1 günde 3174 abonem silinmiş !

• Kullanıcı teymi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

teymi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 16.02.14 tarihinde 3174 tanesi tek seferde olmak şeklinde toplamda 5000 bine yakın tamamen organik (kendiliğinden abone olanlar) abonemden geriye sadece 46 kişi kalmış :). Şaka gibi. Böyle bir durum yaşayan oldu mu ?

abone-2.JPG

abone.JPG

Çok ilginç gerçekten daha da ilginci önceki abonelerin hep sabit kalması.
Edit 1500 üzerinden hesap edilmiş tabi ya fark etmemişim (

organik abonelerin bir anda bırakması %0.01 addmefast mıdır nedir ondan kullanmış olabilirmisin?

veya bir başkası iyilik olsun diye senin kanala abone cekmişl olabilir.

organik abonelerin bir anda bırakması %0.01 addmefast mıdır nedir ondan kullanmış olabilirmisin?

veya bir başkası iyilik olsun diye senin kanala abone cekmişl olabilir.

Hayır hocam abone çekimi yapmadım, zaten çoklu kanal çalıştığım için kanalı açıp ayda bir defa sıra gelirse kontrol edecek zamanım oluyor. Bir başkasınında öyle bir kıyak yapacağını sanmam :). Zaten grafikte düz çizgi halinde görünen değerler 10-45 arasında günlük katılan abone sayıları. izlenim sayısına göre günlük abone dağılımı normal galiba.

Ne paylaştın da kaçırdın adamları :D

Hocam son videoyu 8 ay önce paylaşmışım.

Hocam son videoyu 8 ay önce paylaşmışım.

Durum açıklığa kavuştu o zaman. Kanalın da gidebilir. :)

Etkin olmayan hesaplar politikası

Genel olarak, kullanıcıların YouTube topluluğu içinde etkin üyeler olmaları beklenir. Bir hesabın uzun süre etkin olmadığı fark edilirse, hesap YouTube tarafından herhangi bir bildirimde bulunulmadan geri alınabilir. Aşağıdaki durumlarda hesabın etkin olmadığı kabul edilebilir:

Siteye en az altı aydır giriş yapmamıştır
Hiçbir zaman video içeriği yüklememiştir
Videoları veya kanalları izleyip yorumlama konusunda etkin bir şekilde rol almıyordur

Kaynak: https://support.google.com/youtube/answer/2801981?hl=tr

Durum açıklığa kavuştu o zaman. Kanalın da gidebilir. :)

Etkin olmayan hesaplar politikası

Genel olarak, kullanıcıların YouTube topluluğu içinde etkin üyeler olmaları beklenir. Bir hesabın uzun süre etkin olmadığı fark edilirse, hesap YouTube tarafından herhangi bir bildirimde bulunulmadan geri alınabilir. Aşağıdaki durumlarda hesabın etkin olmadığı kabul edilebilir:

Siteye en az altı aydır giriş yapmamıştır
Hiçbir zaman video içeriği yüklememiştir
Videoları veya kanalları izleyip yorumlama konusunda etkin bir şekilde rol almıyordur

Kaynak: https://support.google.com/youtube/answer/2801981?hl=tr

1-ayda bir giriş yapıyorum.
2-birkaç video olması "hiçbir" şartını geçiyor.
3-yüzlerce kanalım var hiçbirinde bahsi geçen etkinliklerde bulunmam.

Sanıyorum bahsedilen hesaplar tamamen boş ve terk edilmiş hesaplar oluyor.

---------- Mesaj saat 04:05:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:03:48 civarında gönderildi. ----------

g+ kes bağla yaptın mı?

Evet hocam. 5 ay önce para kazanması kapatıldıktan sorna bir kaç defa yapmıştım. Diğer kanallarımda işe yaramıştı ama bu kanalda açamamıştım.

hocam benim isim politikası yüzünden kanalım kapandı açıldı tüm aboneler silindi:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri