şuan yapamıyorum hiçbişey.twilio çalışmıyor.![]()
normal tel ile onaylayın bence sizce çıkmış sonuçta
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şuan yapamıyorum hiçbişey.twilio çalışmıyor.![]()
twilio neden çalışmıyor arkadaşlar?
---------- Mesaj saat 01:15:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:14:39 civarında gönderildi. ----------
Ayrıca hangi mail ile üye oldunuz.
Twilio sorunsuz çalışıyor lütfen twilio ve textnow'dan üyelikler alırken yeni ve normal hotmail yandex vb. ücretsiz free mailleri kullanınız.![]()
dostum mail adresini napıcaz sigmaya üye olurken?
Farklı domain uzantılı mailler ile almayı deneyin şuan stok durumu nedir bilmiyorum firmanın ama buradan bir mail alarak deneyebiliriz![]()
üye olduktan sonra böyle çıkıyor hocam sebep?
![]()
önceki mesajlardaki gibi stok bittiğini belirtiyor tekrar aktif olduğunda mailinize bildirim yaparlar.
Error! Unfortunately we cannot automatically provide trial resources for accounts registered with emails at "besiktas.li" domain due to previous abuse by emails at this domain. Please contact support to get trial resources.
burda ne demek istiyor?
Paylaşım için çok teşekkür ederim. Belli bir süresi var mı hocam yıl içinde.
gelsin ya gelsin iyi olur bu arada arkadarlar boşta vpssı olan varmı
---------- Mesaj saat 22:58:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:55:41 civarında gönderildi. ----------
uyelik nasıl aldın kardesim kapalı degilmi
benım eskı vardı hocam uyelık ama vds kurmamıştım sımdıde saatlerdır kuramadım sunucuyu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.