1 bucuk sene sonra tekrar dönüş yaptım aranıza

• Kullanıcı Cyber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

Cyber

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bu site ilk kurulduğunda üye olmuştum sonra tabi telif yedik yalan oldu twitter uygulama site işine girmiştim twitter yasaklanınca oda hayal oldu simdi tekrardan youtube bel bağladık hayırlısı olsun :)

hoşgeldim hocam twitter uygulama derken takipçi çekme siten mi vardı onu hangi programlama diliyle yapıyorlar hocam

hoşgeldim hocam twitter uygulama derken takipçi çekme siten mi vardı onu hangi programlama diliyle yapıyorlar hocam

Yok hocam takipçi sitesiydi. sistemin alt yapısı php ama twitter api abraham'ın oauth kütüphanesi üstüne kuruluydu hatta yarım kalan bir projemde mevcut. işte yasak geldikten sonra hit kaybı yaşadım

ah ahh 1.5 sene önceki gibi olsa keşke yt.Artık yt da hiç birşey eskisi gibi degil mobil mesaj.inş. Çabuk adapte olursun

ah ahh 1.5 sene önceki gibi olsa keşke yt.Artık yt da hiç birşey eskisi gibi degil mobil mesaj.inş. Çabuk adapte olursun

insallah bakalım hiç bir şey eskisi gibi değil gerçekten bu sözüne katılıyorum zaman geçtikçe güzelleşmesi gerekirken daha da kötüye gidiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin :)

Keşke bu işe bir buçuk sene önce girmiş olsaydım.Hoşgeldiniz hocam, az ünlemli günler.

Keşke bu işe bir buçuk sene önce girmiş olsaydım.Hoşgeldiniz hocam, az ünlemli günler.

hoşgördük hocam ama o zamanlar da sıkıntılar var dı yaşadığım bir anı var ben azerbaycan klipleri eklemiştim türkiyeden biri telif yollamaz mı yok bu şarkıyı bizim sanatçımız seslendirmiş bu şarkı bize ait diye 2007 den acik olan toplamda 6 milyon izlenime sahip olan kanalımda ki videoları sildim hala yediğim o telif de duruyor 6 ay icinde gececek dediler geçmedi zaten ondan sonra da soğudum azerbaycan halk mahnısına türkiyeden hemde resmi bir yayin kuruluşundan telif yolladılar inanamadım :) haksızlık eskiden de vardı şimdide var değişen bişey yok yani hocam :)

Keşke Zamanı geri Alabilsekde 1-2 Sene Önce Youtubeyi Kesfetseydik Suan Herşeyimiz Vardı :) Çok Zorlaştı iş

Hoşgeldiniz. Tekrar

keşke hiç bırakmasaymışsın vay be ne zamanlardı 5 ay boyunca kendime tık attım banlanma olayı yoktu o zamanlar şimdi çok zor oldu iş özgün videodan bile kazanamıyon ünlemler başabela

keşke hiç bırakmasaymışsın vay be ne zamanlardı 5 ay boyunca kendime tık attım banlanma olayı yoktu o zamanlar şimdi çok zor oldu iş özgün videodan bile kazanamıyon ünlemler başabela

bakalım bu ünlemlere ne çareler bulacağız zaten bir işe koyulduk mu iyi veya kötü devamı gelir eskiden tık olayıyla kazanan arkadaşlar oluyordu hatta kendim bile her gün reklamları tıklıyordum ve adsense de sayıyordu :) ödeme kısmında ise hiç bir sıkıntı yaşatmadı

bakalım bu ünlemlere ne çareler bulacağız zaten bir işe koyulduk mu iyi veya kötü devamı gelir eskiden tık olayıyla kazanan arkadaşlar oluyordu hatta kendim bile her gün reklamları tıklıyordum ve adsense de sayıyordu :) ödeme kısmında ise hiç bir sıkıntı yaşatmadı

Şimdi Dene :) Yanlışlıkla Elin Kaysa Adsense Gider. :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri