1 Aylık Netflix UHD 6.99 TL !

brkcnklm

Kayıtlı Üye
1 Aylık Netflix ULTRA HD Premium 6.99 TL !

1 Adet UHD Premium Hesap 6.99 TL
Whatsapp : TIKLA

Son düzenleme:
öncelikle hayırlı olsun . ref olabilirim

Öncelikle şunu belirteyim bu yorumu arkadaşın Skype üzerinden rahatsız edercesine konuya yaz sözlerinden sonra yazacağım. 7 lira için bi ton yazı yazdırdı.

Sabah başka bir satıcıdan aldığım hesabın 1 hafta içinde kapanmasıyla yine farklı bir satıcıdan hesap almak istedim. Hatayı en başından yaptık da neyse...

Arkadaşla 1 netflix için iletişim kurdum. Papara sordu ben de enparadan atacağımı söyledim ve ziraat bilgilerini ileteceğini söyledive gitti. Ben de beklemeye başladım sandım ki hesap ve iban bilgilerini birlikte iletecek ama bu konuşmanın üzerinden yaklaşık 3 saat geçti ve cevap gelmedi. Daha sonra ben tekrar yazdım yine cevap gelmedi. Kendisi cevap verince de dışardaydım falan dedi ben de tamam hesabı ve bilgileri gönderirseniz almak istiyorum dedim ama arkadaş illa ödeme diye tutturdu ben de şüphelenip siparişi iptal ettim.

Sokağa çıkma yasağı varken dışardaydım yazması ve 3 saat sonra dönüş yapıp ödeme diye tutturması şüphelendirdi. Hesap garantilidir falan yazmış ama daha hesabı alırken bu şekilde davranan biri kapanan hesap için ulaşan biriyle nasıl iletişim kurar bilemedim.

Öncelikle şunu belirteyim bu yorumu arkadaşın Skype üzerinden rahatsız edercesine konuya yaz sözlerinden sonra yazacağım. 7 lira için bi ton yazı yazdırdı.

Sabah başka bir satıcıdan aldığım hesabın 1 hafta içinde kapanmasıyla yine farklı bir satıcıdan hesap almak istedim. Hatayı en başından yaptık da neyse...

Arkadaşla 1 netflix için iletişim kurdum. Papara sordu ben de enparadan atacağımı söyledim ve ziraat bilgilerini ileteceğini söyledive gitti. Ben de beklemeye başladım sandım ki hesap ve iban bilgilerini birlikte iletecek ama bu konuşmanın üzerinden yaklaşık 3 saat geçti ve cevap gelmedi. Daha sonra ben tekrar yazdım yine cevap gelmedi. Kendisi cevap verince de dışardaydım falan dedi ben de tamam hesabı ve bilgileri gönderirseniz almak istiyorum dedim ama arkadaş illa ödeme diye tutturdu ben de şüphelenip siparişi iptal ettim.

Sokağa çıkma yasağı varken dışardaydım yazması ve 3 saat sonra dönüş yapıp ödeme diye tutturması şüphelendirdi. Hesap garantilidir falan yazmış ama daha hesabı alırken bu şekilde davranan biri kapanan hesap için ulaşan biriyle nasıl iletişim kurar bilemedim.

Sokağa çıkma yasağı ülkemizde 31 ilde mevcut. 84 milyon insan da bu 31 ilde mi oturuyor ? Bana Skype üzerinden yazıyorsunuz. Kim olduğunuz belli değil kendinizi tanıtmamışsınız. Dışarıdaydım ve sizi cevapsız bırakmamak için söyledim. Eve gelince de yazdım size ve benden hesap ile birlikte banka bilgisi istediniz. Sizi tanımıyorum , forumdanmısınız veya forumda bile üye değilmisiniz bilmiyorum size dair hiçbir şey. Bana gelip " ne farkediyor dışarıda yasak var nasıl dışarıdasın yalan söylüyorsun " diyorsunuz. Hem üyelik bilgilerini isteyip ardından " hesabı mı ver diyorum " diyorsunuz. Hesap ile birlikte banka bilgisi at ne demek ? Ben nerden bileyim senin forumda olup olmadığını / hesabı aldıktan sonra engellemeyeceğini. Ben seni bilmiyorum ama sen benim üye olduğumu biliyorsun. Bana gelip " kıt mısın sen nerden bileyim ödeme alıp engellemeyeceğini " diyorsun. Ben senin üye olduğunu bilmeden nerden bileyim hesap bilgilerini alıp engellemeyeceğini ?

Ben konuya yazmak istemedim burada yapacağın ticareti engellememek için ama illa yaz yaz diye rahatsız ettin. Yasağın sadece 31 ilde olduğunu unutmuşum o konuda haklısın.
Kıt mısın dedim çünkü bana diyorsun ki ödeme yap hesabı yarım saate göndereceğim. Ben de sana diyorum ki sabah iletişim kurduk aradan saatler geçti cevap bile vermedin ben neden sana güveneyim de ödeme yapayım. Hesabı hazırla her ikisini birden at ödeme geçeyim. Olayı nasıl anlamak istersen anla, yorumlar da konunda kalsın hesap almak isteyenlere bir feedback olsun.

Ben konuya yazmak istemedim burada yapacağın ticareti engellememek için ama illa yaz yaz diye rahatsız ettin. Yasağın sadece 31 ilde olduğunu unutmuşum o konuda haklısın.
Kıt mısın dedim çünkü bana diyorsun ki ödeme yap hesabı yarım saate göndereceğim. Ben de sana diyorum ki sabah iletişim kurduk aradan saatler geçti cevap bile vermedin ben neden sana güveneyim de ödeme yapayım. Hesabı hazırla her ikisini birden at ödeme geçeyim. Olayı nasıl anlamak istersen anla, yorumlar da konunda kalsın hesap almak isteyenlere bir feedback olsun.

Zaten tüm bu olayların sebebi de kendinizi bana tanıtmamış olup yasağın olduğunu iddia edip bana yalancı demeniz. Forumdan olduğunuzu söyleseniz size güvenip zaten hesap ile birlikte banka bilgisini atarım. Ben sizi forum dışı bir kişi sandığım için önce ödeme talep ettim. Hak verirsiniz ki forumdan olmayan bir üyeye hiçbir şekilde güvenip önce hesap teslimi yapamam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri