Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar. 1 den fazla adsense hesabı olanlar günde 2 veya daha fazla adsense hesabına aynı bilgisayardan aynı modemden farklı ip den giriş yapan var mı ? ve bu yüzden ban yiyen varmı ?
7 tane adsenseye aynı PC den sadece çerezleri temizleyerek peşpeşe giriyorum... 2 yıldır hiçbir problem yaşamadım. Banlanan adsense olsada diğer adsenselere hiçbirşey olmadı...
BOL KAZANÇLAR...
CCleaner
adsense lerde kaçar kanal var özel deilse
maximum 5
Fazlasının risk olduğu kanaatindeyim...
Tabiki...![]()
ben 1 kişi 1 adsense alabiliyor diye biliyodum yanlış biliyomuşum
Giriyoruz hocam sknti olmuyor ..Merhaba arkadaşlar. 1 den fazla adsense hesabı olanlar günde 2 veya daha fazla adsense hesabına aynı bilgisayardan aynı modemden farklı ip den giriş yapan var mı ? ve bu yüzden ban yiyen varmı ?
Yanlış biliyorsunuz... İsimlerin bir önemi yok önemli olan pin için girilen adreslerin farklı olması gerekiyor...
ÖRNEK-1
İsim: Ahmet Mehmet
Adres: Pembe mah. mavi cad. 1234 sok. No:20 Avcılar/İstanbul/Türkiye
ÖRNEK-2
Adres: 1234 sokak mavi caddesi Pembe mahallesi No:20 bizim apt Avcılar/İstanbul/Türkiye
ÖRNEK-3
Adres: BİZİM APARTMAN no:20 Pembe mah. 1234 sok. mavi caddesi hasan bakkal karşısı Avcılar/İstanbul/Türkiye
Şeklinde adresler girebilirsiniz...
BOL KAZANÇLAR...
7 tane adsenseye aynı PC den sadece çerezleri temizleyerek peşpeşe giriyorum... 2 yıldır hiçbir problem yaşamadım. Banlanan adsense olsada diğer adsenselere hiçbirşey olmadı...
BOL KAZANÇLAR...
peki telefon numarasını napıyorsun hocam
1 gunde 2 3 tane farkli adseye girdiginiz oldumu hocam tam anlayamadim .
her adsense ayrı vds kullanıyorum, tuzlu oluyor ama kafam rahat ve sorun yaşamıyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.