1 Haftalık Ücretsiz VDS Alımı En Çıtırından (Videolu Anlatım)

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl
hız testi yaptım iyimi arkadaşlar

e7yZJY.png

Sanırım +1 ile başlayan numaralar bloke edilmiş spam olarak algılamış.Başka nasıl doğrulayabiliriz 3cxten yaptım saçma bir mesaj anladım.

Hocam hangi mail uzantısı ile alabiliyoruz kabul etmiyo hiç :S [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION]

Farklı mail uzantısı bilgisi olan var mı arkadaşlar? Paylaşırsa çok hayra geçer

Dün buradan deneme süresi aldım kullanıyorum.
Up down hızını ölçmedim ama 500 mblık videoyu 1 dakikadan daha kısa sürede indirip yine 1 dakikadan daha kısa sürede upload ettim.

Müşteri hizmetleri on numara beş yıldız güzel insanlardan oluşuyor. Diğer deneme veren vdsler gibi yarım saat sonra suspend çakıp başlarından def etmiyorlar.

Hatta ben biraz ileri gittim, siz de kullanınca göreceksiniz marketplace kısmı vardır windowsu oradan seçip kurarsınız. O kısımdaki yaklaşık 40-50 işletim sisteminin hepsini kurdum :D Ubuntu, centos, windows bilmem ne... Sildim kurdum sildim kurdum.

Her seferinde aha bu sefer suspend atacaklar serveri yoruyorum diye dedim ama atmadılar :D

Kullanıcak arkadaşlara tavsiyem windows kurmasınlar, fare uyuşmazlığı var, kullanırken deli olursunuz. Ubuntu "desktop" 13 kurun mis gibi kullanırsınız. Ubuntu 13'ün kullanıcı adı ve login şifresi cloudsigma :D Hadi kolay gelsin.

üstad videonu açamıyorum.verdiğin linklere giriyorum ancak nasıl yapacağız onu bilmiyorum

mehmet skypeye bakarmısın yapamadımda, lütfen bakarmısın skypeye

Selamun Aleykum arkadaşlar.

Yine yeni yeniden bir ücretsiz Vds konusu ile karşınızdayım :) Daha önceden 2 Haftalık Ücretsiz VDS alma! 10mb up/down konusunu açmıştım ilk zamanlarda herkes sorunsuz kullanıyordu yanlız hem donanımsal özellikleri hemde firmanın sebepsiz yere vdsleri kapatmasıyla çoğu arkadaş bu servisden yararlanamadı bu defa uzun süredir test ettiğim bir servisi sizinle paylaşmak istiyorum :)

Sistemin deneme süresi 7 Gündür, ve Özellik olarak
Tüm windows server versiyonları & Tüm Linux OS
2x Cpu
2x Ram
22Gb Ssd
100-200mb arası Up/Down hızı sağlıyor :) Test resimleri en alttadır.

Gerekli alet edevatların listesi.

EMail: http://bit.ly/15dJKic
Textnow: TextNow
Twilio: https://www.twilio.com/try-twilio
TightVNC: http://www.tightvnc.com/download/2.7.10/tightvnc-2.7.10-setup-64bit.msi

Videoyu buradan izleyebilirsiniz.. Update (1/2/2014)

Yapamadığınız takıldığınız bir yer olursa veya sormak istediğiniz birşey olursa lütfen konu altına yazın veya PM atın elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. Sürç-i lisan ettiysek affola lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin :)

Bu yazı YTPara & R10 üyeleri için RockNRolla tarafından yazılmıştır.

Selametle kalın. ;)

Test 1
2917530117.png

Test 2
2917300938.png

Test 3
2917084432.png
telefon videodaki numara olmuyor.

acil 1 haftalık vds lazım.daha ilk adımda takıldım.şu mail olayında. aldıgım mailler ya karaliste ya da olmuyor. kndıme ait domainm de yok. yardımcı olabilecek bi arkadas var mı :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri