1 Haftada 4 Video Patlatmak ?

• Kullanıcı azmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

azmi

Kayıtlı Üye
edit: konuya siyasi yorumlar atmazsak memnun olurum. konunun amacı -youtubede popüler videolarda nasıl listelenir, bunun için neler yapıyorsunuz.-'dur.
merhaba arkadaşlar,
2 gündür youtube ana sayfada listelenen 'Olmasaydı da olurduk' ilanını veren kişi konuştu - YouTube videosu ve bu arkadaşın bir haftada nasıl 4 video patlattığı hakkında görüşlerinizi almak için konuyu açtım. sizce bu işin arka planında neler olabilir ve ana sayfada listelenmek için neler yapıyorsunuz, yapılabilir?
cevaplar için şimdiden teşekkürler.

not: konuda kanal linki verilmiş kaldırılsın diyebilecek yorumlar için de bu kanal 2 gündür youtube ana sayfada bir hafta önce de bu videosuyla (Muharrem İnce'den Tarihi Konuşma AKP'lilerde Alkışladı - YouTube) yine çoğumuzun aşina olduğu kanal.

twitter ve facebook sayfaları sayesinde patlatıorlar işte videolarını. bizde hala yaya yürüyoruz panpa

edit: konuya siyasi yorumlar atmazsak memnun olurum. konunun amacı -youtubede popüler videolarda nasıl listelenir, bunun için neler yapıyorsunuz.-'dur.
merhaba arkadaşlar,
2 gündür youtube ana sayfada listelenen 'Olmasaydı da olurduk' ilanını veren kişi konuştu - YouTube videosu ve bu arkadaşın bir haftada nasıl 4 video patlattığı hakkında görüşlerinizi almak için konuyu açtım. sizce bu işin arka planında neler olabilir ve ana sayfada listelenmek için neler yapıyorsunuz, yapılabilir?
cevaplar için şimdiden teşekkürler.

not: konuda kanal linki verilmiş kaldırılsın diyebilecek yorumlar için de bu kanal 2 gündür youtube ana sayfada bir hafta önce de bu videosuyla (Muharrem İnce'den Tarihi Konuşma AKP'lilerde Alkışladı - YouTube) yine çoğumuzun aşina olduğu kanal.

kesınlıkle bende attım bu vıdeoalrı acayıppp ızlenım aldım bu cocuk ıse hurrıyet .com takıp edıyor :D

Biz videoyu indirelim kendi logomuzu basalım bunlar indirsin diyek 10 mblik videoyu dümdüz atsınlar 4 günde milyarları kazansın şans olacak arkadaş yok şans olacak başka yolu yok.

arkasında sağlam facebook sayfaları olması kuvvetle muhtemeldir. bir araştırma yapalım bakalım :)

edit: twitter'dan herhangi bir fenomen vs sayfası kullanmamış, twitter'dan doğal olarak yayılmış bu link.

facebook'ta nasıl yayıldığına dair bir kanıt bulamadım ancak "kemalist, atatürkçü" sayfaların dikkatini çektiği kesin.
facebook istatistikleri:
"share_count": 16055,
"like_count": 26886,
"comment_count": 15304,
"total_count": 58245,

facabooktan toplam 58.245 etkileşim almış.

Kaç para almıştır ki 2 milyon izlenmeye ortalama ??

Yorumlar için teşekkürler.
Özetlemek gerekirse:
- Akıl Verme Para Ver: Sosyal medyada elimiz güçlü olacak. Elimizde ciddi takipçili facebook, twitter, google +, linkedin, instagram vs. profilleri olacak. Yankı uyandıracak haberleri ağımız aracılığıyla geniş kitlelere ulaştırabileceğiz.
- AyyildizCs: Gündemi yakından takip edeceğiz.

---------- Mesaj saat 16:46:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:43:33 civarında gönderildi. ----------

arkasında sağlam facebook sayfaları olması kuvvetle muhtemeldir. bir araştırma yapalım bakalım :)

edit: twitter'dan herhangi bir fenomen vs sayfası kullanmamış, twitter'dan doğal olarak yayılmış bu link.

facebook'ta nasıl yayıldığına dair bir kanıt bulamadım ancak "kemalist, atatürkçü" sayfaların dikkatini çektiği kesin.
facebook istatistikleri:

paylaşım istatistiklerini nerden sorguluyorsunuz?

Yorumlar için teşekkürler.
Özetlemek gerekirse:
- Akıl Verme Para Ver: Sosyal medyada elimiz güçlü olacak. Elimizde ciddi takipçili facebook, twitter, google +, linkedin, instagram vs. profilleri olacak. Yankı uyandıracak haberleri ağımız aracılığıyla geniş kitlelere ulaştırabileceğiz.
- AyyildizCs: Gündemi yakından takip edeceğiz.

---------- Mesaj saat 16:46:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:43:33 civarında gönderildi. ----------

paylaşım istatistiklerini nerden sorguluyorsunuz?

facebook graph api üzerinden.

https://twitter.com/IBurakCetinkaya
bu o adamın twitterı ilgili hashtaglarla tt olur arkasında twitter var yani

---------- Mesaj saat 16:51:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:48:52 civarında gönderildi. ----------

facebook istatistikleri:

hakkında kısmında 65 k lık twitterı var

https://twitter.com/IBurakCetinkaya
bu o adamın twitterı ilgili hashtaglarla tt olur arkasında twitter var yani

---------- Mesaj saat 16:51:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:48:52 civarında gönderildi. ----------

hakkında kısmında 65 k lık twitterı var

twitter'dan bu videoları paylaşmıyor, ya da paylaşıp siliyor. twitter hesabında youtube linkleri mevcut değil malesef.

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. konuda çok değerli yorumlar var. okumasını bilen kişiler konudan kendisine pay çıkaracaklar ve yt rotasını ona göre çizeceklerdir..

Bu adamadan hiç ama hiç hoşlanmadım.

konuya ek olarak:
nasıl ki para parayı çeker ise sanalda da sistem aynı şekilde beğeni beğeniyi çeker. elinizde milyonluk sayfalar varsa bu sayfalar sizin için biçilmiş kaftan mahiyetindedir. bu sayfalar sizi her gün youtube'ın popülerlerinde çıkarmasa bile sayfaların dönüşü ziyadesiyle olacaktır. eğer sayfalarınız yoksa ve imkanınız buna yetmiyorsa youtube için açmış olduğunuz maillerle facebook, twitterda fake üyelikler açıp ufaktan başlayabilirsiniz.
bunun için forumda faceden, twitterdan hit alma gibi konular mevcut.
konuda cevabımı erken aldığım ve üzerine eklemeler yaparak attığım son postum için de özür diliyorum. her ne kadar konu açık gibi gözükse de anlamayanlar açısından bencillik etmiş olabilirim : (
umarım yakın süreçte bu konuyu açmıştım, youtube'un ana sayfasında milyonluk izlenme alan video bana ait diye yeni bi konu açmak nasip olur :)
(site için adsensede güzel işler çıkardık. yt işinde neden olmasın..)

benim yüklediğim bi videoda italyanın youtube ana sayfasında 3 gün durmuştu adsense hesabıma girdiğimde inanamamıstım, hemen hesapları kontrol ettim araştırma yaptım sonunda italyanın youtube ana sayfasında videomu bulmustum :) İşin garip tarafı açıklama yoktu etiket bile sallama etiket şaşırmıştım.facebook twitter gibi heaplarımda yoktu söylim.

not: 3 gün sonra topluluk kuralları gelmişti:)

sana şu kadarını söyliyeyim oda sana bayılmıyor :) kişisel görüşünü kendine sakla arkadaşım.

hocam senin videoda patlamış herhalde ''levent üzümcü tüyleriniz diken diken olacak'' kanal adı çağdaş er yazıyor senin herhalde o kanal isme göre söyledim

Bu arkadaşın videoları facebook ta benimde beğendiğim yarım milyonluk bir sayfadan yayınlanıyor.Büyük ihtimal o sayfanın yöneticisi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri