1 Hafta'nın ardından

ibrahimk.1907

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlardüzenli bir şekilde 1 hafta uğraştım işte kazanç, değerli yorumlanızı bekliyorum...

pzglu.png

Aynen gayet güzel yabancı içerik düzgün yapınca insan her türlü kazanıyo

Güzel...
Başarılarının devamını dilerim arkadaşım :)

stratejinden de bahsedersen daha yararlı olur bize

Bu uyguladığın taktik ne veya içerik bilmiyorum kesinlikle üstüne düşmeye değer.

Güzel izlenim arttırmışsınız fakat nedense tıklarınız çok düşük.

Tbm cogumuza gore gayet iyi. Haftalık 25 dolar Aylik 100 dolar :) Durmak yok devam

kazancın daim olsun

Allah razı olsun, sizinki de

---------- Mesaj saat 16:42:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:41:36 civarında gönderildi. ----------

Güzel izlenim arttırmışsınız fakat nedense tıklarınız çok düşük.

nedeni ne olabilir acaba benim bir fikrim yok

---------- Mesaj saat 16:43:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:42:40 civarında gönderildi. ----------

izlenim almak için neler yapıyorsun ?

güncel ve youtube de çok popüler olmayan ama tbm si 4- 10 arası

---------- Mesaj saat 16:45:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:43:45 civarında gönderildi. ----------

maşallah, Allah daha çok kazandırır inşallah.

Allah razı olsun size de inşallah... Şuanda tek kanal kullanıyorum inşallah hafta da 1 kanal açsam gelir artar diye düşünüyorum

---------- Mesaj saat 16:47:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:45:10 civarında gönderildi. ----------

Tbm cogumuza gore gayet iyi. Haftalık 25 dolar Aylik 100 dolar :) Durmak yok devam

İnşallah :)

Öncelikle tebrik ederim. 4 kanalım var her birine neredeyse her gün 2-3 video yüklüyorum güncel olarak ve imliyorum ve bazı yerlerde paylaşıyorum nedense olmuyor. Nedir anlamadım. Günde 1doları bulmuyorum bile. :-(

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Öncelikle tebrik ederim. 4 kanalım var her birine neredeyse her gün 2-3 video yüklüyorum güncel olarak ve imliyorum ve bazı yerlerde paylaşıyorum nedense olmuyor. Nedir anlamadım. Günde 1doları bulmuyorum bile. :-(

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bence en az 20 yüklemelisin

---------- Mesaj saat 23:32:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:30:13 civarında gönderildi. ----------

4 temmuz güzelmiş :) Sanırım tek kategoriye ve kelimere yoğunlaşıp niche çalışmaları yaptınız ?

biraz şans sayın hocam o gün çok video patladı Allahta verdi :) keşke hep öyle olsa :)

bence en az 20 yüklemelisin

---------- Mesaj saat 23:32:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:30:13 civarında gönderildi. ----------

biraz şans sayın hocam o gün çok video patladı Allahta verdi :) keşke hep öyle olsa :)

her kanala mı? eğer öyleyse o kadar vaktim olmuyor ki..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri