coldcrafting
Yasaklanmış
Kanal satılmıştır.Başka satışta görüşmek üzere..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Partner değildir.Kanal adsensededir.Kanal URL alınmamıştır.
Kanal Adresi : (Satın Alacak Kişiye) // Gerekli bilgiler resimlerle verilir.Kanal linkini veya ismini görmek isteyen ödemesini yapar.
Kanalın abone sayısı :28 OrganikToplam video görüntülenme sayısı :42.367 OrganikHesap Kayıt Tarihi : (AY/YIL)
Kanalın dili : -
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : 178 video / Haber - Çizgi film
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Hayır Yok Tertemiz Kanal (Topluluk kuralları,Telif hakkı ihtarları ,Content ID hak talepleri)
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Hayır Yok
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Eklenebiliyor
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? : Evet Var
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Aktif
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayır Bulunmuyor
Kanal üzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? : -
Kanal Hakkında Ek Bilgi : Kanal Tertemizdir .
![]()
Fiyat : 75 TL ( Kanalı alan kişiye gerekli bilgiler vs. verilecektir.Çalışılan ülke ve kategori..Telifsiz rahat bir kategori ve ülkedir.
Satış Nedeni : Telefon faturam yüklü miktarda geldiğinden ödemekte güçlük çekiyorum.O yüzden kanalı satma kararı aldım.
Skype adresim : Jrdesinq
Kanal Adsense'dedir.
Bu kanallar sayesinde adsenseden güzel kazanç elde ettim.( 1 Haftalık resmi koyuyorum.) [ 5 adet kanal mevcuttur. ]
![]()
---------- Mesaj saat 05:11:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:43:35 civarında gönderildi. ----------
Adsense Görüntüsü eklenmiştir.Kanal URL alınmamıştır.
---------- Mesaj saat 05:28:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:11:20 civarında gönderildi. ----------
Fiyat 75 TL'e çekilmiştir.
ödeme bilgilerini pm atın alalım
kaynak önerisi veriyo musun ödeme yöntemi pm alabilir miyim
kaynak önerisi veriyo musun ödeme yöntemi pm alabilir miyim
TELEFON bilgilerinizi alabilirmiyim
![]()
Şuan ki tablo bu şekilde devam ediyor mu ?
Bu adsense resminde 5 kanal var ve siz sadece 1 tanesini satıyorsunuz, doğru mu anladım?
Sattığınız kanalın popüler video izlenimlerini koyabilir misiniz?
Guncellenmesi gerekiyor mu kanalin? En son ne zaman video attin, unleme falan dusuyor mu?
Dili ve videolari merak ettim acikcasi, kanal satilmazsa pm lutfen. Duruma gore alabilirim.
Sayfa görüntülenme : 4.860
Tıklama : 235
Bu şekilde şuan
---------- Mesaj saat 09:07:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:02:46 civarında gönderildi. ----------
Not : Adsensedeki veriler şuan 7 kanal üzerinden görüntülenmektedir.Ama kanalların hepsi aynı kategori ve ülkeye aittir.
telefonun numaranı ve kanal bilgilerini pm at görüşelim alayım kanalı
hocam telefonunu alabilirimiyim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.