ordan bişey olmaz

tşkler hocam sonucda hazırladıgım düşündüğüm şeyi burda açık açık yazamıyorum tabiki ama evet farklı kanallardan farklı dilllerde slaytlara yazı ekleyip paylasmak hedefim her lokasyon içinde farklı bir kanal düşünüyorum ama işte korkum izlenim az olcagından en azından kendi masrafını çıkarmsı işin :) videolar özgün oclagı için bota vs bişeyede ihtiyacım olmıcak açıkcası sadece atıp belki yıllar sonra ekmeğini yiyebilcegim videolar olusturmak kafamdaki düşünce

Belli ki benim gibi sabit gelir peşindesin dediğin şey mantıklı ama ilk ve son olursun :)

hocam 500 kanala her gün nasıl bakıcaksınız ki ? görmediğiniz kanala gelirse ? arkadaşlarında dediği gibi para kazanma kapatılabilir kapandıktan sonra farkına varırsınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri