1 Bitcoin 100.000 TL!!!

• Kullanıcı freusty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kripto Para Dünyası
Altcoinde olan arkadaşlar sabretsinler, tabiki stopsuz hareket etmeyin, btc yataya bağladığında yani dominans düşerse altcoinler sağlam yükselecektir, Şuan zaman bitcoinden yana, ama gün gelecek zaman ethereum ve diğer sağlam coinlerden yana olacak

Altcoinde olan arkadaşlar sabretsinler, tabiki stopsuz hareket etmeyin, btc yataya bağladığında yani dominans düşerse altcoinler sağlam yükselecektir, Şuan zaman bitcoinden yana, ama gün gelecek zaman ethereum ve diğer sağlam coinlerden yana olacak

Yatırım yaptığın içinmi diyorsun yoksa gercekten inandığın içinmi :D etherneum için hiçte öyle düşünmüyorum bilgin olsun diğer konulardaki yorumlarıma denk geldinmi bilemem ama tahminlerim hep doğru çıkıyor hiçbir zaman bitcoin kadar değerli olamıcaklar

Yatırım yaptığın içinmi diyorsun yoksa gercekten inandığın içinmi :D etherneum için hiçte öyle düşünmüyorum bilgin olsun diğer konulardaki yorumlarıma denk geldinmi bilemem ama tahminlerim hep doğru çıkıyor hiçbir zaman bitcoin kadar değerli olamıcaklar

Yatırım yaptığım için değil, ethereum bitcoinle paralel hareket ettiği için,
Mart ayında Bitcoin 3700 dolardı, Ethereum 85 dolardı
ikisi aynı oranda yükselmiş, Bitcoin 8 9 kat arası yükselmiş
ethereum da tam olarak mart ayından bu yana 9 kat yükselmiş, Btcden bir farkı yok ethereum'un, ha diğer altcoinler için diyorsan doğru olabilir, ben btc ve ethereum dışında yatırım yapmanızı tavsiye etmiyorum

Yatırım yaptığım için değil, ethereum bitcoinle paralel hareket ettiği için,
Mart ayında Bitcoin 3700 dolardı, Ethereum 85 dolardı
ikisi aynı oranda yükselmiş, Bitcoin 8 9 kat arası yükselmiş
ethereum da tam olarak mart ayından bu yana 9 kat yükselmiş, Btcden bir farkı yok ethereum'un, ha diğer altcoinler için diyorsan doğru olabilir, ben btc ve ethereum dışında yatırım yapmanızı tavsiye etmiyorum

yanılma kanka yanılma varını yoğunu bitcoine bas bekle bırak etheri falan onlar hiçbir zaman bitcoin kadar olamıcak tamam değerlenir belki 10bin doları bile görür ama bitcon kadar cıkmıcaklar

yanılma kanka yanılma varını yoğunu bitcoine bas bekle bırak etheri falan onlar hiçbir zaman bitcoin kadar olamıcak tamam değerlenir belki 10bin doları bile görür ama bitcon kadar cıkmıcaklar

BTC 100k dolar olursa şuanki fiyata göre 3x yapar, ethereum 10k dolar olursa, 12x yapmış olacak

3x 3 kat, 12x 12 kat

SiZe bir sır vereyim gerçi sır değil ayan beyan ortada ama bitcoine bu kadar takılmayın arkadaşın dediği gibi [MENTION=48076]Captain Price[/MENTION] ın doge coin bu gün %100 değer kazandı daha geçen hafta the graph isimli alt coin %600 değer kazandı 3 günde nucypher %200 değer kazandı 15 gün önce 2 günde algorand dün %35 değer kazandı UMA 1 haftada 2 kere %100 değer kazandı bitcoin ne yaptı litecoin de 1 ayda %75 değer kazandı aklı olan görür yakalar diyelim vesselam bitcoin senede %400 haftada 25 ayda 50 değer kazanmış the brand protocol isimli alt coin %4000 değer kazanmış sene de örnekler çoğalır senelik bazda iyi bir yatırım aracı olduğu söylenemez bitcoinin altcoinlere göre kar bakımından garanti bakımından dersen hepsi patlat patlayabilir btc dahil 40 bin dolardan 2.5 K dolarlara inemezdi sözde ama indi şöyle fırlıyordu böyle yırtıyordu yılbaşına 100 K dolar oluyordu ama olmuyor yani görüldüğü gibi % lik kar bakımından altcoin çok daha karlı

Son düzenleme:
SiZe bir sır vereyim gerçi sır değil ayan beyan ortada ama bitcoine bu kadar takılmayın arkadaşın dediği gibi [MENTION=48076]Captain Price[/MENTION] ın doge coin bu gün %100 değer kazandı daha geçen hafta the graph isimli alt coin %600 değer kazandı 3 günde nucypher %200 değer kazandı 15 gün önce 2 günde algorand dün %35 değer kazandı UMA 1 haftada 2 kere %100 değer kazandı bitcoin ne yaptı litecoin de 1 ayda %75 değer kazandı aklı olan görür yakalar diyelim vesselam bitcoin senede %400 haftada 25 ayda 50 değer kazanmış the brand protocol isimli alt coin %4000 değer kazanmış sene de örnekler çoğalır senelik bazda iyi bir yatırım aracı olduğu söylenemez bitcoinin altcoinlere göre kar bakımından garanti bakımından dersen hepsi patlat patlayabilir btc dahil 40 bin dolardan 2.5 K dolarlara inemezdi sözde ama indi şöyle fırlıyordu böyle yırtıyordu yılbaşına 100 K dolar oluyordu ama olmuyor yani görüldüğü gibi % lik kar bakımından altcoin çok daha karlı

ben bu sırrı ethereum 8 dolarken keşfetmiştim o yüzden 2017 den beri sadece altlardayım :) riski de boldur ona göre. 5k $ ı 350k $ a çıkardım altlarla, şu an tekrar erittim aldığım risklerle :p benim borsa yani bittrex de zcash delist edilecekmiş duyurusunu alır almaz sattım eldekileri xrp ye geçirdim. sonra bi delist duyurularına baktım, meğer onu da sileceklermiş gözden kaçırdım. xrp leri satıp hemen doge a geçtim. son 2 saattir 150 $ kâr bıraktı bakalım. sıra altlara geldiğinde çok sağlam neticeler vereceğini düşünüyorum zira toplam hacmi henüz 1 milyar $ da. btc bu kadar kısa sürede 550 milyar $ ı gördüyse altlara da çok karamsar bakmamak gerek ^^

edit. ama en büyük sırrı vereyim ve en risklisini tabiki. büyük paralar en büyük risklerde yatar. en büyük riskler de en az bilinen coinlerdedir. ben yukarda bahsettiğim kazançları o şekilde yaptım. şu an doge bi tık güvenli görünüyor diye geçtim riskli gözüyle girdiğim bi coin değil

Son düzenleme:
Yıllar sonra bu işin v.e-r,g”isi çıkmasın arkadaşlar Yt gibi ?

2018 Ocak ayının ortasına kadar bütün coinler rekor üstüne rekor kırmıştı, sonra yaklaşık 3 sene boyunca düştükçe düştü. Acaba yine aynısımı olucak.

Bitcoin düzeltmeye girmiş olabilir, sonraki zirve 50 bin dolar olacaktır, düzgün yerden stoplu şekilde alabilirsiniz, bende ethereum kovalıyorum, düzgün yerden tekrar almak için

Bu aralar bir çok kişiden pi network u duymaya başladım. Bu sisteme güvenen var mıdır? Sizce telefona indirip kazı yapmanın bizlere herhangi bir olumsuz etkisi olabilir mi?( Kişisel veriler vs. )

Bende tradingviewde karalıyorum üç beş birşeyler.
Geçmiş analizlerime bakıp oynatma özelliğiyle hareketleri izleyebilirsiniz.
Rekorum 23 kat yükselen arpa analizim. Band analizimde 2 günde %50 bıraktı. Birde ilk analizim olan vet şuan 10x falan olması lazım. Tabi maldayken böyle olmuyor. Uzun vadeci olabilseydik girdiğimizde milyonerdik şimdi. :)

Edit: link vermeyi unutmuşum. https://tr.tradingview.com/u/Fldkl/

Son düzenleme:
Tarih tekerrür ediyo gibi. Kırdığı 42k dolarlık rekoru 3 sene boyunca geçemeyebilir (Yatırım Tavsiyesi Değildir)

Nem xem coine iyi bakın AirDrop token muhabbeti var 14 ocakta

Buda yatırım tavsiyesi değildir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri