1 Hafta da 50 dolar kazandım Normal mi?

ilbocan

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba
henuz 1 hafta oldu youtube ile ilgileneli. uzun süredir internet kazançları ile ilgileniyorum. Ama son zamanlarda internetten yaptığım işler kazanç getirmemeye başladı ve ben de yutube ile para kazanma yolunu aramaya başladım.
Yaklaşık bir hafta da da 50 dolar para kazandım. Bu ne kadar normal bilmiyorum Aşağıda size kazancımı gösteriyorum. TBM oranına ve diğer seçeneklere bakarak tecrübeli arkadaşların yorum yapmasını bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 197

son 1 haftada 5 kanal açtım. 2 kanalda ihtal aldım telif hakkı yüzünden. Yukarda size gösterdiğim kanal türçke kanaldır.

ayrıca birde yabancı kanal açtım ama kazanç orda çok daha az. yabancı kanalda ise 5 dolara zor ulaştım. Bu nasıl iş anlamadım.
Türkçe kanala türkiyeden haberleri, yabancı kanala ise dünyadan haberleri yükledim. Türkçe kanalda 165, yabancı kanalda ise 148 video yükledim.

Bir diğer sorum ise her kanal için ayrı e mail adresi ile mi yutube ye üye olmak gerekiyor. Aynı yutube hesabından kanallar açamıyormyuz.... değilse bir sürü mail adresi ile boğuşucaz
Yorumlarınızı bekliyorum...

Bir diğer sorum ise her kanal için ayrı e mail adresi ile mi yutube ye üye olmak gerekiyor. Aynı yutube hesabından kanallar açamıyormyuz.... değilse bir sürü mail adresi ile boğuşucaz

öncelikle bol kazançlar tbm normal gibi duruyor iyi kazanç olmuş adına ..
evet aynı youtube hesabından başka kanal açamazsın..yani her kanalı başka bir gmail hesabınla açacak ve kullanmış olduğun adsensehesabına bağlayacaksın...maalesef bizde o şekilde uğraşıyoruz başka çözümü yok...

Türkçe kanaldan bu Tbm leri almayı nasıl başardın ?

Türkçe kanal.
İlk 1 haftada böyle tbm.
Düşündürdü beni açıkçası?

Herhangi bir extra çalışma yaptın mı? Niche kelime tarzı TBM yükseltici faaliyetlerin oldu mu? Yoksa normal attın mı videoları? İlginç gerçekten Türkçe içerik ile bu TBM'ler. Kategorine de bağlı olabilir, ne ile alakalı videoların ?

Arkadaşlar merhaba
henuz 1 hafta oldu youtube ile ilgileneli. uzun süredir internet kazançları ile ilgileniyorum. Ama son zamanlarda internetten yaptığım işler kazanç getirmemeye başladı ve ben de yutube ile para kazanma yolunu aramaya başladım.
Yaklaşık bir hafta da da 50 dolar para kazandım. Bu ne kadar normal bilmiyorum Aşağıda size kazancımı gösteriyorum. TBM oranına ve diğer seçeneklere bakarak tecrübeli arkadaşların yorum yapmasını bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 197

son 1 haftada 5 kanal açtım. 2 kanalda ihtal aldım telif hakkı yüzünden. Yukarda size gösterdiğim kanal türçke kanaldır.

ayrıca birde yabancı kanal açtım ama kazanç orda çok daha az. yabancı kanalda ise 5 dolara zor ulaştım. Bu nasıl iş anlamadım.
Türkçe kanala türkiyeden haberleri, yabancı kanala ise dünyadan haberleri yükledim. Türkçe kanalda 165, yabancı kanalda ise 148 video yükledim.

bir gmail hesabindan 3 youtube hesabi kullanabilirsin,

Hesabiniz bir google+ ya bagli ise baglantisini kesin

Ayarlar - Gelismis - Google+ Sayfasila Baglantili Hale Getir ( Beta ) ya tikla

gelen seceneklerden Daha iyi bir ad secin ne tiklayin devaminda talimatlari uygulayin yeni bir google + sayfasi ile ayni hesabdan 2. bir youtube kanalina sahip olacaksiniz..

isminizi duzgun secin cun ki suanda yuklu olan videolariniz o vermi soldugunuz isim ile gozterilecek, bu sekilde toplam 3 kanala sahip olabilirsiniz tek gmail ile

bu tarz bir konuda resimli anlatim yapmistim ama o konu suan aklimda degil bulabilirsen resimli anlatimim var

Yabancı kanalda bile o tbmleri görmek zor türkçe de sen bu tbmleri nasıl yaptın merak ettim açıkcası? Helal olsun ayrıca iyi kazanmıssın ilk haftaya göre

Tbm oranları çok yüksek ya 1 hafta da bu tbm oranları acayip millet 4-5 ay uğrasıyo bu tbm oranlarını yakalamak için arkadaş 1 haftada yapmış artık şansamı yapmış bi stratejiyle mi yapmış orasını bilemicem de Helal olsun güle güle harca kardeşim.

başlangıç için güzel bir tablo kardeşim. Allah daha çok versin inşallah.

cevap yazan arkadaşlara teşekür ediyorum. yardımları için
bu arada bir mail hesabında bir kaç tane hesap açılabiliniyor ve kanal isminizi 1 seferlik değiştirebiliyorunuz. bütün gün uğraştım ama çözdüm
Kanalın ismini değiştirecek arkadaşlar şu linke tıklayarak direk değiştirebilirler kanal isimlerini
http://www.youtube.com/account_advanced
saygılar

bu arada bir mail hesabında bir kaç tane hesap açılabiliniyor ve kanal isminizi 1 seferlik değiştirebiliyorunuz. bütün gün uğraştım ama çözdüm
Kanalın ismini değiştirecek arkadaşlar şu linke tıklayarak direk değiştirebilirler kanal isimlerini
saygılar

Yeni kanal istediğin kadar oluşturabilirsin aynı gmailden.
Kanal ismini değiştirmek istiyorsan onuda istediğin kadar değiştirebiliyorsun ama url si aynı oluyor. youtube.com/kanaladi mesela sen kanal adını değiştirdin ama url deki değişmiyor.

Şu aralar millet kasalmak içinmi konu açıyor bilemedim :D

Bi arkadaşta tbm si yüksek olmasına rağmen düşük diye açmış :D

O değilde Muslera06 hocamız açsında ozaman görün siz kazancı :D :D :D

saygılar

sağol hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri