1 Haftalığına Acayip Uygun Onaysız Mailler!

Javazbekk

Kayıtlı Üye
3 hafta içinde üniversite harcını vede yatay geçişle okul değiştireceğimden dolayı acil paraya ihtiyacım var arkadaşlar. Normal gmail satış konum üzerinden 75 krşa satışlarım devam etmekteydi fakat 1 aydan az bir süre sonra üniversiteye gideceğimden çok çok daha fazla mail satmam gerektiğini düşündüm. Onun için sadece 1 hafta süreyle normalde 0,75 krşa sattığım kanalları 0,40 krşa satacağım yarından itibaren başlamak üzere her gün 500 adet onaysız mail siparişi alınır toplam 3500 adet mail bu hafta satmayı planlamaktayım. Hem sizler için ileride yatırım olmuş olur hemde bana üniversitem için yardımcı olmuş olursunuz.

NOT: 0,40 KRŞ Fiyatındaki maillerim tükenmiştir. Tüm siparişler alınmıştır. Önümüzdeki hafta için sipariş vermek isteyenler skype: javazbekk fiyat 0,75 krş devam edecektir.

1.Gün: 0 Mail 20.08.2015 Siparişler Alındı
2.Gün: 0 Mail
21.08.2015 Siparişler Alındı
3.Gün: 0 Mail
22.08.2015 Siparişler Alındı
4.Gün: 0 Mail
23.08.2015 Siparişler Alındı
5.Gün: 0 Mail
24.08.2015 Siparişler Alındı
6.Gün: 0 Mail
25.08.2015 Siparişler Alındı
7.Gün: 0 Mail
26.08.2015 Siparişler Alındı

HEMEN SİPARİŞ VERMEK İÇİN;

15 mail alıntı sıkıntı yok çok teşekkür ediyorum

50 mail alındı sıkıntı yok. teşekkürler.

25 kanal alındı..Hızlı servis teşekkürler :))

Son düzenleme:
android açcan heralde seri açacağına göre ?

Kanalların hepsi Pc üzerinden açılmaktadır. 0,75 krş değerinde olan maillerdir hepsi. Acil para ihtiyacından dolayı bu denli bir indirim yaptım. 1 Hafta sonra eski fiyatından satışlara devam edeceğim zaten.

Bu arada diğer satış konum : http://www.ytpara.com/onayli-gmail-...m/81204-javazbekkin-gmailleri-gunluk-ref.html

---------- Spam Engelliyici 18:28 ---------- Önceki Mesaj 18:25 ----------

Kanallarda benden kaynaklı bir kapanma sorunu sezdiğimizde zaman farketmeksizin. (Örn: 6 ay sonra ilk defa kanalıma giriyorsunuz ve kanal kapanmış veya tel onayı istiyor.) Kesinlikle kanal telafisi yapılır. Dilenildiği takdirde alıcının parası geri ödenir.

Arkadaşlar eğer yeteri kadar ilgi gelmezse konuyu kapatıp eski fiyatından satışlara devam edeceğim. Boşa fazladan konuya gerek yok. Satışlara devam ediyoruz yarın gece 24:00 da teslim etmek üzere 500e kadar gmail siparişi vardır. Maillerimi denemek isteyen arkadaşlarıda skype javazbekk adresi üzerinden bekliyorm.

arkadaştan ref maili almıştım benden kaynaklı bir problem yaşamama rağmen benimle baya ilgilenmişti. tavsiye ederim.

hayırlı satışlar.İnş hedefine ulaşırsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri