Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar izlenime göre tıklamalr ve kazanç iyimi ? devamlı artıyor şuanda dünde 80 tl geldi
![]()
tbm bana göre çok düşük
en az 3 katı kazandırması lazımdı bana göre...
2 videodan kazanıyorum şuanda sabit
---------- Mesaj saat 21:05:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:04:32 civarında gönderildi. ----------
nasıl arttırabilirim ? tbm'yi
Arkadaşlar izlenime göre tıklamalr ve kazanç iyimi ? devamlı artıyor şuanda dünde 80 tl geldi
![]()
başlıga bakınca içimden gelen söz şu :
soru : 1 günde bu kazanç iyi mi?
cevap : 1 günde bu kazanç berbat,yerinde olsam o kanalı kapatırdım,satmaya bile degmez
konuya dönecek olursak,tbm düşük.aslında bana göre sayfa to da biraz düşük ama o görmezden gelinebilir.tbmyi artırmak gerek...
içerik türk 2 video var zaten bana göre uygun günlük 100 tl geliyor 10 günde 1.000 tl yapar hocam beğenmiyormusunuz![]()
dalgamı geçiyonuuuzzz ustam adammı seçiyonuz ,Arkadaşlar izlenime göre tıklamalr ve kazanç iyimi ? devamlı artıyor şuanda dünde 80 tl geldi
![]()
Yok kardes is yapmazzz, sen en iyisi o kanali bana ver onayli youtube hesabi lazimdi banada
Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi
başlıga bakınca içimden gelen söz şu :
soru : 1 günde bu kazanç iyi mi?
cevap : 1 günde bu kazanç berbat,yerinde olsam o kanalı kapatırdım,satmaya bile degmez
konuya dönecek olursak,tbm düşük.aslında bana göre sayfa to da biraz düşük ama o görmezden gelinebilir.tbmyi artırmak gerek...
içerik türk 2 video var zaten bana göre uygun günlük 100 tl geliyor 10 günde 1.000 tl yapar hocam beğenmiyormusunuz![]()
sayfa to 1,5 olunca seviniyorum adamın 2,5 idare eder diyosun
1 günde bu kazanç iyi mi diye başlık açıyorsun hocam "10 günde 1.000 tl yapar hocam beğenmiyormusunuz" diyorsun sonrada
![]()
çokmu pc başında kaldım anlamadım gitti![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.