benim dediğim kalabalık gösteriler içindi sonuçta hepsi yaya kaldırımından yürüyecek değil belli bir gösteri yeri ve güzergahı belirlemek vardır herhalde . hocam meşru daire de ne yaparlarsa yapsınlar bana kalsa polise taş atana sıkılması taraftarıyım. neyse amacım tartışmak değil.iyi forumlar .
Kanunda da bu varmış.
MADDE 6 - Toplantı ve gösteri yürüyüşleri, tüm il veya ilçe sınırları içerisinde aşağıdaki hükümlere uyulmak şartıyla her yerde yapılabilir.
Şehir ve kasabalarda ve gerekli görülen diğer yerlerde hangi meydan ve açık yerlerde veya yollarda toplantı veya yürüyüş yapılabileceği ve bu toplantı ve yürüyüş için toplanma ve dağılma yerleri ile izlenecek yol ve yönler vali ve kaymakamlarca kararlaştırılarak alışılmış araçlarla önceden duyurulur. Bu yerler hakkında sonradan yapılacak değişiklikler duyurudan onbeş gün sonra geçerli olur. Toplantı yerlerinin tespitinde gidiş gelişi, güvenliği bozmayacak ve pazarların kurulmasına engel olmayacak biçimde, toplantıların genel olarak yapıldığı elektrik tesisatı olan yerler tercih edilir.
KuveytTürke baktımda hep hesap işletim ücreti hemde havale eft ücreti almıyor.Enpara bulunduğu banka nedeniyle üye olmadım