#1 İlkokul öğretmeninizi görseniz ona ilk ne demek istersiniz ?

• Kullanıcı sontorun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
çekim ilk olduğundan amatör falan ama konu olarak bugüne özel güzel bi konu seçmişsiniz. tebrikler. bizim öğretmene gelince psikolojik manyaktı canı sıkılınca sınıfı sıra dayağına çekiyordu yaralananlara pansuman yapıyordu psikopat. allah bildiği gibi yapsın ne diyim.

Çok sağol kamera arkasında bizede çok konuştular küfür serbestmi felan diye ama öğretmenler gününe özel olduğu için izin vermedik hocam yoksa kameranın arkası çok vahim :D :D

Hocam öncelikle mikrofonu karşıdaki arkadaşın ağzına kadar sokuyorsunuz onu yapmayın, daha sonra kamera açısı muhabir ve röportaj yaptığınız insanın açısını iyi ayarlayın kişi ile tam karşı karşıya olun. Adam sözünü bitirince birşey söylesin diye beklemeyin hemen birşey ekleyin tekrar mikrofonu uzatın :) Daha iyi olacaktır

Hocam öncelikle mikrofonu karşıdaki arkadaşın ağzına kadar sokuyorsunuz onu yapmayın, daha sonra kamera açısı muhabir ve röportaj yaptığınız insanın açısını iyi ayarlayın kişi ile tam karşı karşıya olun. Adam sözünü bitirince birşey söylesin diye beklemeyin hemen birşey ekleyin tekrar mikrofonu uzatın :) Daha iyi olacaktır

Süper tavsiyeler sağol hocam dediğim gibi ilk oldu bide burası çok sıkıntı seçme olanağımız yok adama öğretmenler günü özel gün normal soru diyoruz adam işim var olmaz diyor veya kamera karşısına çıkmak istemiyor yani 20 kişi çekeceksek 10 u kameradan kaçıyor :D

---------- Spam Engelliyici 23:03 ---------- Önceki Mesaj 22:52 ----------

kanal tırt ya beğenmedim :D

biraz daha zenginlerin takıldığı mekanlarda gez :)

Öğrenciyiz be hocam :D ayrıyetten halk ve sokak röportajları gidipte zenginlerin takıldığı yerde çekemeyiz :D :D daha halk görünümlü insanlar tercihimiz :D

---------- Spam Engelliyici 23:28 ---------- Önceki Mesaj 23:03 ----------

Videoda arkadan gelen ses var o rahatsız ediyor ayrıca videoda bazı kısımlarda hafif bulanık gözüküyor gibi kişiler yüzü şuan gözüme çarpan bunlar.

bulanıklık kamerayı yeni aldık tam çözemedik ondan ses hakkında bir ffikrim yok benim kulağıma gelmiyor :D

Burada Türkçe dersi vermeye çalışanların yazılarında da bolca yazım yanlışı var. O yüzden önce kendinize bakın. :) Ha arkadaş da çok yanlış yapmış ben de onu uyaracaktım ama, yanlışı söylerken yanlış yapanlara çok uyuz oluyorum sizin uyarılarınızı görünce söylemek istedim. :D

Ayrıca kanal hayırlı olsun umarım büyürsünüz, profesyonel olmak istiyorsanız edit yapan arkadaşınıza Türkçe yardımı almasını söyleyin.

Burada Türkçe dersi vermeye çalışanların yazılarında da bolca yazım yanlışı var. O yüzden önce kendinize bakın. :) Ha arkadaş da çok yanlış yapmış ben de onu uyaracaktım ama, yanlışı söylerken yanlış yapanlara çok uyuz oluyorum sizin uyarılarınızı görünce söylemek istedim. :D

Ayrıca kanal hayırlı olsun umarım büyürsünüz, profesyonel olmak istiyorsanız edit yapan arkadaşınıza Türkçe yardımı almasını söyleyin.

Ahahah çok sağol hocam editci arkadaşı uyardım diğer yorumların için de teşekkür ederim :) kameranın bulanıklaştırma olayınıda çözdüm

Aslında ekipmanım olsa benim hayata geçirmek istediğim bir projeydi sokak röportajları ki tekrar söylüyorum bir gün parayı bulursam her ekipmanın en üst seviyesini alıp yapıcam bu işi şimdi şöyle hocam

1)Odaklamada sorun var açı çok ters kamera aralarda çok titremiş gerekirse tripot kullanabilirsiniz bu sizi çevreye karşı daha profosyonel göstericektir.

2)Mikrafon dış sesi çok çekiyor sesde bir odak yok

3)Karşı tarafı çok konuşturmuşsunuz mesela edit kısmında "ııı ne demek isterdim" kesimlerini kesip sadece cevabı verirseniz daha net öz olur çünkü izleyiciler direk sonuca odaklanıyor tek bir soru cevap net

4)intro güzel fakat kanala abone olun derken emir kipi yok mu orda ya =D

5)kendinize özel bir yazı karakteri olabilir ve cümleler doğru yazılabilir

6)Mikrafona bir logo

7)çevre de hep aynı kalmazsa daha iyi olur

8)Yanlış anlama bunlar sadece benim fikirlerim dediğim gibi yapmak istediğim bir projeydi peşini bırakmazsanız kanal uçar gider çünkü isim bile çok iyi "ters mikrafon" başarılar hocam

Aslında ekipmanım olsa benim hayata geçirmek istediğim bir projeydi sokak röportajları ki tekrar söylüyorum bir gün parayı bulursam her ekipmanın en üst seviyesini alıp yapıcam bu işi şimdi şöyle hocam

1)Odaklamada sorun var açı çok ters kamera aralarda çok titremiş gerekirse tripot kullanabilirsiniz bu sizi çevreye karşı daha profosyonel göstericektir.

2)Mikrafon dış sesi çok çekiyor sesde bir odak yok

3)Karşı tarafı çok konuşturmuşsunuz mesela edit kısmında "ııı ne demek isterdim" kesimlerini kesip sadece cevabı verirseniz daha net öz olur çünkü izleyiciler direk sonuca odaklanıyor tek bir soru cevap net

4)intro güzel fakat kanala abone olun derken emir kipi yok mu orda ya =D

5)kendinize özel bir yazı karakteri olabilir ve cümleler doğru yazılabilir

6)Mikrafona bir logo

7)çevre de hep aynı kalmazsa daha iyi olur

8)Yanlış anlama bunlar sadece benim fikirlerim dediğim gibi yapmak istediğim bir projeydi peşini bırakmazsanız kanal uçar gider çünkü isim bile çok iyi "ters mikrafon" başarılar hocam

Ooo çok güzel tavsiyeler sağol hocam dikkate alıp yazdığın için

1 - Kamera yeni alındı çözemedik odak sorunları çıktı
2- Dedikleriniz çok doğru :)
3- Buda doğru :D
4 - Emir kipi demeyelimde biraz ciddiyet :D sizde olursanız sevinirim :D
5 - cümleleri editör arkadaş yazmış uyardım
6 - logoyu bugun bastırcaktık matbaada flash bellek açılmadı yarın o işi halledeceğiz
7 - ilçede ne kadar imkanımız varsa kullanacagız ama heryer birbirine benziyor
8- herşey için çok teşekkür ederim :)

---------- Spam Engelliyici 25.11.2015 00:28 ---------- Önceki Mesaj 24.11.2015 23:55 ----------

Yarın güncel konularadan bir tane olacak :D

Hocam ilk baslarda her seyin bi acemiligi olur insallah istedigin seviyeye gelirsin ben umutluyum devamliligi gelirse yurur gider kamera modelini ogrenebilirmiyim hocam butcem yeterse bi kiz muhabir bulup bende bi seyler yapayim diye dusunuyorum coktandir

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sen hala yaşıyonmu derim lan çok yaşlıyıdı ilk okul 1 de bizi yeşil plastik su borusuyla döverdi manyak

Hocam ilk baslarda her seyin bi acemiligi olur insallah istedigin seviyeye gelirsin ben umutluyum devamliligi gelirse yurur gider kamera modelini ogrenebilirmiyim hocam butcem yeterse bi kiz muhabir bulup bende bi seyler yapayim diye dusunuyorum coktandir

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hovam tam emin olmamakla birlikte nikon d200 sanirsam kamera arkadasda yarin bakayim buraya kesin olarak yazayim sende insallah acarsin bizde elimizden geldigi destegi saglariz yorumun ivinde cok saol

---------- Spam Engelliyici 02:21 ---------- Önceki Mesaj 02:20 ----------

Ahahahah nerden anladin hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri