Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
merhaba arkadaşlar bılıyorsunuzkı artık youtubede 1 hesaptan yanlıs bılmıyorsam 50 tane kanal acılıyor peki acaba kanallardan bırısı spamdan veya banlanarak kapanırsa dıger kanallara bırsey oluyormu ?
Alt kanallarin her birisi icin ayri ayri telefon numarasi gerekli mi?
İlk çıktığında istemiyordu. Hatta 1 hesabın altında 8-10 tane açtığım vardı. Fakat şimdilerde istiyor. Alt kanal sistemini ben önermiyorum ama kullanıp memnun olan arkadaşlarda mevcut.
Benim ana kanal kapandı.. Alt kanallara giriş yapamıyorum nedendir acaba ?
Alt kanalın linkini yazdığımda kanala attığım videolar görünüyor fakat oturum aç dediğimde Bu sayfaya belirli bir üründen yönlendirilmişseniz, bu ürüne erişiminiz askıya alınmış demektir. Daha fazla bilgi edinin. diye uyarı çıkıyor girme imkanım var mı ona ?
Aynı sorun bende de var nasıl çözebiliriz acaba?![]()
Altkanallarin giris maillerini bir yere kaydedin- nasil her farkli kanal icin farkli mail ile giriyoruz ayni sekilde altkanallar icin de ayri mailler mevcut, bunlari kaydedin bir yere, gmail hesabi aktifken coklu acmak rahat oldugu icin altkanal maillerini girmeye gerek yok ama gmail giderse altkanallar icin kullanabilirsiniz ama en guzeli arkadasin dedigi gibi gmail ile altkanallar acmak ve bunlara yukleme yapmak, gmail hesabi ise bosta beklesin, bu sekildeki altkanallar daha dayanikli, 10 farkli gmail acip kanal olusturmak spam icin davetiye demek ama altkanallarda 10 tane acin sorun yasamazsiniz, youtube bu konuda bize imkan sunuyor cunku. Altkanallari partner yapmak isterseniz de bunlari gmaile yukseltme imkani mevcut ustelik.
Altkanallarin giris maillerini bir yere kaydedin- nasil her farkli kanal icin farkli mail ile giriyoruz ayni sekilde altkanallar icin de ayri mailler mevcut, bunlari kaydedin bir yere, gmail hesabi aktifken coklu acmak rahat oldugu icin altkanal maillerini girmeye gerek yok ama gmail giderse altkanallar icin kullanabilirsiniz ama en guzeli arkadasin dedigi gibi gmail ile altkanallar acmak ve bunlara yukleme yapmak, gmail hesabi ise bosta beklesin, bu sekildeki altkanallar daha dayanikli, 10 farkli gmail acip kanal olusturmak spam icin davetiye demek ama altkanallarda 10 tane acin sorun yasamazsiniz, youtube bu konuda bize imkan sunuyor cunku. Altkanallari partner yapmak isterseniz de bunlari gmaile yukseltme imkani mevcut ustelik.
alt kanal mailinden kastınız bu mu [email protected]
eğer buysa bunun gibi 10 tane kanalım spamdan kapandı buda çare değil buda yt linkim :http://www.youtube.com/channel/UCfwty_2oMxITGW3LUxTNoPA
Ben şifre oluşurmadım sanırım ondan giremiyorum.evet altkanal maili belirttiginiz sekilde ama sanirim bu altkanal icin sifre olusturmuyorsunuz, gmail sifresinden farkli sifre olusturdunuz mu?
evet altkanal maili belirttiginiz sekilde ama sanirim bu altkanal icin sifre olusturmuyorsunuz, gmail sifresinden farkli sifre olusturdunuz mu?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.