1 İhtar Alıp 15 dk dan Uzun Vidyo Yüklemek

• Kullanıcı Rock3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kanal Olusturmak ve Ayarları

Rock3r

Kayıtlı Üye
1 İhtar Alıp 15 dk dan Uzun Vidyo Yüklemek Adsense

Arkadaşlar merhaba.

Öncelikle böyle bir konu ile forumda karşılaşmadım. Gözden kaçırmış olabilirim. Af ola.

Eğer var ise silinebilir.

Konuya gelince;

Bir ihtar almış kanalım var. Dolayısıyla bazı özellikler engellenmiş durumda.

Bunlardan birisi de herkesin bildiği gibi 15 dk dan uzun vidyo yüklenememesi.

Botla otomatik vidyo çekmeye ayarlamıştım.

Bugün o kanalım a girdim bir de ne göreyim 21 dk, 18 dk lık vidyolar yüklenmiş.

Hemen ilk aklıma gelen para kazanmayı aktif etmek oldu.

Bir tane vidyo attım 17 dk lık ve para kazanmayı açtım.

Sonuç: Başarılı. :)

Sizde bu şekilde 15 dk dan uzun vidyoları, vidyolar işlenirken para kazanmayı açıp yükleyebilirsiniz. :)

Edit: Kanalım Adsenseye bağlı.

Partneremi bagli adsense mi?

Adsense. Tek sorun vidyo işlendikten sonra vidyoyu açınca bir süre kullanılamıyor diye hata veriyor vidyo ekranında bu vidyo şu anda kullanılamıyor şeklinde biraz yazı yazıyor. Ama sonra düzeliyor. :) Para kazanma ilk başta soru işaretinde kalabilir. Eğer vidyo normal bir vidyo ise belli bir süre sonra oda dolar oluyor. :)

Video işleniyorken para kazanmaya açma,yeni youtube açığı olsa gerek. :)

Kanalınıza partner ise ihtar alsanız bile 15dk dan uzun video yükleyebilirsiniz sizin adsensemi? hocam

Video işleniyorken para kazanmaya açma,yeni youtube açığı olsa gerek. :)

Bu açık eşleşen geçme de işe yarıyor diye geçenlerde paylaşım olmuştu. Oradan aklımda kalmış. Denedim ve işlendikten sonra hata vermedi. :) Bu para kazanma açıkları bitmeyek galiba. :)

Kanalınıza partner ise ihtar alsanız bile 15dk dan uzun video yükleyebilirsiniz sizin adsensemi? hocam

adsense hocam. :)

Youtube'a normalde 2 saatten uzun video atamazken botla yüklediğinizde böyle bir sorun yok sanırım.

Geçen bende doğrulanmamış kanalımı doğrulanmış sandım botla 5-6 tane 1.5 saatlik video attım. bir baktım sadece 1 tanesi açılmış para kazanmaya. anlam veremedim :)

Geçen bende doğrulanmamış yeni kanalıma 20 dakka üzeri 3 video attim 4. yü yemedi :D

Geçen bende doğrulanmamış yeni kanalıma 20 dakka üzeri 3 video attim 4. yü yemedi :D

Valla benim asıl para getiren kanalım ihtarlıydı. Bugün kazanç artmış. Kontrol edince fark ettim hemen denedim ve şu an mutluyum. :o

Geçen bende doğrulanmamış kanalımı doğrulanmış sandım botla 5-6 tane 1.5 saatlik video attım. bir baktım sadece 1 tanesi açılmış para kazanmaya. anlam veremedim :)

sizin durum benzer :)

bende sms doğrulaması olmayan gmail hesabımdan api key alıp bota bağladım :D

bu normal bişey değil mi?
benim kanallarımda hep öyle :)

bota bağlamak için browser api keyin alınması gerekiyor bunun iiçnde gmail hesabının sms onaylı olması gerekiyor. millet boşuna sms onaylı gmail hesabı almıyor :) sırf bota bağlamak için..

bota bağlamak için browser api keyin alınması gerekiyor bunun iiçnde gmail hesabının sms onaylı olması gerekiyor. millet boşuna sms onaylı gmail hesabı almıyor :) sırf bota bağlamak için..

hayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yanlis biliyorsun :D sms onayli olmasi gerekmiyor api key alabilmek icin. ben onaylamaya useniyorum kanallarimin bi cogu onaysiz zaten :D

hayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yanlis biliyorsun :D sms onayli olmasi gerekmiyor api key alabilmek icin. ben onaylamaya useniyorum kanallarimin bi cogu onaysiz zaten :D

iyide niye benden illa sms onayı istiyor? :) yt beni sever diye biliyordum :d

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri