Merhaba arkadaşlar bu site ilk kurulduğunda üye olmuştum sonra tabi telif yedik yalan oldu twitter uygulama site işine girmiştim twitter yasaklanınca oda hayal oldu simdi tekrardan youtube bel bağladık hayırlısı olsun 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hoşgeldim hocam twitter uygulama derken takipçi çekme siten mi vardı onu hangi programlama diliyle yapıyorlar hocam
ah ahh 1.5 sene önceki gibi olsa keşke yt.Artık yt da hiç birşey eskisi gibi degil mobil mesaj.inş. Çabuk adapte olursun
Keşke bu işe bir buçuk sene önce girmiş olsaydım.Hoşgeldiniz hocam, az ünlemli günler.
hoşgeldin hayırlısı
Tam para kazanılacak zamanda pes etmişsin dostum.![]()
keşke hiç bırakmasaymışsın vay be ne zamanlardı 5 ay boyunca kendime tık attım banlanma olayı yoktu o zamanlar şimdi çok zor oldu iş özgün videodan bile kazanamıyon ünlemler başabela
bakalım bu ünlemlere ne çareler bulacağız zaten bir işe koyulduk mu iyi veya kötü devamı gelir eskiden tık olayıyla kazanan arkadaşlar oluyordu hatta kendim bile her gün reklamları tıklıyordum ve adsense de sayıyorduödeme kısmında ise hiç bir sıkıntı yaşatmadı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.