1 Aylık Adsense Verilerim - Değerlendirmenizi Bekliyorum

• Kullanıcı ozqur17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız

ozqur17

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize kolay gelsin, Bol kazançlar sizlere 1 aylık adsense verilerimi sunuyorum - kanalım hakkında bilgi verecek olursam birisi türkçe karışık diğeride yabancı komik 2 kanalımda bulunan video sayısı toplamda 100 ü geçmez. ama artık günde 5 ila 10 arası video atmaya çalışıyorum uzun videolar. Bana deneyimlerinizden bahseder ve yol gösterici olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize teşekkür ederim. Düzgün eleştirilere açığım. İsmim Özgür bu arada :)

xJqVVE.png

hocam etiket ve tagları nasıl giriyorsunuz? izlenme yönünden çok önemli bu faktörler.

hocam etiket ve tagları nasıl giriyorsunuz? izlenme yönünden çok önemli bu faktörler.

video ile alakalı hocam hepsi, genellikle türkçe olan kanalıma o gün daha ilk yayınlanmış yada yayınlanmamış haber vs videolarını atıyorum

---------- Mesaj saat 00:51:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:49:57 civarında gönderildi. ----------

biraz daha fazla çalışmalısınız hocam

hocam kanalım Türkçe olduğu için :) bu kanalımda zor fakat elimden geleni yapıyorum.

Birde vps vds kullanmadığım için uzun videolar yükleyemiyorum evde kaldığım için internette kasma oluyor :) ve bot falan da kullanmıyorum

1 ayda 8k izlenim aldıysan etiket başlık ve açıklamayı iyi girmemişsin :)

Baslik izle
Baslik son bölümü
Başlık fragmani
Başlık özeti.

Baslik izle
Baslik son bölümü
Başlık fragmani
Başlık özeti.

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam. fakat 2-3 saat önce youtube en popüler konu olan bir video attım şuan itibarıyla 2 saat için de 2k izlenim aldım ama tbm si düşük neden olabilir sizce

neler tavsiye edersiniz hocam örnek şöyle bir video için

Kurtlar Vadisi Pusu 215. Bölüm

Başlık:
KURTLAR VADİSİ PUSU 215. BÖLÜM TEK PARÇA 720p Full Hd İzle 6 Şubat

Açıklama:
Ekli dosyayı görüntüle 972

Etiket:
kurtlar,vadisi,pusu,215.bölüm,izle,seyret,full,kurtlar vad.,kurtlar vadisi pusu,vadisi pusu 215bölüm,izle kurtlar vadisi,vadisi pusu 215,pusu 215.

Böyle dene.

Başlık:
KURTLAR VADİSİ PUSU 215. BÖLÜM TEK PARÇA 720p Full Hd İzle 6 Şubat

Açıklama:
Ekli dosyayı görüntüle 972

Etiket:
kurtlar,vadisi,pusu,215.bölüm,izle,seyret,full,kurtlar vad.,kurtlar vadisi pusu,vadisi pusu 215bölüm,izle kurtlar vadisi,vadisi pusu 215,pusu 215.

Böyle dene.

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam. fakat 2-3 saat önce youtube en popüler konu olan bir video attım şuan itibarıyla 2 saat için de 2k izlenim aldım ama tbm si düşük neden olabilir sizce

Malesef o kadar profesyonel değilim. Ama genelde dedikleri gibi etiket, açıklamanın çok önemli olduğu biliyorum. Videoyu ilgilendirebilecek her türlü kelimeyi yazmayı deneyin. Mesela kurtlar vadisinde "2,şubat,2 şubat,izle,full izle," tarzında hem birleşik hemde ayrı yazmayı deneyin.

video adı " işte mükemmel photoshop eseri" ise etiketlere

işte ,mükemmel,photoshop,photo,shop,fotoşop,eser,sanat,video,komik gibi etiketler gir.

neler tavsiye edersiniz hocam örnek şöyle bir video için

Kurtlar Vadisi Pusu 215. Bölüm

kardeşim tam adamına sordun :)

3 gün önce öylesine bi dizi kanalı açtım ilk kurtlar vadisi pusuyu yükledim vds vps botum yok youtubeden indirip elle yükledim etiket açıklama sağlam girdim şaun 9k izlenim almış
sana yazman gereken KVP ile ilgili youtubda en çok aranan cümle ve kelimeleri girilmesi gereken 10 etiketi özelden atıyorum

kardeşim tam adamına sordun :)

3 gün önce öylesine bi dizi kanalı açtım ilk kurtlar vadisi pusuyu yükledim vds vps botum yok youtubeden indirip elle yükledim etiket açıklama sağlam girdim şaun 9k izlenim almış
sana yazman gereken KVP ile ilgili youtubda en çok aranan cümle ve kelimeleri girilmesi gereken 10 etiketi özelden atıyorum

teşekkür ederim de hocam :) kanalım dizi kanalı değil normal bir kanal örnek olarak verdim onu sadece yardımların için teşekkürler.

Türkçeyi kapat, yabancıya da komik yükleme farklı kategorilerde yabancı çalış.
bence kendi fikrimce söyliyeyim. Türkçe= Yabancı Komik ikisi de işe yaramaz. Birde vine var. Vinelarda pek işe yaramaz vineden kazanmak istiyorsan vineları birleştireceksin.

Türkçeyi kapat, yabancıya da komik yükleme farklı kategorilerde yabancı çalış.
bence kendi fikrimce söyliyeyim. Türkçe= Yabancı Komik ikisi de işe yaramaz. Birde vine var. Vinelarda pek işe yaramaz vineden kazanmak istiyorsan vineları birleştireceksin.

Önerin için teşekkür ederim hocam fakat :) Türkçe iş yapmaz değil yeri geldiği zaman bomba gidi iş yapıyor bunu gördüm dün attığım türkçe bir video ilk attım şuan 160.000 izlenimde.

İyide başlık yanlış.
Burda epi topu 5 günlük istatistik var.
1 aylık veri değil.

Tbm ve to iyi.
İzlenimler arttıkça kazançta artacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri