1 GB RAM | E5 2430 v2 | 40 GB SSD | 1GBIT | Limitsiz Trafik | RedStation | 9,99 TL

A
  • Kullanıcı AksoyHosting
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - VPS-VDS Hosting
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
skype da açık gözüküyor yok benim vds 2. güne giriyor hala kapalı..

skype dan dönmüyor mu sana? ben yeni ekledim daha? destekten yazdım, mail attım, özel mesaj attım, r10 dan mesaj yollattım,hala sonuç yok. bu geceye kadar ben sunucularımı alamazsam dava edicem artık yani. bu ne ya.

skype dan dönmüyor mu sana? ben yeni ekledim daha? destekten yazdım, mail attım, özel mesaj attım, r10 dan mesaj yollattım,hala sonuç yok. bu geceye kadar ben sunucularımı alamazsam dava edicem artık yani. bu ne ya.

Normalde skype cevap veriodu ama açık görünüyor dönmüyor bence önemli bi işi olmasa yapmaz gibi bekleyelim bakalım ...

Normalde skype cevap veriodu ama açık görünüyor dönmüyor bence önemli bi işi olmasa yapmaz gibi bekleyelim bakalım ...

ya ben en başından beri dedim yenidir falan filan olur böyle şeyler diye ama bugün 3. gün oldu hala ses seda yok. insanın morali bozuluyor. ben daha vds leri almadım.

bu arkadaşın yapması gereken en önemli şey herkese dönmek. böyle olmaz. bu geceye kadar hallolmazsa ben iptal edicem. yarın geceye kadar da dönmezse pazartesi salı dava ederim.ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum.

Böyle bir mail gelmiş.
Aksoy Hosting Merhabalar,

Gün içerisinde sorunlar ve gelişmeler ile ilgilenemedik bundan dolayı çok özür dileriz. 14.06.2014 08:00 itibari ile destek talepleri cevaplanacaktır.

Sanal sunucu girişi sağlayamayanlar erişim yaptığı takdirde VPN hizmeti ve proxy sistemlerini kapatmaları rica olunur aksi takdirde girişiniz engellenecektir.
Aksoy Hosting İnternet Hizmetleri ' ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Web Site : www.aksoyhosting.com

Müşteri Paneli : Ana sayfa - Aksoy Hosting Email : [email protected] Skype : aksoyhosting Telefon : +90 850 885 09 01 Adres : Kavakpınar Mahallesi Gülyalı Caddesi Sülün Sokak 26/5 Pendik/İstanbul Yer Sağlayıcı No : Onay Sürecinde Vergi Dairesi : Pendik Vergi Numarası : Onay Sürecinde

kurumsal gözüküyorsunuz ama teknik desteğiniz çok kötü

skypeden msjlarımıza cevam verin 2 gündür sunucuda sıkıntılar yaşıyoruz

lütfen cevap verin ....

Arkadaslar bu Iran IP sorunu satici arkadasin degil, Google'in kendi sorunudur. Yani IP'ler lokasyon olarak Data center lokasyonundadir fakat Google sacma sapan bir lokasyon belirleme yontemiyle bazi IP'leri Iran, Afganistan vs gibi ulkeler olarak goruntuluyor. Cozumu var ama uzun , yani beklenmesi gerekiyor ortalama 2 hafta gibi bi sure.

Ben ip tespiti yaptırıyorum ingiltere çıkıyor.
Youtube giriyorum ana sayfa'da farşca öneriler geliyor iwocan haklı gibi.

Selamlar,

IP iran düşme sebebi bizim tarafımızdan kaynaklanan bir sorun değildir. Ripe değerlendirmeleri sonucu bu ortaya çıkar. Kullandığınız yazılımlarda keza etkiler.

IP değişikliği söz konusu olamaz çünkü ek ip 6 TL sunucu ücreti 10 TL. Çok fazla ek bütçe gerektirir.

Forumda açıklama yapamıyoruz bazen bu sıra TR de 2 gbit paylaşımsız hat çalışmamız mevcut kullanıcıları ingiltereden kurtarmak için detaylı bilgi için ;

6 saat süren konuşma sonunda sunucularıma kavuştum :) baya uğraştırdım, ama o da bizi uğraştırdı. baya ilgili bi şekilde yardımcı oldu. yaşanan problemlerden sonra işlerinin istemediği sebeplerden aksadığını ama artık bi sıkıntı kalmayacağını söyledi inşallah. çok yakında daha kaliteli bi hizmet sunacakmış. o yüzden de burdaki destek sıkıntılarını biraz ertelediğinden bahsetti. herkes aldığı hizmetin karşılığını alacak bekleyin sadece dedi ;)

bundan sonra herşey daha iyi olacak inşallah. ;)

vds ye erişemiyorum acaba aynı sorunu yaşayanlar var mı ?

Selamlar,

VDS kesintilerinin giderilmesi için lütfen sunucu ve bilgisayar DNS lerinizi

208.67.222.222
208.67.220.220

olarak güncelleyiniz.

Ayrıca şuan için 10 adet 10 TL lik paket stok mevcuttur ve sadece skype üzerinden verilmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri