1 Ayda 2.500 TL Nasıl Kazanılır ? İşte Cevabı [E-Book]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acikcasi ekran goruntulerinin onceki aylardan kalmasi beni biraz huylandirdi. Biraz suzgecten gecirince ciddi bir tutarsizlik gozume carpti.

Goruntulenme sayisi: 34589, tiklama: 1724 olunca TO %4.98 yapar.
Ekran goruntusundeki gibi %20.06'lik TO'ya sahip olmak icin ise 6938 tiklama olmasi gerekli.

Arkadas, siradan bir insanin gozuyle tespit edemeyecegi gibi bir montaj yapmis ama boyle onemlibir detayi gozden kacirmis :)

p4O4qm.jpg

Arkadaşım sen daha gelir nasıl hesaplandıgından haberin yok nasıl ayda 2,5 k kazanıyorsun acaba hahahah
madem montaj yapıcan adam akıllı yap gelir hesaplamada asıl önemli olan bgbg* görüntüleme sayısıdır
sendeki rakamları çarptıgımda ise
BGBG: 15,47*SAYFA GÖRÜNTÜLEMESİ 34,589 =535,091 TL YAPAR
YANİ bu sonuçlara göre sen yalan söylüyorsun ve milleti dolandırmaya çalısıyorsun.

yav kardeşim madem 4 haneli rakam kazanıyorsun 15 liradamı gözün var bi git Allah aşkına

E book iyidir ama parasız olanı. Kimse yanlış anlamasın beni ama madem kazanıyorsun e-book ile işin ne kardeşim ? Çok kazanmak istiyorsan bilgini paylaşcaksın öyle yada böyle kazanırısn merak etme ama para karsılığı bilgiye ben karşıyım arkadaş.

E book iyidir ama parasız olanı. Kimse yanlış anlamasın beni ama madem kazanıyorsun e-book ile işin ne kardeşim ? Çok kazanmak istiyorsan bilgini paylaşcaksın öyle yada böyle kazanırısn merak etme ama para karsılığı bilgiye ben karşıyım arkadaş.

Para karsiligi bilgi verse yine iyi, yukardaki mesajlari okursan eger anlarsin, bu adam sahtekarlikla para kazanma pesinde.

İnsanları 15 tl için türlü evrelere sokan sistem ah kahrolsun sistem, dostum daha iyi şekilde para kazanabilirsin..

Para karsiligi bilgi verse yine iyi, yukardaki mesajlari okursan eger anlarsin, bu adam sahtekarlikla para kazanma pesinde.

Okudum farkındayım. Sahtekarlık zaten farklı bir boyut ona zaten sözüm yok, Ben direk satışa sunulan e-book'lara karşıyım :)

Kitabın bir örneğini incelemek için bana veya diğer admin arkadaşlardan birine yollarsanız sevinirim.
Ayrıca teamviewer bilgilerinizi yollarsanız adsense hesabınıza bakalım böylece üyelerinde aklına başka şeyler gelmez.

Kitabınız incelendikten sonra konunuz tekrar aktif olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri