[75 Krş]1 Hafta Bekletilmiş +15 Onaylı Kaliteli Kanallar
*Her kanalın açımında IP resetlenmiş, çerezler silinmiş, HDD ID değiştirilmiştir. Ayrıca kanalları açarken 2 farklı internet bağlantısı ve 2 farklı bilgisayar kullandım. Bir bilgisayar ve internet bağlantısından günde en fazla 20 kanal açıldı. Çok daha üzerine satacaktım fakat iş zor gelince bırakıp ucuza stok bitiriyorum. O kadar emek boşa gitmesin.
*Kanallar en aşağı 1 haftalık olduğu için kapanma riski yoktur.
*Satışlar sınırlı sayıda stok üzerinden yapılacaktır. Ve stoklar sürekli olarak olarak yenilenemeyecek malesef.
*Kanal teslimi 10 dakika içinde yapılır.
*Kanallar teslim edilmeden önce tek tek kontrol edilir.
*Hatalı kannallar yenileriyle değiştirilir fakat kanallar 1 haftalık olduğu için spamdan kapanan kanalları değiştiremiyorum.
ÖDEME
HALKBANK ve Paypal vasıtasıyla yapılır. Ödeme biligileri skype üzerinden verilir.
STOK: 80
1 Hafta Bekletilmiş +15 Onaylı Kanallar
[75 Krş]*Her kanalın açımında IP resetlenmiş, çerezler silinmiş, HDD ID değiştirilmiştir. Ayrıca kanalları açarken 2 farklı internet bağlantısı ve 2 farklı bilgisayar kullandım. Bir bilgisayar ve internet bağlantısından günde en fazla 20 kanal açıldı. Çok daha üzerine satacaktım fakat iş zor gelince bırakıp ucuza stok bitiriyorum. O kadar emek boşa gitmesin.
*Kanallar en aşağı 1 haftalık olduğu için kapanma riski yoktur.
*Satışlar sınırlı sayıda stok üzerinden yapılacaktır. Ve stoklar sürekli olarak olarak yenilenemeyecek malesef.
*Kanal teslimi 10 dakika içinde yapılır.
*Kanallar teslim edilmeden önce tek tek kontrol edilir.
*Hatalı kannallar yenileriyle değiştirilir fakat kanallar 1 haftalık olduğu için spamdan kapanan kanalları değiştiremiyorum.
ÖDEME
HALKBANK ve Paypal vasıtasıyla yapılır. Ödeme biligileri skype üzerinden verilir.
STOK: 80
Son düzenleme: