nasıl arkadaşlarr iyi gidiyormu
Tbm düşük ama
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
fena değil gittikçe artıyor yüklemeye devam
bu sayfaya nasıl bakıyoruz
tek kanalmı kullanıyorsun 1 haftalık kanal demişsin adensenin resmini koymuşsun bunlar tek kanalın verilerimi ayrıca türkçe içeriklimi kanalın
şu işi bir ben çözemedim 2 aydır 0.37 yi geçemedim vay arkadaş.bir hayır sever arkadaş bi yol gösterse bana çok dua edeceğim![]()
bol kazançlar hocam..aylardır uğrasıyorum gunde 0.30 dolar bıle kazanamıyorum nasıl oluyor bu ış cozemedım gıttı bu konuda arkadaşlar yardımcı olun artık neler yapmak gerekıyor
nasıl 2 aydir 0.37 gecemedin kanalınız türkçemi
Türkçeydi hocam şimdi ingilizce bişeyler yaptım ama hit sağlayamıyorum kazanç hep sıfır
youtube nin populer kısmındaki videoları yükle hit kazanırsın
hocam popüler kısmı nerden bulacağım . linkini verebilirmisin teşekkürler.
arkadaşim forumda birçok bilgi var biraz araştirirsan kazanabilirsin
Abi araştırma yapmamışsın daha populer video nerden bulacağım diyorsun.bu şekilde kazanmayı bekleme kazanamassın.hop diye videoların izlenmez.forumda bu işin başlangıcı ve günde min 3-5 dolar yapabilmen için bilgiler fazlasıyla var.o yüzden kazanamıyorum demeyin forumda konuları okumaya üşeniyorum deyin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.