1 gblık özgün videomu nasıl hızlı yüklerim yardım edebilrimisiniz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Format Factory, Windows Movie Maker gibi programlarla boyutu aşağıya indirebilirsin.
format factory ile 22 gbdan 1 gba düşrebildimde gende çok zaman alıyor yüklenmesi hocam
22 gb lık özgün video çekebildiğine göre,çok emek harcamış olmalısın.Bence ne kadar sürerse sürsün beklemelisin yüklenmesini.
28 dklık bir oyun videosu tek basıma deneme amaçlı bişiler yapmaya çalıştım teşekkür ederim![]()
Red kamerayla mi cektin![]()
Bknz;WELCOME TO RED DIGITAL CINEMA manufacturer of 4K, 5K and 6K Digital Cinema Cameras, RED ONE, EPIC, EPIC DRAGON and SCARLET
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
frapsle:
çektim hıocam hehe
1 gblık özgün videomu nasıl hızlı yüklerim yardım edebilrimisiniz
Vds al gitsin kardeşim durumun varsa, kafan rahat olsun.
tek çare GECE![]()
gece bos olur diemi üstad![]()
Niye ayıp olsun hocam, 1 GB dosyayı max. 15 dakikada atarsınız VDS ile.
Vdsye atması için internet gerekmiyor 1 GB'lık dosyayı flash diske 4-5 dakikada atıyor. 4-5 dakikadada flash diskten VDS'ye atsa 10 dakika eder. 10 dakikada ypload yapsa 20 dakika. Siz normal internetle Youtube'ye 1 GB'lık dosyayı 20 dakikada mı atıyorsunuz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.