1 Bitcoin 100.000 TL!!!

• Kullanıcı freusty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kripto Para Dünyası
Galiba 100k geçme sebebi....

sddefault.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=TXVqR3UtY6k

buralarda ev falan yoktu koyun kuzu otluyordu. Burdan bi arsa alsaydık zamanında
hikayesi bu :D 80 ler dizisindeki 46 lık Basri abi gibi konuşayım bende gün gelecek 1btc=1milyon dolar olacak :)

Son düzenleme:

Hayır sebebi bu değil
Paypal bitcoin işine girdi, paypal üzerinden bitcoin alıp satılabilecek

Paypaldaki hacim tüm bankalarımızda yok hepsini toplasanız bir paypal etmez
2020 ikinci çeyrekteki hacmi 220 milyar dolar
Yıl bazında 650 700 milyar falan eder 1 yıllık hacim
Paypal sayesinde bitcoinin önü açıldı

https://uzmancoin.com/paypal-bitcoin-baslatiyor/

Paypal hacmi
https://www.statista.com/statistics/277841/paypals-total-payment-volume/

Son düzenleme:
bu pandemi muhabbetleri ortaya çıktığı sıra nisan ayında twitter da yazdığım flooddan bi kısım.

beni pek şaşırtmaz bunların olması. beklediğim şeyler.

not. imf nin açıklamalarına denk zamanda paypalın da böyle bi açılım yapması tesadüf müdür ki :) bundan sonrası sec :)

Teşekkür ederim. Önümüzdeki dönemde ne zaman btc almam doğru olur.

2015 de de 10 000 tl ye 10 btc almıştım mmm diyebir sistem vardı ona sinirlenip satmıştım ... Nasip diyelim geçelim çok kafaya takarsak sıkıntı :)

Teşekkür ederim. Önümüzdeki dönemde ne zaman btc almam doğru olur.

maalesef bu konuda ben bi şey söyleyemem. kararı kendiniz verin. yatırım tavsiyesinden farkı olmaz zira. herkes adımlarını kendi hür iradesiyle atmalı. örneğin musicoin diye bi coin vardı o aralar konuştuğum bi arkadaş bu kesin uçacak şu bu diyodu, fena çakılmıştı. iyi kaymıştım elemana. bu da o hesap. sonrasında kimsenin aklıyla iş yapmadım kendi mantıklarımı kurarak ilerledim. siz de benzer yollar çizebilirsiniz.

2015 de de 10 000 tl ye 10 btc almıştım mmm diyebir sistem vardı ona sinirlenip satmıştım ... Nasip diyelim geçelim çok kafaya takarsak sıkıntı :)

ahaha benim 4 btc gitti orada :d adi sergey mavrodi ^^

günlük 350 liraya çıkmıştım en son ardından güm ettiler. cointellect de günlük 200 € yapmıştık o da patlamıştı. hey gidi. olacağı varmış olmuş diyelim :)

LTC devam küçük yatırımcıya iyi
btc güç yetmez :D

2 ay 1 hafta gibi bir sürede 200k ya çıktı. hey yavrum hey.

2015 yılında btc ya 300 yada 800 tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. 3,5 adet almıştım daha ülkede yeni yeni duyuluyordu. 1 hafta sonra 10.000 tl olunca panic sell yapıp satmış ve çıkmıştım.
Keşke geleceği görebilseydim şu an 700.000 tl olacaktı :)

Burdan aşağıya salar mı acaba yoksa buralar giriş için uygun mudur

Belirli aralıklarla kripto paralar bunu hep yapıyor. 2017 sonu 2018 başında aynen şuan yaşanılan durum olmuştu. Sonra düşüş dönemi oldu taaki şu ana kadar...
Hatta çok değil kasım başlarında btc 13k falandı :D bu durumun tekrarlayacağını çoğu kişi biliyordu ve BTCye yatırım yapanlar şu an baya mutlu.

Şu an 2017-2018'den tek fark altcoinler BTC'nin aksine düşüşte ve bu beni üzer :(

Belirli aralıklarla kripto paralar bunu hep yapıyor. 2017 sonu 2018 başında aynen şuan yaşanılan durum olmuştu. Sonra düşüş dönemi oldu taaki şu ana kadar...
Hatta çok değil kasım başlarında btc 13k falandı :D bu durumun tekrarlayacağını çoğu kişi biliyordu ve BTCye yatırım yapanlar şu an baya mutlu.

Şu an 2017-2018'den tek fark altcoinler BTC'nin aksine düşüşte ve bu beni üzer :(

beni daha da üzer btc olarak zarar etmeyi sürdürüyorum 25 e yakın eridi asdja artık bizim sezon açılsın

altcoinler çakılıyor bu üzüyor bitcoin ltc fırladı gerisi duman oldu :D neyse her türlü yürünür coin alan sabreden kar eder yıllık bazda baktığımız zaman tüm coinlere

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri