1 Aralık Güncelleme Beyin Fırtınası

Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz 1 Aralıkta 2 senedir girilmeyen hesaplar kapatılacak ilk bu mail geldiğinde 200 hesaba girdim bir günde ipde resetledim aslında ama hepsi ünleme düştü. Şuan için eski hesaplara sıkıntısız girmenin bir yolu varmı ? İphone telefondan her kanalda tek tek uçak moduna alıp gizli sekmede denesek nasıl olur ? Siz Neler yaptınız hesaplarınızı nasıl kurtarıyorsunuz ?

Hesaplar ünleme düştüyse tek tek numarayla açmanız lazım. İp değiştirmeyin on mailde bir değiştirin. Şifre kurtarma değişmeyin. Her mailden başka bir maile mail atın hareket görsün

2 sene girilmeyen Yt kanalları mı kapanacak

konunun biraz dışında ama benimde adsense bağlı bir google hesabım vardı bağlı olduğu telefonda kapandı :( Kontorlu idi işimiz olmayınca unuttuk şimdi bu mevzu yüzünden bende girip hesabı kurtarayım dedim telefon doğrulama istiyor başka da yöntem kabul etmiyor. Numara Telekom havuza dahi düşmemiş bunu kurtarmanın bir yolu varmı acaba?

hocam,şimdi aklıma geldi...geçtigimiz aylarda bagzı gmail hesaplarına girmek istedigimde kimligini dogrulayamadık filan gibi bişey diyordu.sonradan aklıma geldi,daha önceki yıllardada benzer sorunla karşılaştıgım olmuştu arada ve aynı işlemi uyguladıgımda sorunsuz girmiştim.4 ay önce girmeye çalıştıgımda giremedigim bi hesaba girdim şimdi sorunsuz şekilde,yine aynı yolla.bunlar benim yıllanmış hesaplardan degil,7-8 ay önce almıştım aslında girmesemde olurdu yani ama neyse :)

mesela portable tarayıcı oluşturdun,mail ve şifrede sorun yok yani biliyorsun.normalde giriş yapman gerekiyor aslında fakat sen oldugunu dogrulayamadık diye sms onayı istiyor.öyle bırak,portable klasörü dursun oldugu gibi.aynı klasörden daha sonra tekrar girmeyi dene,bukez sorun çıkarmayabilir.yani o hesabın sahibinin,o pcden girmeye çalıştıgına inanması gerekiyor.bence...

yani bu şekilde çok hesaba girdim ben yıllar önce de,yakın zamanda da,hatda şuanda da...ama aradaki bekleme süresini hiç ölçmedim,işim acil degildi çünkü.1 gün sonra da işe yarar mı,1 hafta mı beklemen gerek onu bilemiyorum dedigim gibi.giremedigin o hesaplarda bunuda bi dene istersen.

''Google Hesabı'nı etkin tutmanın en basit yolu, hesapta en az iki yılda bir kez oturum açmaktır. ''

ben buna göre sadece hesaplara login oldum ve çıktım, yeterli olacaktır.
Capture.jpg

çok ilginç birşey farkettim 2008 kanallarım vardı bunların hepsi ünlem olmuştu. Girerken restore diyordu. Bu hesaplara bu mail gelmişmi diye kontrol ettim. Te 2020 senesi 6.ayında aşağıdaki gibi bir mail gelmiş. Ve bu hesaplara ben hala bazılarına tek telefon numarası ile girip hesabı geri yükleyebiliyorum.

Sayın Google Kullanıcısı, Kısa bir süre önce Gmail, Google Drive (Google Dokümanlar, E-Tablolar, Slaytlar, Çizimler, Formlar ve Jamboard dosyaları dahil) ve/veya Google Fotoğraflar kullanan Google Hesapları için bizi aşağıdakilerle uyumlu hale getiren yeni depolama politikalarını duyurduğumuzu bildirmek için yazıyoruz: endüstri uygulamaları. Bu ürünlerden bir veya daha fazlasını Google Hesabınızın depolama alanında daha önce kullandığınız için, 1 Haziran 2021'de yürürlüğe girmeden önce yeni politikalar hakkında size bilgi vermek istedik. Aşağıda yeni politikaların bir özeti bulunmaktadır. Değişikliklerin tam listesi için lütfen Yardım Merkezi makalemize bakın. Yeni politikaların özeti (1 Haziran 2021'den itibaren geçerlidir): • Gmail, Drive veya Fotoğraflar'da 2 yıl (24 ay) boyunca etkin değilseniz, etkin olmadığınız ürün/ürünlerdeki içerikleri silebiliriz. Depolama alanı kotasını dolduran ve iyi durumda olan Google One üyeleri, bu yeni etkin olmayan politikadan etkilenmeyecektir. • 2 yıl boyunca depolama sınırınızı aşarsanız Gmail, Drive ve Fotoğraflar'daki içeriğinizi silebiliriz. Bunun sizin için anlamı: • 2 yıl boyunca herhangi bir işlem yapmadığınız veya depolama sınırınızı aşmadığınız sürece bu değişikliklerden etkilenmezsiniz. Bu politika 1 Haziran 2021'de yürürlüğe gireceğinden en erken 1 Haziran 2023 tarihinde uygulanacaktır. • 1 Haziran 2021'den sonra, etkin değilseniz veya depolama sınırınızı aşarsanız, herhangi bir içeriği silmeden önce size e-posta hatırlatıcıları ve bildirimler göndereceğiz. • Bu hizmetlerden bir veya daha fazlası için etkin olmasanız veya depolama sınırınızı aşsanız ve içerik silinse bile, yine de oturum açabileceksiniz. • Not: Hareketsizlik ve kota aşımı depolama politikaları yalnızca Google hizmetlerinin tüketici kullanıcıları için geçerli olacaktır. Google Workspace, Eğitim için G Suite ve Sivil Toplum Kuruluşları için G Suite politikaları şu anda değişmemektedir ve yöneticilerin, abonelikleriyle ilgili depolama alanı politikaları için Yönetici Yardım merkezine bakması gerekmektedir. Hesabınızı nasıl aktif tutacağınız hakkında daha fazla bilgi edinin • Bu ürünlerle nasıl aktif kalacağınız hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu Yardım Merkezi sayfasını ziyaret edin. • Etkin Olmayan Hesap Yöneticisi, belirli içeriği yönetmenize ve Google Hesabınızı belirli bir süre (3-18 ay arası) kullanmayı bırakmanız durumunda bunu güvenilir bir kişiye bildirmenize yardımcı olabilir. Not: Yeni 2 yıllık etkin olmama politikası, Etkin Olmayan Hesap Yöneticisi ayarlarınızdan bağımsız olarak geçerli olacaktır. Bu değişiklikler ve sizin veya sevdiğiniz birinin hesabını yönetmenin yolları hakkında daha fazla bilgiyi Yardım Merkezimizden öğrenebilirsiniz. Depolama alanınızı nasıl yöneteceğinizi öğrenin • Kota aşımı politikası ve nelerin depolama kotasına dahil olduğu hakkında daha fazla bilgi edinin. • Google Hesabı depolama alanınızı nasıl kullandığınızı görmek ve Gmail, Google Drive ve Google Fotoğraflar'da yer açmak için Google One uygulamasındaki ve web üzerindeki ücretsiz depolama alanı yöneticisini kullanabilirsiniz. Hizmetlerimizi kullandığınız için teşekkür ederiz. Google Ekibiniz

Çok çok pardon hepinizi alıntıladım.
Ben geçen bir arkadaşa da söyledim.
Google asla dakik çalışmaz.
Eğer 1 aralık dediyse, Bilinki bunun zamanı en az 1 aydır. Belki 2 ay da olabilir.
Yani bunu ben aralığın ilk haftasında bir arkadaşa söylemiştim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri