1 Günde Adsenseye Kaç Kanal Bağlanmalı ?

Tunahan06

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar merak ettiğim konu bir günde 1 adsenseye 100 kanal bağlasam farklı ipler ile bir sorun olur mu ?

o kadar kudretliyim diyorsan bağlıyabilirsin.

Ben denemistim 30 kanal bagladim benim konum da var 30 kanal baglama testi diye neredeyse 1 ay a yakin sure gecti hic sorun yasamadim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar yeni konu açmak istemedim..

gelecekte sıkıntı yaşamamak için..

1 günde 1 adsense en fazla kaç kanal bağlanmalı?

veya

1 günde 1 adsense ne kadar süre aralıkları ile kanal bağlanmalı?

Son düzenleme:
arkadaşlar yeni konu açmak istemedim..

gelecekte sıkıntı yaşamamak için..

1 günde 1 adsense en fazla kaç kanal bağlanmalı?

veya

1 günde 1 adsense ne kadar süre aralıkları ile kanal bağlanmalı?

kalın yazma ceza yersin

Benim bildiğim kadarıyla bir limit vs. yok.

Ben vds te bağlamıyorum artık .vds lerim tr ip kendi bilgisayarimdan bağlıyorum.eskiden vds başına bir adsense ayirirdim ülke farkından dolayı sürekli sms uyarısı düşerdi.bence bu riskli bir hareket.şöyle yapabilirsin vds yabancı lokasyonsa bir hafta bekle kendi pcne gec ordan bağla sms onayi istememesi lazım.o şekilde de yapıyordum.en garanti olan kendi pc bence

mobil mesaj

25 tane baglamisligim var.

mobil mesaj
25 tane bağlamak demek bile 12 saat çalışma süresi üzerinden hesaplarsak saatte 2 kanal bağlamak demek.. Peki kanallar da herhangi bir sıkıntı oldu mu?

Ayrıca adsense kanalları bağlamak vds üzerinden daha mantıklı değil mi? Vds üzerinden videoları yüklüyoruz ABD veya İngiltere lokaysondan, sonra kanala tr den giriş yapıyoruz..

25 tane bağlamak demek bile 12 saat çalışma süresi üzerinden hesaplarsak saatte 2 kanal bağlamak demek.. Peki kanallar da herhangi bir sıkıntı oldu mu?

Ayrıca adsense kanalları bağlamak vds üzerinden daha mantıklı değil mi? Vds üzerinden videoları yüklüyoruz ABD veya İngiltere lokaysondan, sonra kanala tr den giriş yapıyoruz..

adsenseyi riske atmaktansa kanalları riske atmak daha mantıklı değilmi ;)

o şekilde düşünmemiştim hiç :)

farklı görüşü olan var mı arkadaşlar? tecrübeleri bekliyoruz..
Mesajimi yeniden oku bence durumu kavra iyice.ayrıca ben video ortasını kanalı para kazanmaya açtığım gibi giriyorum artı zaman kazanıyorum.şimdi 20 25 devri geçti gerçi artık calismiyorum durakladim.

mobil mesaj

Mesajimi yeniden oku bence durumu kavra iyice.ayrıca ben video ortasını kanalı para kazanmaya açtığım gibi giriyorum artı zaman kazanıyorum.şimdi 20 25 devri geçti gerçi artık calismiyorum durakladim.

mobil mesaj

bi kaç kere okudum zaten hocam :)

dediklerini anladım iyice de, şimdi dediğin gibi bi arkadaş çıkar o kadar bağlama 10 tane iyidir der.. farklı fikirler duymak istedim sadece..

ayrıca dediğin gibi video ortalarını bende o şekilde açıyorum.. videoları yükledikten ne kadar sonra kendi pcmizden oturum açıp bağlamalıyız gibi aklımda sorular var hala..

Ben vds te bağlamıyorum artık .vds lerim tr ip kendi bilgisayarimdan bağlıyorum.eskiden vds başına bir adsense ayirirdim ülke farkından dolayı sürekli sms uyarısı düşerdi.bence bu riskli bir hareket.şöyle yapabilirsin vds yabancı lokasyonsa bir hafta bekle kendi pcne gec ordan bağla sms onayi istememesi lazım.o şekilde de yapıyordum.en garanti olan kendi pc bence

mobil mesaj
Evet adsenseye kanalı bağlarken ip çıkış noktası önemli devamlı adsenseye girdiğin ip üzerinden kanallar bağlanmalı daha sonra mümkünse o kanallara girilmemeli..

Not: Günlük maksimum 3 kanal bağlanmalı diye düşünüyorum fazlası zarar..

Evet adsenseye kanalı bağlarken ip çıkış noktası önemli devamlı adsenseye girdiğin ip üzerinden kanallar bağlanmalı daha sonra mümkünse o kanallara girilmemeli..

Not: Günlük maksimum 3 kanal bağlanmalı diye düşünüyorum fazlası zarar..

peki vdsden kanalın işini bitirdikten ne kadar sonra TR'den kanala giriş yapıp bağlanmalı? 1-2 gün?

peki vdsden kanalın işini bitirdikten ne kadar sonra TR'den kanala giriş yapıp bağlanmalı? 1-2 gün?
Aslında bunlar bir bütün kanalı hazırlarken onayladığın ülke neresi 3cx ingiltere numaraları kanalı açtığın ip adresi neresi ingiltere kanalı adsenseye bağlıyacağın adreste ingiltere olabilir fakat adsenseyi devamlı kullandığın ipde kanalı bağlamalısın, kanalla işin biter bitmez bağlayabilirsin günlük 3 kanalı geçirmeden, tavsiyem budur.

Aslında bunlar bir bütün kanalı hazırlarken onayladığın ülke neresi 3cx ingiltere numaraları kanalı açtığın ip adresi neresi ingiltere kanalı adsenseye bağlıyacağın adreste ingiltere olabilir fakat adsenseyi devamlı kullandığın ipde kanalı bağlamalısın, kanalla işin biter bitmez bağlayabilirsin günlük 3 kanalı geçirmeden, tavsiyem budur.

naçizane tavsiyen için çok teşekkür ederim.. fakat yinede açık bir kapı bırakmışsın :) olsada olur demişsin sanki.. bundan dolayı kanalına veya adsensine zarar gelen oldumu bilmiyorum ama yt'de herşeyin fazlası zarar sanırım..

çekincem aslında şu yönde : adsensi kendi pcm üzerinden çok fazla oturum açmıyorum andorid cihazımdan "adsense dashboard" uygulaması ile widget ile takip ediyorum.. sadece kesinleşme zamanlarında oturum açıp ne alacağıma bakıyorum..

şimdi TR'deki cihazımla sürekli oturum açılmış gibi gözüktüğünden vds üzerindede oturum açıp bağlamak tuhaf geldi..

Vds üzerinde oturum açıp adsense baglarsan,atıyorum vds de 30 kanal actin bunların olası bütün risklerini o saniye adsense hesabına da sicratirsin.mesajımı tekrar oku lütfen.

mobil mesaj

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri