1 Haftalık Kanal İhtiyaçtan satılık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Partner değildir.Kanal adsensededir.Kanal URL alınmamıştır.

Kanal Adresi : (Satın Alacak Kişiye) // Gerekli bilgiler resimlerle verilir.Kanal linkini veya ismini görmek isteyen ödemesini yapar.
Kanalın abone sayısı :
28 Organik
Toplam video görüntülenme sayısı :
42.367 Organik
Hesap Kayıt Tarihi : (AY/YIL)
Kanalın dili : -
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : 178 video / Haber - Çizgi film
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Hayır Yok Tertemiz Kanal (Topluluk kuralları,Telif hakkı ihtarları ,Content ID hak talepleri)
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Hayır Yok
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Eklenebiliyor
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? : Evet Var
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Aktif
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayır Bulunmuyor
Kanal üzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? : -
Kanal Hakkında Ek Bilgi : Kanal Tertemizdir .

x0vP8W.jpg

Fiyat : 75 TL ( Kanalı alan kişiye gerekli bilgiler vs. verilecektir.Çalışılan ülke ve kategori..Telifsiz rahat bir kategori ve ülkedir.

Satış Nedeni : Telefon faturam yüklü miktarda geldiğinden ödemekte güçlük çekiyorum.O yüzden kanalı satma kararı aldım.

Skype adresim : Jrdesinq

Kanal Adsense'dedir.

Bu kanallar sayesinde adsenseden güzel kazanç elde ettim.( 1 Haftalık resmi koyuyorum.) [ 5 adet kanal mevcuttur. ]

KgdNAR.jpg

---------- Mesaj saat 05:11:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:43:35 civarında gönderildi. ----------

Adsense Görüntüsü eklenmiştir.Kanal URL alınmamıştır.

---------- Mesaj saat 05:28:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:11:20 civarında gönderildi. ----------

Fiyat 75 TL'e çekilmiştir.

ödeme bilgilerini pm atın alalım

kaynak önerisi veriyo musun ödeme yöntemi pm alabilir miyim

Çalışıldığı kategori ve ülke hakkında gerekli açıklamalar yapılacak.Arkadaşı bekliyorum 30 dakika içince ödeme yapmadığı taktirde size göndereceğim.

---------- Mesaj saat 07:51:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:39:25 civarında gönderildi. ----------

Arkadaş çevrimdışı olduğundan ve pm'e dönüş olmadığından pm gönderiyorum size.

---------- Mesaj saat 08:03:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:51:57 civarında gönderildi. ----------

Güncellenmiş analitik kazançları eklendi.

---------- Mesaj saat 08:16:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:03:33 civarında gönderildi. ----------

Ödeme seçenekleri : Enpara ve İşbankasıdır.

KgdNAR.jpg

Şuan ki tablo bu şekilde devam ediyor mu ?

KgdNAR.jpg

Şuan ki tablo bu şekilde devam ediyor mu ?

Sayfa görüntülenme : 4.860

Tıklama : 235

Bu şekilde şuan

---------- Mesaj saat 09:07:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:02:46 civarında gönderildi. ----------

Not : Adsensedeki veriler şuan 7 kanal üzerinden görüntülenmektedir.Ama kanalların hepsi aynı kategori ve ülkeye aittir.

Bu adsense resminde 5 kanal var ve siz sadece 1 tanesini satıyorsunuz, doğru mu anladım?
Sattığınız kanalın popüler video izlenimlerini koyabilir misiniz?

Guncellenmesi gerekiyor mu kanalin? En son ne zaman video attin, unleme falan dusuyor mu?

Bu adsense resminde 5 kanal var ve siz sadece 1 tanesini satıyorsunuz, doğru mu anladım?
Sattığınız kanalın popüler video izlenimlerini koyabilir misiniz?

evet 1 adet kanal satıyorum.
ek42mD.jpg

Guncellenmesi gerekiyor mu kanalin? En son ne zaman video attin, unleme falan dusuyor mu?

1 haftadır güncellemiyorum.Onun yerine aynı kategoride yeni kanallar ekliyorum günde 1 tane .

Dili ve videolari merak ettim acikcasi, kanal satilmazsa pm lutfen. Duruma gore alabilirim.

Dili ve videolari merak ettim acikcasi, kanal satilmazsa pm lutfen. Duruma gore alabilirim.

Siz düşünün hocam.Almaya karar verirseniz pm atarsınız.

---------- Mesaj saat 09:30:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:26:42 civarında gönderildi. ----------

Sayfa görüntülenme : 4.860

Tıklama : 235

Bu şekilde şuan

---------- Mesaj saat 09:07:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:02:46 civarında gönderildi. ----------

Not : Adsensedeki veriler şuan 7 kanal üzerinden görüntülenmektedir.Ama kanalların hepsi aynı kategori ve ülkeye aittir.

09:29 İtibariyle
Sayfa görüntülenme : 5.118
Tıklanma : 251

telefonun numaranı ve kanal bilgilerini pm at görüşelim alayım kanalı

telefonun numaranı ve kanal bilgilerini pm at görüşelim alayım kanalı

Konunun başında yazan kural geçerlidir.Telefon numarası gönderiyorum.

hocam telefonunu alabilirimiyim

Gönderildi.

---------- Mesaj saat 10:12:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:42:19 civarında gönderildi. ----------

Kanal Satılmıştır.Başka bir satışta görüşmek üzere..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri