Selam arkadaşlar. Teknolojiyi çok seven birisi olarak YouTube kanalımda sürekli Andoid, iOS, iPad, iPhone ve Playstation gibi akıllı telefon ve tabletlere ve oyunlara ağırlık veriyorum. İçeriği kendim oluşturuyorum. Açıklamalar ve etiketler kısmına alakasız hiçbirşey yazmıyorum. Konu başlığı neyse ona uygun şeyler yazıyorum. En çok izlenen videomun izlenme sayısı 800 küsür ama birkaç video dışında hep 20 izlenme gibi komik rakamlarda kalıyorum.
4 yıllık Adsense iş ortağı olmama rağmen YouTube kanalımı yeni oluşturdum. Hala banka hesabı bile eklemiş değilim. Ne önerebilirsiniz neler yapabilirim. Teşekkürler.
Not: Kanal ismi vermek kurallar dahilindemi bilmiyorum. O yüzden kanal ismini eklemedim. eğer kanal ismi vermekte sakınca yoksa konuyu düzenleyip ekleyebilirim.
4 yıllık Adsense iş ortağı olmama rağmen YouTube kanalımı yeni oluşturdum. Hala banka hesabı bile eklemiş değilim. Ne önerebilirsiniz neler yapabilirim. Teşekkürler.
Not: Kanal ismi vermek kurallar dahilindemi bilmiyorum. O yüzden kanal ismini eklemedim. eğer kanal ismi vermekte sakınca yoksa konuyu düzenleyip ekleyebilirim.